کد خبر: ۶۸۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۶

رشد اخیر بورس موقتی است؛ پایداری وابسته به ثبات سیاسی

آقای سعید کرداری ، تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به رشد اخیر شاخص کل بورس تأکید کرد: افزایش قیمت سهام در هفته‌های گذشته بیشتر ناشی از حمایت‌های دولتی، رشد نرخ دلار و جبران عقب‌ماندگی قیمتی بوده است. وی افزود، با وجود عبور شاخص از سطح سه میلیون واحد، هنوز اعتماد سرمایه‌گذاران حقیقی برای ورود گسترده به بازار جلب نشده و پایداری این روند به بهبود شرایط سیاسی، اقتصادی و رفع ابهام از وضعیت تحریم‌ها بستگی دارد.
رشد اخیر بورس موقتی است؛ پایداری وابسته به ثبات سیاسی

 

آقای سعید کرداری، تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به وضعیت اخیر بورس در گفت‌و‌گو با خبرنگار مخاطب ۲۴، اظهار کرد: طی ماه‌های گذشته بازار سهام به دلیل عقب‌ماندگی از نرخ دلار و درجا زدن یا حتی کاهش قیمت بسیاری از سهم‌ها، با رشد مواجه شده است.

وی افزود: این رشد تا حدی ناشی از جبران عقب‌ماندگی قیمتی و همچنین حمایت‌های حقوقی و دولتی از بازار بوده است. به گفته وی، در حال حاضر بخش عمده‌ای از رشد شاخص کل و افزایش قیمت سهام‌ها به واسطه همین حمایت‌ها و همچنین تأثیر نرخ ارز رقم خورده است.

وی بیان کرد: بسیاری از شرکت‌های حاضر در بورس ایران به‌ویژه در صنایع صادرات‌محور مانند پتروشیمی‌ها، از افزایش نرخ دلار منتفع شده‌اند و رشد قیمتی محصولات آنها سبب شده شاخص کل از مرز سه میلیون واحد عبور کند و در محدوده سه میلیون و دویست هزار واحد قرار گیرد؛ محدوده‌ای که به گفته او، سطحی معقول برای بازار در شرایط فعلی محسوب می‌شود.

این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: با وجود این، ورود گسترده پول حقیقی هنوز رخ نداده است، چرا که به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران خرد هنوز اطمینان کافی برای ورود پرحجم به بازار را ندارند.

وی تأکید کرد: رشد فعلی بازار ممکن است موقتی باشد و پایداری آن به عوامل کلان اقتصادی و سیاسی بستگی دارد. به گفته او، همچنان ابهاماتی در زمینه تحریم‌ها و شرایط سیاسی کشور وجود دارد و سایه تنش‌های منطقه‌ای نیز هرچند تا حدودی کاهش یافته، اما همچنان بر اقتصاد سنگینی می‌کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تا زمانی که شرایط سیاسی و اقتصادی کشور به ثبات نرسد و چشم‌انداز روشنی در روابط خارجی و وضعیت تحریم‌ها ایجاد نشود، نمی‌توان از رشد پایدار در بازار سهام سخن گفت.

برچسب ها: بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند اسپانیا یا پرتقال؛ ایران کدام را انتخاب میکند
سخنگوی فدراسیون فوتبال درخصوص بازی تدارکاتی تیم ملی فوتبال قبل از جام جهانی۲۰۲۶، مقابل اسپانیا و یا پرتقال توضیحاتی ارائه کرد
سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر سردترین شب ایران، ۵۳ درجه زیر صفر
دمای قله دماوند شب گذشته به منفی ۵۳ و دمای قله توچال به منفی ۳۲ درجه رسید.بنا بر اعلام هواشناسی، دیشب سردترین شب ایران طی تمام پاییز و تا این زمان از زمستان بوده و پیش‌بینی می‌شود که دمای هوا در روزهای آینده چندان افزایش نیابد، این شب سردترین شب ایران بوده است
رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد رئیس‌کل بانک مرکزی انتخاب شد
معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از پذیرش استعفای محمدرضا فرزین از سوی رئیس‌جمهور و انتخاب عبدالناصر همتی به‌عنوان گزینه جایگزین در سمت ریاست کل بانک مرکزی، خبر داد.
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
برگزیده
بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه بودجه ۱۴۰۵ و فشار مالیاتی؛ صنعت ایران در تنگنای رکود و هزینه
در شرایطی که صنعت ایران سالی دشوار را با ناترازی انرژی، کمبود نقدینگی و ضعف تقاضا پشت سر گذاشته، لایحه بودجه ۱۴۰۵ با افزایش قابل‌توجه مالیات‌ها و رشد محدود دستمزدها، نگرانی‌ها درباره تشدید رکود، تعطیلی بنگاه‌های تولیدی و افت سرمایه‌گذاری را افزایش داده و فعالان صنعتی نسبت به آینده تولید هشدار می‌دهند.
پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد! پاسخ بانک مرکزی به، قیمت دلار به من ربطی ندارد!
مصطفی قمری‌وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی، در واکنش به شایعات برخی کانال‌های خبری اعلام کرد رئیس‌جمهور پزشکیان صبح امروز در صحن غیرعلنی مجلس حضور نداشت و تنها تیم اقتصادی دولت در نشست شرکت کرده بود.
ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد ایگور سرگیف مهاجم ازبکستانی مورد نظر پرسپولیس تکلیف را روشن کرد
پرونده انتقال ایگور سرگیف مهاجم نامدار ازبکستانی به پرسپولیس، به دلیل درخواست مالی سنگین یک میلیون دلاری و تمایل این بازیکن برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ از طریق لیگ کشورش، با تمدید قرارداد او در پاختاکور رسماً بسته شد.
صفحه خبر بالای تصاویر