کد خبر: ۶۸۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۱

هشدار قاهره به اسرائیل

دولت مصر با تاکید بر اینکه گروهک «ابو شباب» در غزه هرج و مرج ایجاد می کند و با گروهک تروریستی داعش همکاری دارد، به رژیم صهیونیستی هشدار داد حمایت از این گروهک را متوقف کند.
هشدار قاهره به اسرائیل

مخاطب۲۴، یک منبع امنیتی در قاهره در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری الزمان گفت: مصر هشدار‌های شدیداللحنی به اسرائیل داده مبنی بر اینکه حمایت از گروهک یاسر ابوشباب را متوقف کند. قاهره می‌گوید این گروهک با داعش همکاری دارد و به صحرای سینا اسلحه قاچاق می‌کند و اگر حمایت‌های رژیم صهیونیستی متوقف نشود، مصر تجهیزات نظامی بیشتری به مرز‌های خود با نوار غزه ارسال خواهد کرد.

به گفته این منبع، مصر می‌گوید که گروهک ابوشباب در نوار غزه هرج و مرج ایجاد کرده و در روند ایجاد حکومت جدید در این منطقه سنگ اندازی می‌کند. این درحالیست که مذاکرات برای خروج امن نیرو‌های حماس از پشت خط زرد در جریان است. در همین پیوند، یک منبع دیپلماتیک گفت: تماس‌ها برای برگزاری نشست در قاهره در هفته جاری با هدف بررسی تشکیل دولت انتقالی در غزه با مشارکت هشت گروه فلسطینی از جمله «حماس» در حال انجام است.

الحیه: دار و دسته ابوشباب مسئول آشوب در غزه با هدف اتهام به حماس است

«خلیل الحیه» از رهبران جنبش حماس در گفت وگوی تلفنی با این رسانه تأیید کرد که این جنبش به اجرای توافقات، از جمله تحویل اسرای زنده و اجساد، با هماهنگی طرف مصری پایبند است و مصر متعهد شده است ماشین‌آلات جدیدی برای جستجوی اجساد اسرا به نوار غزه بیاورد. الحیه اتهامات آمریکا مبنی بر غارت کمک‌های انسانی در غزه توسط جنبش حماس را تکذیب کرد و گفت که دار و دسته یاسر ابوشباب مسئول هرج‌ومرج است تا این بهانه را ایجاد کند که حماس طرح ترامپ را نقض کرده است.

وی در خصوص تهدیدات ترامپ علیه حماس مبنی بر لزوم خلع سلاح این جنبش تاکید کرد: این مساله حل شده است، زیرا جنبش حماس اعلام کرد که سلاح خط قرمز ما است و بعد از برپایی دولت فلسطین در تمام خاک این کشور، سلاح خود را به این دولت تحویل خواهیم داد. از سوی دیگر، یک منبع دیپلماتیک خاطرنشان کرد: مصر در چارچوب اتاق عملیات مشترک در «العریش» حرکت می‌کند و این اتاق نمایندگانی از کشور‌های ضامن را شامل می‌شود و برای تثبیت اوضاع میدانی در غزه و کاهش تنش‌ها تلاش می‌کند.

این منبع افزود که مصر در چارچوب کانال‌های ارتباطی بسته، به تجاوز‌های رژیم اسرائیل رسیدگی می‌کند تا از تشدید تنش جهانی جلوگیری کند و خطوط ارتباطی با همه طرف‌ها، به ویژه اسرائیل، را باز نگاه داشته است. وی همچنین تاکید کرد که رژیم اسرائیل برای تشدید تنش به منظور مذاکره مجدد در مورد جزئیات مرحله دوم توافق تلاش می‌کند.

در همین حال، «معتصم مرزوق» معاون سابق وزیر امور خارجه مصر گفت توافق آتش‌بس طبق طرح ترامپ فاقد تعهد حقوقی و سیاسی است و این طرح تنها در حد ترتیبات ویژه برای تبادل زندانیان در مدت زمان کوتاه و بدون ایجاد سازکار‌های روشن برای تضمین یا پاسخگویی در صورت خطا است. شبکه الجزیره پیشتر گزارش داده بود ارتش رژیم صهیونیستی بطور پنهانی وجود حداقل سه گروه سازمان یافته و تأمین مالی شده را با هدف نفوذ در غزه و تعقیب نیرو‌های مقاومت حماس و جهاد اسلامی پذیرفته است. گروه یاسر ابوشباب در شرق رفح، برجسته‌ترین نمونه از این دست گروه‌ها به شمار می‌آید.

طبق گزارش شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، این گروه‌های تروریستی سلاح‌های معمولی اسرائیلی دریافت نمی‌کنند بلکه ارتش اسرائیل، سلاح‌هایی در اختیار آنها قرار می‌دهد که از انبار‌های گروه‌های مقاومت در غزه و حزب‌الله در جنوب لبنان مصادره کرده است. علاوه بر این، اعضای این گروه‌ها حقوق ماهیانه و مجوز حمل سلاح از ارتش دریافت می‌کنند و در پوشش فلسطینی در خدمت اهداف اشغالگران هستند.

به گزارش روزنامه «هاآرتص»، سازمان اطلاعات داخلی رژیم اشغالگر (شاباک) بر فعالیت‌های این گروه‌های شبه‌نظامی نظارت دارد و علاوه بر فرماندهان، در جذب نیرو‌های جنگجو نیز نقش مستقیم ایفا می‌کند. این نیرو‌ها در عملیات‌های رزمی گسترده مشارکت دارند و عمدتاً در مناطق جنوبی نوار غزه، به‌ویژه در شهر‌های رفح و خان‌یونس فعالیت می‌کنند.

برچسب ها: اسرائیل مصر
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس ملیکا پارسادوست، بیوگرافی خانم شاکی + عکس
ملیکا پارسا دوست، شاکی پرونده حواشی اخیر پژمان جمشیدی توجه کاربران فضای مجازی را به خود جلب کرد.
طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟ طلسم شکنی شاهزاده ایرانی؟
سه‌شنبه شب و در هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا (UCL) تیم المپیاکوس یونان با ستاره ایرانی خود در برابر پی‌اس‌وی آیندهوون صف آرایی خواهد کرد. طارمی امیدوار است بتواند طلسم گل‌نزدن خود در این رقابت‌ها را بشکند.
رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند رسانه عبری: جاسوسان اسرائیلی اطلاعات حساس به ایران منتقل کردند
یک رسانه عبری اعلام کرد ۳۸ اسرائیلی که به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شده‌اند، اطلاعات بسیار حساس را به مقامات ایرانی منتقل کرده‌اند.
سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل
مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اسرائیل سفر و از مرکز هماهنگی آمریکایی در کریات جات بازدید کرد؛ او از امید و مشارکت چندملیتی برای تثبیت غزه سخن گفت.
بن‌سلمان به آمریکا می‌رود بن‌سلمان به آمریکا می‌رود
ولیعهد سعودی، محمد بن‌سلمان، ۱۸ نوامبر برای دیداری رسمی با دونالد ترامپ به کاخ سفید سفر می‌کند؛ تمرکز دیدار بر توافق ابراهیم و روابط دوجانبه است.
کیم درگذشت کیم درگذشت
«کیم یونگ نام»، رئیس سابق پارلمان کره شمالی و رئیس کشور پیشین این کشور، پس از بیش از ۲۰ سال خدمت، در سن ۹۷ سالگی درگذشت.
رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم رئیس‌جمهور: باید نسبت به ارتقا کیفیت محصولات فناورانه اقدام کنیم
مسعود پزشکیان در بازدید از نمایشگاه فناوری‌های نوین تأکید کرد که محصولات دانش‌بنیان باید با کیفیت بالا تولید، صادر و برای خدمت‌رسانی به مناطق محروم به کار گرفته شوند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر