کد خبر: ۳۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۲

این واکسن علیه اومیکرون مقاوم است

گزارش جدید پایگاه خبری دیفنس وان امریکا ادعا می‌کند که انتظار می‌رود محققان موسسه تحقیقات ارتش والتر رید هفته‌های آتی اعلام کنند که واکسن نهایی علیه کروناویروس جدید را ساخته‌اند.
این واکسن علیه اومیکرون مقاوم است

گزارش جدید پایگاه خبری دیفنس وان امریکا ادعا می‌کند که انتظار می‌رود محققان موسسه تحقیقات ارتش والتر رید هفته‌های آتی اعلام کنند که واکسن نهایی علیه کروناویروس جدید را ساخته‌اند. محققان ارتش امریکا در حال ساخت واکسنی هستند که از افراد در برابر کووید-۱۹ و همه سویه‌های آن ازجمله اُمیکرون و ویروس‌های قبلی سارس که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان از بین برده است، محافظت کند.

این واکسن علیه اومیکرون مقاوم است
مخاطب ۲۴- محققان تحقیقات ساخت این واکسن را تقریبا ۲ سال پیش آغاز کردند، زمانی که برای اولین بار توالی دی‌ان‌ای کروناویروس جدید شناسایی شد. از آن زمان محققان تلاش کردند واکسنی بسازند که در برابر جهش‌های آینده این ویروس موثر باشد.

تاکنون نتایج آزمایش‌های این واکسن نشان می‌دهد که در برابر آخرین جهش غالب ویروس به خوبی مقاومت کرده است و انتظار می‌رود در برابر سایر سویه‌ها نیز مقاومت کند.

برخلاف واکسن‌های موجود در واکسن SpFN  والتر رید از پروتئینی به شکل توپ فوتبال با ۲۴ وجه استفاده شده است که به دانشمندان اجازه می‌دهد تا اسپایک چندین سویه کروناویروس را بر قسمت‌های مختلف پروتئین متصل کنند.

دکتر کیوان مجرد، مدیر بخش بیماری‌های عفونی والتر رید اظهار کرد: با توجه به سرعت انتشار سویه اُمیکرون در سراسر جهان، ساخت این واکسن اهمیت ویژه‌ای دارد.

وی گفت: با سویه اُمیکرون واقعا راهی برای فرار وجود ندارد و نمی‌توانید از ابتلا به بیماری با این ویروس اجتناب کنید؛ بنابراین فکر می‌کنم به زودی یا تمام دنیا واکسینه یا آلوده می‌شوند.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم کری بهروز تابانی در مسترالمپا۲۰۲۵ + فیلم
بهروز تابانی در کنفرانس خبری مسترالمپیا۲۰۲۵ گفت: خیلی‌ها شوکه خواهند شد
برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟ برنده جایزه صلح نوبل 2025 کیست؟
ماریا کورینا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا و برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵، چهره‌ای جنجالی است که همزمان نماد مقاومت سیاسی و موضوع بحث‌برانگیز در سیاست آمریکای لاتین به شمار می‌رود.
ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵ ساعت مسابقات مستر المپیا ۲۰۲۵
هادی چوپان، معروف به «گرگ ایرانی» و یکی از برجسته‌ترین چهره‌های بدنسازی جهان، بهروز تابانی، میثم اسکندری و ساسان حیرتی از جمله دیگر بدنسازان ایرانی هستند که موفق به کسب مجوز حضور در این مسابقات شده‌اند
لحظه اعلام برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵+ فیلم لحظه اعلام برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵+ فیلم
لحظه تاریخی؛ ماریا کورینا ماچادو برنده جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ شد
دست ترامپ از جایزه صلح نوبل کوتاه ماند دست ترامپ از جایزه صلح نوبل کوتاه ماند
با وجود لابی‌گری گسترده ترامپ، کمیته نوبل جایزه صلح امسال را به ماریا کورینا ماچادو، سیاستمدار و فعال مخالف دولت ونزوئلا، اهدا کرد.
ترکیب احتمالی تیم ملی+ ساعت بازی تیم ملی ایران و روسیه ترکیب احتمالی تیم ملی+ ساعت بازی تیم ملی ایران و روسیه
تیم ملی فوتبال ایران در حالی امشب در یک بازی دوستانه به مصاف تیم ملی فوتبال روسیه می‌رود که بازیکنان شاخصی همانند سردار آزمون، مهدی قایدی، روزبه چشمی، علی قلی‌زاده و محمدحسین کنعانی‌زادگان به علت مصدومیت در این فیفا دی همراه ملی پوشان نیستند.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر