کد خبر: ۱۸۱۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

برنامه‌ریزی وزارت علوم برای ایجاد فضای فناورانه در مدارس

سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه برنامه «مهر فناوری» را به صورت مشترک با وزارت آموزش و پرورش دنبال می‌کنیم گفت: برگزاری تور‌های فناوری برای دانش آموزان را برنامه‌‎ریزی کرده‌ایم.
برنامه‌ریزی وزارت علوم برای ایجاد فضای فناورانه در مدارس

برنامه‌ریزی وزارت علوم برای ایجاد فضای فناورانه در مدارس

مخاطب24:امید رضایی‌فر در حاشیه رویداد تحصصی پلیس هوشمند و نمایشگاه دستاورد‌های فناورانه شرکت‌های دانش‌بنیان در خصوص برنامه معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در رابطه با ایجاد محتویات فناورانه در کتاب‌های درسی به میزان گفـت: ما برنامه «مهر فناوری» را به صورت مشترک با وزارت آموزش و پرورش داریم و در این رابطه در حال برنامه‌ریزی هستیم و نیاز داریم وزارت آموزش و پرورش با اولویت بیشتری به این موضوع ورود کند.

 


وی ضمن اشاره به اینکه ما در این مورد برنامه جدی داریم و برگزاری تور‌های فناوری برای دانش آموزان را برنامه‌‎ریزی کرده‌ایم، افزود: برای اینکه بتوانیم متون و یا پیشنهاد تغییر را در این خصوص داشته باشیم لازم است کارگروه‌های مشترک ایجاد شود و ما در حال رایزنی هستیم و وزارت آموزش و پرورش باید همکاری بیشتری در این زمینه با ما داشته باشد تا به ایجاد فضای فناورانه در مدارس کمک کنیم.

سرپرست معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ما این آمادگی را داریم که از ظرفیت پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان برای نهاد‌های اجرایی بهره ببریم در رابطه با همکاری پارک‌های علم و فناوری با قوه قضاییه گفت: علاوه بر برنامه ویژه با سازمان مالکیت فکری، تفاهم‌نامه‌ای در سطح وزیر علوم و قائم مقام قوه قضاییه در حال تدوین است، امیدواریم بتوانیم فضای مشترک و هم افزایی جدی در پشتیبانی از ارتقای حوزه‌های مالکیت فکری، مسائل مربوط به اختراعات، موتور‌های جست‌وجوی هوشمند و زمینه‌سازی دفاتر انتقال مالکیت فکری داشته باشیم.

وی ادامه داد: برنامه دیگری هم در خصوص نظام ایده‌ها و نیاز‌ها برای همکاری با قوه قضاییه داریم که امیدواریم بتوانیم آن را به عنوان یکی از درگاه‌های ویژه برای قوه‌قضاییه داشته باشیم و این نظام را در چارچوب فضای اعلام نیاز‌ها تدوین کنیم.

گفتنی است که رضایی‌فر چندی پیش در رابطه با سرنوشت تفاهم‌نامه معاونت نوآوری و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفته بود: این تفاهم‌نامه در شرف امضا است و هنوز نهایی نشده، اما به امید خدا این فرایند به زودی نهایی می‌شود.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
درمان پف زیر چشم چیست درمان پف زیر چشم چیست
پف زیر چشم واقعا آزاردهنده است و ظاهر فرد مبتلا را خسته و پیر نشان می‌دهد. اما چگونه می‌توان از شر آن خلاص شد؟
روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن روایت راننده بی ام و از زورگیری در روز روشن
ویدیویی از زورگیری از راننده بی ام و آی ۸ در ترافیک روی یکی از پل پارک وی منتشر شده بود و حالا راننده این خودرو توضیحاتی درباره زورگیری ساعت ۱۵ روی این پل و خساراتی که به خودرویش وارد شده، داده است.
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر