استفاده از پارتیشن های شیشه ای به دلیل هزینه کم اجرا، سرعت نصب بالا، استفاده بهینه از نور طبیعی، بخش بندی چشم نواز فضا و اعمال راحت تغییرات آتی مورد نیاز؛ بسیار متداول شده است. با توجه به اینکه هر محیطی که برای نصب پارتیشن شیشه ای در نظر گرفته می شود، دارای ویژگی ها و مشخصه های منحصر به فردی است، پارتیشن بندی کاربردی و درست هم مستلزم طراحی اختصاصی است. طراحی پارتیشن از اصول و قواعد خاصی تبعیت می کند که در صورت برون سپاری پروژه به یک گروه خبره و کارآزموده، نتایج مطلوب و قابل توجهی از آن حاصل خواهد شد. شما می توانید برای مشاهده به روزترین طراحی های موجود در بازار، به وب سایت شهر پارتیشن مراجعه کنید. متخصصان این مجموعه در کنار شما هستند تا طراحی و اجرایی بی دردسر و سریع را به شما هدیه دهند.
همان طور که گفته شد، طراحی پارتیشن شیشه ای دارای قواعد مشخصی است. اما بکارگیری درست این اصول در گرو تجربه کارشناس مسئول پروژه است. چنانچه فرد طراح از سابقه کافی در این امر برخوردار باشد می تواند بهترین طرحی را که با فضای در اختیار همخوانی دارد و نیاز متقاضی را در بالاترین سطح فراهم می کند، ارائه دهد. آشنایی کارفرمایان با اصول طراحی پارتیشن شیشه ای می تواند انتخاب را ساده و تسریع نماید. برای طراحی و اجرای پارتیشن های شیشه ای ابتدا طراح از محل مورد نظر بازدید کرده و نیازسنجی دقیقی از انتظارات فرد متقاضی به عمل می آورد. در این مرحله نقص های احتمالی موجود در فضا که مانع از اجرای اصولی پارتیشن بندی می شوند، شناسایی و مرتفع می شوند. همچنین نوع و وزن پروفیل های مورد نیاز، در این مرحله تعیین می شوند و سقف، کف و دیواره های محل مورد نظر مورد بررسی قرار می گیرند. قیمت پارتیشن شیشه ای در سایت شهر پارتیشن بسیار مناسب و مقرون به صرفه است.
پس از جمع آوری اطلاعات لازم از محل پروژه، کار طراحی بر اساس اصول زیر آغاز می شود:
برای طراحی درب ها در پارتیشن شیشه ای باید لولا روی دیوار قرار گیرد. چنانچه رعایت این امر در پروژه ای امکان پذیر نباشد، باید با استفاده از نصب چهارچوب در طرفین شیشه، از بروز اختلال در عملکرد درب جلوگیری شود. عرض شیشه های مورد استفاده در کنار درب ها باید حتماً بالای 20 سانتی متر در نظر گرفته شود.
ارتفاع مجاز برای درب ها در پارتیشن بندی با استفاده از شیشه که ایمنی را نیز تحت تاثیر قرار ندهد، 3 متر است. در صورت نیاز به نصب درب های مرتفع تر باید تعداد لوله های مورد استفاده بیشتر شود و ساخت درب نیز به صورت سفارشی صورت گیرد.
عرض درب ها می تواند در اندازه 86 و یا 96 در نظر گرفته شود. همچنین ارتفاع استاندارد تعریف شده برای این المان از پارتیشن، 2.14 متر است. چنانچه کارفرما درخواست طراحی پارتیشن شیشه ای بدون فریم را داشته باشد، میزان ارتفاع هر بخش نباید از 3.3 متر تجاوز نماید. میزان ابعاد طولی پارتیشن در بیشترین حالت می تواند 12 متر باشد و نباید از این حد تجاوز نماید. عرض هر تکه از شیشه در پارتیشن می تواند بین 0.2 متر تا 1.2 متر متغیر باشد. انتخاب این ابعاد با توجه به محل قرارگیری پروژه صورت می گیرد.
شهرپارتیشن بهترین مرکز اجرای پارتیشن شیشه ای فریم دار و بدون فریم است. طراحی پارتیشن شیشه ای مدنظر خود را به تیم متخصص آن بسپارید.
گاهی برخی از کارفرمایان پس از به اتمام رسیدن کار طراحی پروژه خود، از نتیجه راضی هستند اما، نگران این امر هستند که کار پس از اجرا با طرح ارائه شده تفاوت های فاحش داشته باشد. این امر وابسته به خبرگی فرد نصاب و متریال مورد استفاده در ساخت است. چنانچه انجام کار طراحی و اجرای پروژه به شرکت های خوشنام و با سابقه سپرده شود، نگرانی از بابت نتیجه نهایی وجود نخواهد داشت. چرا که رضایت مشتری در این گونه مجموعه ها به عنوان یک اصل مهم و اساسی تلقی می گردد که همیشه اولویت اصلی تمام کارکنان شرکت در انجام کارها است. با توجه با اینکه طراحی و اجرای پارتیشن های شیشه ای، یک کار گروهی است و نصب تولیدات در محل مورد نظر کارفرما، مرحله آخر اجرای پروژه می باشد؛ می توان گفت که عملکرد مطلوب گروه نصابان، تکمیل کننده کار تمام اعضای گروه است. لذا در مجموعه های حرفه ای و معتبر، گروه اجرایی کاردان و ماهر برای نصب پارتیشن شیشه ای به محل پروژه اعزام می شوند که در عین داشتن سرعت عمل مطلوب در نصب و پیاده سازی کار، از تبحر کافی در این رابطه برخوردار باشند. لذا کارفرمایان در پایان، شاهد خلق کاری کاملاً مشابه با طرح ارائه شده خواهند بود.
به وب سایت شهر پارتیشن http://shahrpartition.com/ مراجعه کنید و با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید. گروه مشاوران این شرکت با داشتن سال ها سابقه در زمینه طراحی، اجرا و نصب انواع پارتیشن های شیشه ای در خدمت شما هستند.