کد خبر: ۱۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۸

سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی لو رفت

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش به برخی ادعاها در مورد انتشار سوالات آزمون نهایی درس تعلیمات دینی در فضای مجازی واکنش نشان داد و تاکید کرد که همه تدابیر لازم از دوربین مداربسته تا سیگنال‌یاب درنظر گرفته شده تا کسی در داخل جلسه آزمون نتواند پاسخ‌ها را دریافت کند.
سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی لو رفت

سوالات امتحان نهایی در فضای مجازی لو رفت

مخاطب۲۴ : به نقل از ایسنا ؛‌ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش به برخی ادعا‌ها در مورد انتشار سوالات آزمون نهایی درس تعلیمات دینی در فضای مجازی واکنش نشان داد و تاکید کرد که همه تدابیر لازم از دوربین مداربسته تا سیگنال‌یاب درنظر گرفته شده تا کسی در داخل جلسه آزمون نتواند پاسخ‌ها را دریافت کند.

محسن زارعی در پاسخ به پرسشی درباره انتشار سوالات امتحان نهایی درس تعلیمات دینی چند دقیقه بعد از شروع آزمون در روز جاری در برخی کانال‌های تلگرامی اظهارکرد: ما هیچ وقت ادعا نکردیم انتشار سوالات را به صفر برسانیم، چراکه مدیریت فضای مجازی دست ما نیست. شفاف و صریح می‌گوییم که ادعا نداریم انتشار سوالات را به صفر برسانیم. ممکن است کانال‌های سودجو و افرادی با سوءنیت در حوزه‌ها حضور داشته باشند و با هر ابزاری که قابل کشف هم نباشد عکسی بگیرند و منتشر کنند.

 

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه، اما با تدابیر درنظرگرفته شده، چون دوربین‌های مدار بسته و سیگنال‌یاب‌ها در حوزه‌های امتحانی همکاران ما تا جایی که بتوانند موضوع را کنترل می‌کنند گفت: هرچند ممکن است باز هم تصویری پخش شده باشد، اما صرف پخش سوال در زمانی که همه شرکت‌کنندگان تحت مراقبت در حال آزمون هستند، مطرح نیست.

زارعی ادامه داد: ضمن آنکه آزمون‌ها تشریحی هستند و این خیلی کار مشکلی است که پاسخ‌های سوالات تشریحی را دریافت کنند، آزمون‌ها چهارگزینه‌ای نیست و این کار بسیار سخت است و بروز چنین اتفاقاتی درصد خیلی پایینی هم دارد. اما برای همین درصد پایین و اینکه افرادی بخواهند پاسخ‌ها را دریافت کنند برای ما مسئله است که صورت نگیرد. ما خودمان هم اعلام کردیم ساعت ۸ و نیم صبح سوالات را منتشر می‌کنیم. مسئله ما این است که کسی نتواند داخل حوزه امتحانی پاسخی را دریافت کند.

وی راهکار‌ها و تدابیر درنظرگرفته شده را تبیین کرد و گفت: اولا از طریق دستگاه‌های سیگنال‌یاب، موبایل و تبادل پیام از طریق موبایل قابل کشف است. ضمن آنکه مراقبین آموزش دیده هستند و رفتار‌های غیرطبیعی را تشخیص می‌دهند. سومین حالت آن است که فرد موفق شود دسترسی پیدا کند. ما بعد از آزمون افراد را بر اساس سوابق و نمرات مابقی دروس چک کرده و برگه افراد مشکوک را با دقت بیشتری بررسی می‌کنیم. این کار را در امتحانات دی ماه انجام دادیم و با متخلفان برخورد شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه ما اجازه نمی‌دهیم کسی از طریق تقلب و از راه غیرمشروع و غیرمتعارف به سوالات دسترسی یابد و نمره‌ای هم بگیرد گفت: تا جایی که بتوانیم مانع می‌شویم و اگر فرد به هر دلیلی هم دسترسی پیدا کرد، اگر کشف کنیم برخورد جدی می‌کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا همه حوزه‌های امتحانی به سیگنال‌یاب مجهز شده اند؟ گفت: برخی حوزه‌های امتحانی در استان‌ها دستگاه‌های سیگنال یاب خریداری کرده بودند، اما هنوز دستگاه‌ها تا شب گذشته به دستشان نرسیده بود. ما توصیه کردیم تا زمانی که هنوز دستگاه‌ها به دستشان نرسیده حوزه‌های همجوار، آن‌ها را پوشش دهند.

زارعی همچنین اعلام کرد که کانالی را در شاد راه‌اندازی و دانش آموزان را عضو کردیم تا هرگونه مشکل و موردی مشاهده کردند به ما گزارش دهند، علاوه بر این این به شرکت کنندگان گفتیم اگر شرایط امتحانات مطلوب نبود از نور و تهویه گرفته تا فضای کلاس و... اعلام کنند تا در اسرع وقت بررسی و به حوزه‌ها اعلام کنیم که برطرف شود. اجازه نمی‌دهیم مشکل ادامه پیدا کند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد خبر فوری، موشک «ذوالفقار» به فرودگاه بن‌گوریون اصابت کرد
به گفته سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در عملیات امروز یک فروند موشک بالستیک از نوع «ذوالفقار» به‌کار گرفته شد که به گفته منابع نظامی یمنی با موفقیت به هدف اصابت کرده است.
ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد ایران به طرح هسته‌ای آمریکا پاسخ منفی می‌دهد
خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک دیپلمات ارشد ایرانی از پاسخ منفی ایران به پیشنهادات مکتوب آمریکا خبر داده و مدعی شده است که این پیشنهادات «غیرقابل قبول» بوده و دربرگیرنده «منافع ایران» نیست.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
ایمان خلیف مرد است ایمان خلیف مرد است
پس از جنجال‌های فراوان از قهرمانی بوکسور زن آفریقایی در المپیک پاریس، فدراسیون جهانی بوکس اطلاعات جدیدی از جنسیت این بوکسور منتشر کرد.
آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟ آیا تحریم‌ها علیه ایران برداشته شد؟
یک روزنامه آمریکایی مدعی شد رئیس جمهور آمریکا وضع هرگونه تحریم جدید علیه ایران را ممنوع کرده است.
تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد تجارت ایران و مصر اوج می‌گیرد
وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک با همتای مصری خود گفت: طبق گفتگوی دوجانبه و توافق‌های صورت گرفته حجم تبادل تجاری ایران و مصر افزایش خواهد یافت.
۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران ۱۰ روز تا بزرگترین رویداد فوتبال ایران
با اتمام فصل فوتبال ایران، حالا وقت تجلیل از برترین‌ها رسیده است. بزرگداشتی در شأن یک سال تلاش بی‌وقفه تمام اهالی فوتبال ازجمله ستاره‌های مستطیل سبز.
برگزیده
اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است اینترنت در همسایگی ایران ۳۳ برابر سریع‌تر است
گزارش جدید Speedtest Global Index از سرعت اینترنت کشور‌ها در سال ۲۰۲۵ منتشر شد؛ جایی که کشور‌های کوچک و پیشرفته اروپایی در صدر ایستاده‌اند و ایران، با سرعتی چندین برابر پایین‌تر، در کنار کندترین‌های جهان قرار گرفته است؛ این گزارش، تصویری نگران‌کننده از شکاف دیجیتال و توسعه‌نیافتگی زیرساختی در ایران ارائه می‌دهد.
فصل بحرانی دریاچه ارومیه فصل بحرانی دریاچه ارومیه
معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به کاهش بارش‌ها انتظار می‌رود که شرایط دریاچه ارومیه در فصل پاییز بحرانی شود.
زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین! زائران خانه خدا در مخزن خودرو‌های سنگین!
نیرو‌های امنیتی عربستان، ۳ شهروند این کشور را به اتهام تلاش برای انتقال ۱۰۸ زائر غیرمجاز به مکه و مخفی کردن آنها در مخازن خودرو‌های سنگین، دستگیر کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر