کد خبر: ۳۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۴

اشرف بروجردی:رسایی قبلاً گفته بود اگر میزان مشارکت افزایش پیدا کند، به نفع ما نیست

عضو حزب اتحاد ملت می‌گوید: ائتلاف‌های متعدد در اصولگرایان شکل گرفت و این زمینه‌سازِ رفتن به سمت رویکردی است که در هیئت‌ها و دسته‌جات بروز و ظهور دارد، که چرا و به چه کسی رأی دهید، فارغ ار اینکه فرد مورد نظر تا چه اندازه به اخلاق و نظام پایبند است.
اشرف بروجردی:رسایی قبلاً گفته بود اگر میزان مشارکت افزایش پیدا کند، به نفع ما نیست

مخاطب ۲۴- اشرف بروجردی، فعال سیاسی اصلاح طلب و رئیس پیشین کتابخانه ملی، در واکنش به نتایج انتخابات تا این لحظه، براین باور است که وقتی کاندیدای مناسب در انتخابات وجود نداشته باشد مشارکت در انتخابات اهمیت ندارد.

اشرف بروجردی همچنین در واکنش به رأی آوردن افراد به جای لیست‌ها می‌گوید اصولگرایان لیست‎های متعددی ارائه کردند که برای انتخاب افراد برای حضور در لیست مواردی نظیر پایبندی فرد به اخلاق و نظام را ملاک قرار ندادند.

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با اشرف بروجردی، عضو حزب اتحاد ملت را می‌خوانید:

****

*خانم بروجردی! تا این لحظه گفته می‌شود میزان مشارکت در این دوره از انتخابات مجلس، پایین‌ترین حدنصاب در انتخابات مجلس رقم خورده ات، ارزیابی شما از این آمار چیست؟

کل مجلس باید صدای ملت باشد نه صدای طیف خاص. کاری که شورای نگهبان انجام داد و ردصلاحیت‌های گسترده‌ای که صورت گرفت، انتظار می‌رفت که همین طیف وارد مجلس شود چراکه این‌ها بسیار مهندسی شده برنامه انتخابات را پیش می‎ برند. حتی اینکه بسیار التماس کردند که مردم در انتخابات شرکت کردند، به این دلیل نبود که سطح مشارکت افزایش پیدا کند بلکه به خاطر این بود که فکر می‌کردند در صورت مشارکت بیشتر، برای این افرادی که می‌خواهند وارد مجلس شوند، از مردم تاییدیه‌ای گرفتند.

در هر صورت فکر می‌کنم از انتخابات صورت گرفته غیر از این انتظار نمی‌رفت که تبعاً افراد تندرو وارد مجلس شوند. البته رسایی قبلاً این پیام را داده بود که اگر میزان مشارکت افزایش پیدا کند، به نفع ما نیست بلکه به ضرر ما است. وقتی اساساً شرایط برگزاری انتخابات مهندسی شده است دیگر فرقی نمی‌کند فرد در انتخابات شرکت کند یا خیر.

برای ارزیابی میزان مشارکت در انتخابات باید تهران را مدنظر قرار داد

*بنابراین شما بر این باور هستید که مشارکت حداقلی مطلوب اصولگرایان و مشخصا تندرو‌ها است؟

بله، این‌ها در ظاهر فریاد می‌زنند که ۴۰ درصد در انتخابات شرکت کردند، اما این ۴۰ درصد را با احتساب شهرستان‌ها که در آنجا قبیله‌گرایی و خانواده‌گرایی در انتخابات بسیار اهمیت دارد و مرسوم است، می‌گویند درحالیکه نمی‌شود این را به حساب کل انتخابات نوشت چراکه در حوزه‌های مذکور بحث‌های سیاسی، حزب و گروه مطرح نیستند، بلکه شرایط عمومی منطقه اهمیت دارد.

اگر قرار است در مورد مشارکت ارزیابی صورت بگیرد، باید تهران را ملاک قرار داد چراکه نمایندگان این حوزه به دور از قوم‌گرایی وارد مجلس شدند و طبیعتاً هر چه میزان مشارکت پایین باشد، پیروزی با اصولگرایان است، البته این نکته را در شرایطی مطرح می‌کنم که در تهران می‎توانستیم کاندیدای مناسبی داشته باشیم، وقتی کاندیدای مناسب نداریم کاهش یا افزایش میزان مشارکت فرقی نمی‌کند، بالاخره قرار بود عده‌ای وارد مجلس شوند که همان‌ها هم رفتند.

زایش ائتلاف‌ها عجیب بود

*نکته دیگر در انتخابات این دوره مجلس در تهران این بود که نتایج نشان می‌دهد شرکت‌کننده‌ها به لیست‌ها رأی ندادند

لیست‌های اصولگرایان بسیار متعدد و متنوع بود و زایشی که در این دوره از انتخابات مجلس برای تشکیل ائتلاف‌ها صورت گرفت، بسیار عجیب بود، در حقیقت ائتلاف‌های متعدد شکل گرفت و این زمینه‌سازِ رفتن به سمت رویکردی است که در هیئت‌ها و دسته‌جات بروز و ظهور دارد، که چرا و به چه کسی رأی دهید، فارغ ار اینکه فرد مورد نظر تا چه اندازه به اخلاق و نظام پایبند است.

*در حال حاضر چهره‌های اصلاح‌طلب نظیر پزشکیان، تاجگردون و فرید موسوی به مجلس دوازدهم راه پیدا کردند، این اقلیت تا چه اندازه می‌توانند در مجلس موثر باشند؟

من فکر نمی‌کنم در برابر ۲۷۰ نفر، این تعداد اصلاح‌طلبی که وارد مجلس شدند، عدد چشمگیری را تشکیل دهند، باید منتظر بود و مشاهده کرد که در نهایت چه ترکیبی می‌تواند حرف آخر را زد، آن وقت می‌شود قضاوت کرد که این تعداد می‌تواند فراکسیون اقلیت مقتدری را به وجود بیاورند یا خیر، البته منظور اقلیت صاحب نظر و صاحب رأی است.

برچسب ها: اصلاح طلب
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پخش آهنگ حبیب در صداوسیما پخش آهنگ حبیب در صداوسیما
قطعه «مرگ قو» حبیب محبیان در برنامه ققنوس صداوسیما با اجرای کامران نجف زاده پخش شد. این لحظات را می‌بینید
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد! وریا غفوری در خصوص حمله افراد ناشناس به کافه‌اش توضیح داد!
وریا غفوری، کاپیتان پیشین استقلال گفت: تعدادی تندرو کافه‌ام را تعطیل کردند. دوست دارم در کنار یک مربی بزرگ کار کنم.
جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول جزئیات تصادف مرگبار ستاره لیورپول
پلیس محلی اسپانیا جزئیات سانحه‌ای که منجر به مرگ دیوگو ژوتا، مهاجم لیورپول شد را اعلام کرد.
تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات است
مهندس جعفرپور مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درمجمع عمومی عادی سالیانه که روز پنج‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۴ به‌صورت الکترونیکی برگزار شد، با ارائه گزارشی جامع از وضعیت شرکت، به بررسی جایگاه مخابرات در بازار، افق تحول دیجیتال، ضرورت نوسازی زیرساخت‌ها، توسعه خدمات و بهینه‌سازی عملکرد پرداخت و گفت: تحول دیجیتال و توسعه فیبر نوری، محور برنامه‌های استراتژی مخابرات در آینده است.
اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد اسطوره پرورش اندام جهان در بیمارستان بستری شد
اسطوره پرورش اندام جهان در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری شد.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
برگزیده
ابهام در سیاست‌های مهاجرتی ابهام در سیاست‌های مهاجرتی
اقدام ایران در زمینه اخراج اتباع دارای تبعات اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قابل توجهی است. بسیاری از شهروندان افغانستانی که در ماه‌های گذشته مجبور به ترک خاک ایران شدند، متولد ایران بودند و در ایران تشکیل خانواده داده بودند.
سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟ سعید مدنی از زندان آزاد شده است یا نه؟
عمادالدین باقی از آزادی سعید مدنی، جامعه شناس، خبر داد و نوشت: این یکی از پاسخ‌های محکم به دشمنان ایران است که طمع بر اختلافات داخلی بسته‌اند.
اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟ اتباع غیرمجاز همگی از ایران اخراج شدند؟
لایحه ساختار، وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت در حالی اسفندسال گذشته در مجلس اعلام وصول شد که پس از حمله رژیم صهیونیستی به کشورمان، دولت و مجلس بیش از گذشته نسبت به ساماندهی اتباع بیگانه اصرار دارند.
صفحه خبر بالای تصاویر