کد خبر: ۳۴۵۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۸

چینی‌ها رویای نظامی آمریکا را به واقعیت تبدیل کردند!

 دانشمندان نیروی دریایی چین مدعی شده اند که یک گلوله هوشمند برای سلاح‌های انرژی جنبشی ساخته اند. این می‌تواند چشم انداز نظامی را تغییر دهد.
چینی‌ها رویای نظامی آمریکا را به واقعیت تبدیل کردند!

مخاطب24: دانشمندان نیروی دریایی چین مدعی شده اند که یک گلوله هوشمند برای سلاح‌های انرژی جنبشی ساخته اند. این می‌تواند چشم انداز نظامی را تغییر دهد.

گلوله هوشمند ابرصوت

این گلوله که توسط یک تفنگ الکترومغناطیسی شلیک می‌شود می‌تواند با سرعت شگفت انگیز ۷ ماخ در آسمان پرواز کند. طی این فرآیند قابل توجه، گلوله هوشمند می‌تواند سیگنال‌ها را به طور پایدار از سامانه ناوبری ماهواره‌ای بیدو (BeiDou) دریافت کرده، مسیر پرواز خود را به طور مداوم تنظیم کرده و دامنه خطای کمتر از ۱۵ متر را تا زمان برخورد به هدف حفظ کند.

دستیابی به چنین دقت بالایی در چنین سرعت‌های بالایی آسان نیست، زیرا این گلوله می‌تواند ۲۵۰۰ متر را تنها در یک ثانیه طی کند.

در شرایطی که دقت آن ممکن است هنوز برای اهداف کوچک متحرک مانند تانک‌ها کافی نباشد، اما برای اهداف بزرگتر مانند کشتی‌های جنگی یا بنادر کفایت می‌کند.

گلوله‌ای که بر اساس مفهوم "گلوله رویایی" نیروی دریایی آمریکا توسعه یافته است

طرح مفهومی " گلوله رویایی " (Dream Shell) برای نخستین بار توسط نیروی دریایی آمریکا در سال ۲۰۱۲ به عنوان ابزاری برای تحکیم سلطه جهانی خود معرفی شد.

به عنوان یک پرتابه شلیک شده توسط تفنگ‌های ریلی الکترومغناطیسی یا تفنگ‌های پیچه‌ای (کویل گان)، ایده این بود که گلوله با سرعت ۵ ماخ در هوا حرکت کند و توسط سیگنال‌های جی پی اس هدایت شود.  

ارتش آمریکا قصد داشت این گلوله را ظرف پنج سال توسعه داده و آزمایش کند. اما این مهلت به سر آمد و سپری شد. به گفته برخی رسانه‌های آمریکایی در سال ۲۰۱۷، پژوهش‌ها روی این گلوله همچنان ادامه داشت.

با این وجود، ارتش آمریکا تا سال ۲۰۲۱ از برنامه تفنگ الکترومغناطیسی منصرف شد و هیچ اطلاعات عمومی درباره سرنوشت پروژه گلوله هدایت شونده با جی پی اس وجود ندارد.

یک برگ برنده بالقوه در میدان‌های نبرد مدرن

سلاح‌های الکترومغناطیسی می‌توانند یک برگ برنده بالقوه در میدان جنگ باشند. آن‌ها ارائه رگباری از گلوله‌های مقرون به صرفه را با حفظ قابلیت‌های دقت و دور برد بودن موشک‌ها وعده می‌دهند.

با این وجود، این سلاح‌ها هنگام شلیک یک میدان الکترومغناطیسی شدید ایجاد می‌کنند که می‌تواند برای قطعات الکترونیکی ظریف مانند تراشه‌ها و آنتن‌ها ویران کننده باشد.

در عین حال، این گلوله‌های هوشمند باید توانایی دریافت سیگنال‌های ماهواره‌ای ضعیف را داشته باشند که تناقضی با قابلیت‌های محافظ الکترومغناطیسی آن‌ها ایجاد می‌کند.

این وضعیت برای دانشمندان و مهندسان در سراسر جهان، از جمله در چین، آزار دهنده بوده است.

ابتکارات دانشمندان نظامی چین برای غلبه بر چالش‌ها

تیم چینی توسعه دهنده گلوله هوشمند به استفاده از یک طراحی آنتن جدید اشاره داشته اند که می‌تواند در برابر پرتوافشانی الکترومغناطیسی قوی مقاومت کند و در عین حال، سیگنال‌های موقعیت یابی با دقت بالا را از باند فرکانس نظامی بیدو دریافت کند.

آن‌ها همچنین اطلاعاتی در مورد ساختار داخلی خاص گیرنده سیگنال بیدو ارائه کرده اند.

طی پرتاب یک گلوله، این گیرنده نیرویی بیش از ۲۵ هزار برابر گرانش زمین را تحمل می‌کند. هر گونه نقص در ساخت آن، مانند قطع اتصالات سیم، می‌تواند گلوله را منحرف کند.

همچنین، هنگام چرخش گلوله در هوا، گرمای شدید به دلیل اصطکاک تولید می‌شود. برای مقابله با این شرایط، دانشمندان چینی از یک هواژل مقرون به صرفه و تولید انبوه به عنوان یک مانع حرارتی استفاده کردند.

نرم افزار ناوبری این سلاح، مانع مهم دیگری ایجاد کرد. برخلاف مسیر ثابتی که یک وسیله نقلیه در جاده طی می‌کند، گلوله‌ها طی پرواز به طور نامنظم می‌چرخند، به ویژه زمانی که مسیر را در چگالی‌های مختلف هوا تغییر می‌دهند.

برای کاهش این مساله، تیم چینی یک الگوریتم ساده و در عین حال قوی را ابداع کردند که ارتباط ماهواره‌ای بدون وقفه را در مسیر حرکت گلوله تضمین می‌کند.

مقالات منتشر شده توسط دانشمندان نظامی چینی در نشریه‌های آکادمیک تحت بررسی‌های امنیتی دقیق قرار می‌گیرند. مشخص نیست که چرا چین در حال حاضر تصمیم به افشای این پیشرفت گرفته است.

به تازگی، نیروی دریایی چین یک سری پیشرفت‌ها در زمینه سلاح‌های الکترومغناطیسی از جمله سامانه‌های ذخیره انرژی پیشرفته، پوشش‌های مواد آلیاژی مقاوم در برابر شرایط محیطی شدید، سامانه‌های کنترل و نظارت پیچیده و آزمایش‌های شلیک مداوم در مقیاس بزرگ را رسانه‌ای کرده است.

اگرچه عملکرد واقعی رزمی این سلاح‌ها هنوز تایید نشده است، اما برخی شبیه سازی‌ها نشان می‌دهند که آن‌ها ممکن است مزیت‌های نظامی سنتی کشور‌های غربی را به چالش بکشند.

منبع:عصرایران

برچسب ها: چین
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
برگزیده
دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد دستور راه‌اندازی سانتریفیوژهایی جدید و پیشرفته صادر شد
واکنش فوری و مشترک وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به تصویب قطعنامه ضدایرانی؛ رئیس سازمان انرژی دستور انجام اقدامات موثر، از جمله راه‌اندازی مجموعۀ معتنابهی از سانتریفیوژهای جدید و پیشرفته از انواع مختلف را صادر کرد.
قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران قطعنامه شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی علیه برنامه هسته‌ای ایران
قطعنامه پیشنهادی تروئیکای اروپا علیه برنامه هسته‌ای ایران، در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصویب شد.
سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟ سرعت به قیمت شهرت ارزش دارد؟
یک خودروی زانتیا با رانندگی خانمی ۲۳ ساله با سرعت حادثه ساز ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت در آزادراه همدان-ساوه توقیف و روانه پارکینگ شد
صفحه خبر بالای تصاویر