کد خبر: ۳۰۴۸۵
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲

۶ رفتاری که «آلفا» نیست، اما مردان اغلب فکر می‌کنند که هست

قدرت واقعی ارتباطی به سلطه‌جویی یا رفتار‌های نمایشی ندارد. قدرت واقعی یعنی بدانیم کیستیم و مالک این هویت باشیم.
۶ رفتاری که «آلفا» نیست، اما مردان اغلب فکر می‌کنند که هست

مخاطب 24- مردان آلفای حقیقی این 6مورد را در رفتارشان نشان نمی‌دهند اما مردان مستأصل با احساس ناامنی چنین ویژگی‌هایی دارند. 

x

1.همیشه در تلاش‌اند تا در موقعیت‌های اجتماعی مسلط باشند

یکی از سوء تفاهم‌های رایج آن است که «نر آلفا» نیاز دارد پرسروصداترین و مسلط‌‌ترین فرد اتاق باشد. اما نکته جالب این است: قدرت واقعی نیازی به فریاد زدن ندارد. مردانی که گمان می‌کنند باید در همه تعاملات اجتماعی مسلط باشند معمولا همان‌هایی هستند که بیش‌ترین حس ناامنی را دارند.

اعتمادبه‌نفس واقعی در سکوت نشان داده می‌شود. او مردی است که بدون نیاز به سلطه‌جویی در هر مکالمه یا به سایه‌ هل دادن بقیه، قدم در اتاق می‌گذارد. او بیش‌تر از آنکه صحبت کند گوش می‌دهد و بیش‌تر از آنکه قضاوت کند، درک می‌کند.

این ارتباطی به مودب بودن ندارد، این فرد آنقدر از خودش اطمینان دارد که می‌داند ارزش افراد به میزانی که در بحث‌ها تسلط پیدا می‌کنند، بستگی ندارد. وقتی حقیقتا با خودتان راحت هستید، نیازی ندارید که نقش یک آلفا را بازی کنید، شما به طور طبیعی آلفا هستید. به بیان دیگر، آلفا بودن بیش‌تر از نمایش دادن، یک قدرت درونی است.

 

2.پرهیز از پذیرش اشتباهات یا نشان دادن آسیب‌پذیری

یکی دیگر از اشتباهات رایج در میان کسانی که برای آلفا بودن تقلا می‌کنند، پرهیز از پذیرش خطا یا نشان دادن هر نوع آسیب‌پذیری است. این رفتار اغلب ریشه در ترس از ضعیف ظاهرشدن دارد. اما ناتوانی در پذیرش خطا یا نشان دادن آسیب‌پذیری درحقیقت نشانه‌ای از ضعف است نه قدرت.

قدرت حقیقی در پذیرش خطاها و یادگرفتن از آن‌ها نهفته است. قدرت حقیقی یعنی صادق بودن با خودتان و دیگران و فهم آسیب‌پذیری‌ای که بخشی از تجربه‌های انسانی است.

3.به رخ کشیدن غیرضروری ثروت

بسیاری از آدم‌ها وقتی می‌خواهند تجسمی از شخصیت «آلفا» باشند، به نمایش افراطی ثروت و دارایی‌های‌شان رو می‌آورند. این رفتار ریشه در این باور دارد که موقعیت و مادیات شاخص‌های مستقیم قدرت و موفقیت هستند.

اما این کار اغلب نتیجه عکس دارد زیرا نمایش غیرضروری ثروت و دارایی بیش‌تر از آنکه نشانه‌ای از موقعیت اجتماعی یا اعتمادبه‌نفس باشد، نشان‌دهنده ناامنی است. اعتماد و قدرت واقعی نیازی به تأیید مدام بیرونی ندارد.

مردی که نسبت به موفقیت‌ها و دستاوردهایش احساس امنیت دارد و ارزش خودش را می‌شناسد، نیازی ندارد برای اثبات ارزش‌اش به ماشین‌های پرزرق‌وبرق، لباس‌های مارک‌دار یا گران متوسل شود.

4.اتکا به قلدری برای کسب موفقیت

یکی از آسیب‌زاترین سوء برداشت‌ها درباره رفتار «آلفا» این باور است که قلدری روشی مؤثر برای اعمال سلطه یا کنترل بر دیگران است. اما در واقعیت توسل به قلدری نشانه‌ واضحی از ضعف و فقدان ویژگی‌های رهبری حقیقی است. قدرت واقعی یعنی الهام‌بخشی و اثرگذاری به کمک ابزارهای مثبت، نه ترس و خشونت.

قلدری، چه کلامی و چه فیزیکی، ناشی از ناامنی‌های عمیق و ریشه‌دار و نیاز به کنترل دیگران برای پیدا کردن حس قدرت است. یک رهبر واقعی از طریق رعایت عدالت، همدلی و توانایی قدرت بخشیدن به دیگران، احترام کسب می‌کند. آن‌ها قدرت‌شان را از طریق شخصیت و رفتارشان، نه از طریق تهدید و رفتارهای تحقیرآمیز، کسب می‌کنند.

مردم به طور طبیعی به جانب افرادی گرایش دارند و برای افرادی احترام قائل می‌شوند که با دیگران با مهربانی و انصاف رفتار می‌کنند، نه کسانی که تلاش می‌کنند سلطه خود را از طریق قلدری کردن اعمال کنند.

 

5.نادیده گرفتن مرزهای شخصی و رضایت

رهبری و قدرت حقیقی شامل درک کردن و احترام گذاشتن به فضای شخصی و مرزهای دیگران است. یعنی تشخیص بدهیم که پیوندها و ارتباطات واقعی بر مبنای احترام و رضایت دوطرفه ساخته می‌شود نه بر اساس اعمال زور و عبور از مرزهای شخصی دیگران.

مردی که این اصول را رد کند قوی یا تحسین‌برانگیز دیده نمی‌شود بلکه نامحترم و تهدید‌کننده است. هم در زمینه‌های شخصی و هم حرفه‌ای، احترام گذاشتن به مرزهای دیگران کلیدی برای اعتمادسازی و روابط سالم است. مردی که آلفای واقعی است شنونده خوبی است، سیگنال‌ها را درک می‌کند و به راحتی و احساسات دیگران توجه می‌کند. این رویکرد علاوه بر آنکه محیطی محترمانه‌تر می‌سازد؛ باعث تقویت شهرت و نفوذ او می‌شود.

x

6.ارزش‌گذاری بیش‌از‌اندازه برای استقلال تا رسیدن به مرز انزوا

 

یکی دیگر از اشتباهات رایج درباره روایت‌های سنتی از «آلفا»، تأکید بیش‌از‌اندازه بر استقلال است. خودمتکی‌ و مستقل بودن ویژگی‌های ارزشمندی هستند، اما این باور که در زندگی صرفا باید به منابع شخصی متکی بود و کمک دیگران را رد کرد، یکی از اشتباهات بزرگ درباره قدرت است.

زندگی پر از چالش‌هایی است که اغلب با حمایت و توصیه‌های دیگران راحت‌تر می‌توان با آن‌ها مواجه شد. روابط قوی و پیوندهای اجتماعی برای سلامتی عاطفی و تاب‌آوری ضروری است. ارزش‌گذاری بیش‌از‌اندازه استقلال تا رسیدن به انزوا می‌تواند به حس تنهایی، از دست دادن فرصت‌های رشد و فقدان حمایت عاطفی منجر شود.

اما وابستگی دوجانبه یعنی پذیرفتن اینکه قدرت در اتحاد است و پیوند انسان‌ها برای گذران زندگی اهمیت دارد.

سخن آخر

کلیشه‌های ازمد‌افتاده و آسیب‌زا درباره مردان آلفا را باید کنار گذاشت و دیدگاه‌های اصیل‌تر و مدل‌های جامع‌تری از مردانگی را باید در نظر گرفت. مرد آلفا، پرسروصداترین مرد اتاق، قوی‌ترین مرد زمین بازی یا مسلط‌ترین فرد در هیئت مدیره نیست.

آلفا بودن با خودآگاهی، احترام به دیگران، هوش عاطفی و رهبری اصیل تعریف می‌شود.

آلفای واقعی اعتمادبه‌نفس دارد اما متکبر نیست، قوی است اما ازخودراضی نیست و موفق است اما نه به بهای کنار زدن دیگران.

این مرد است که می‌تواند هم در حوزه شخصی و هم حرفه‌ای احترام دائمی و اثرات مثبت ایجاد کند.

 

منبع: دیجیاتو

 

برچسب ها: مردان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادیب زارعی اولین گلری که پنج پنالتی گرفت + فیلم ادیب زارعی اولین گلری که پنج پنالتی گرفت + فیلم
ادیب زارعی ۲۱ ساله که اولین بازی خود را در ترکیب فولاد خوزستان مقابل فولاد هرمزگان انجام می‌داد، در ضیافت پنالتی‌ها ناجی یحیی گل‌محمدی و قرمزپوشان اهوازی شد؛ آن هم با یک رکورد خاص و ویژه در سطح جهان.
عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد عینک مخصوص مبتلایان به صرع ساخته شد
افراد مبتلا به صرعِ حساس به نور به زودی می‌توانند بدون نگرانی تلویزیون تماشا کنند
ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟ ماجرای خودکشی دانشجوی دانشگاه رازی چه بود؟
معاون دانشجویی دانشگاه رازی کرمانشاه با اشاره به خودکشی ناموفق یکی از دانشجویان دختر این دانشگاه گفت: این حادثه پس از بروز اختلافات شخصی در خوابگاه رخ داد و اقدام سریع مسئولان باعث نجات دانشجو شد.
کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی! کپی شخصیت ۱۰۰۰ نفر با کمک هوش مصنوعی!
گروهی از پژوهشگران «دانشگاه استنفورد» و «گوگل دیپ‌مایند» با کمک هوش مصنوعی، کپی‌هایی را از شخصیت ۱۰۰۰ شرکت‌کننده ساختند و تقلید آنها را از همتایان انسانی خود بررسی کردند.
هنرمندان در مراسم جشن حافظ هنرمندان در مراسم جشن حافظ
سینمایی‌ها در شب آذر ماهی تهران به بهانه بیست و سومین مراسم جشن سینمایی و تلویزیونی «حافظ» در تالار بزرگ وزارت کشور گردهم آمدند.  در این مراسم که شامگاه ۳ آذر ماه برپا شد، برگزیدگان بخش سینمایی و تلویزیونی این رویداد در بخش‌های مختلف معرفی شدند. در این رویداد از یک عمر فعالیت هنری مرتضی عقیلی تقدیر شد.
مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟ مو را با آب گرم بشوییم یا سرد؟
شست‌وشوی مو با آب گرم و شامپو باعث باز شدن کوتیکول‌ها می‌شود و مو‌ها را مستعد اصطکاک می‌کند. اصطکاک‌ها مانند تماس مو با لباس یا بالش به مرور می‌تواند منجر به تخریب مو و ایجاد موخوره شود.
کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟ کدام آجیل بیشترین کالری را دارد؟
فندق یکی از مغزیجات پرطرفدار در آجیل به اشکال مختلف خام، بو داده و آسیاب شده است که بیشتر افراد از طعم بی‌نظیر آن در شکلات صبحانه لذت می‌برند.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر