کد خبر: ۱۷۰۷۲
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۱

جزییات دیدار وزیر بهداشت ایران با وزیر بهداشت افغانستان

وزیر بهداشت گفت: با افغانستان هم زبان و همجوار هستیم و امیدواریم با برگزاری همایش‌های مشترک علمی، به وحدت و پیشرفت در حوزه سلامت کمک کنیم.
جزییات دیدار وزیر بهداشت ایران با وزیر بهداشت افغانستان

جزییات دیدار وزیر بهداشت ایران با وزیر بهداشت افغانستان

مخاطب۲۴ : بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت در دیدار با قلندر عباد، سرپرست وزارت بهداشت افغانستان، اظهار داشت: هدف عمده ما، وحدت همسایگان در زمینه تعالی نظام سلامت کشورهاست.

وی با اشاره به نزدیکی ایران و افغانستان، از آمادگی وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران برای نقویت همکاری‌های حوزه سلامت با افغانستان خبر داد و گفت: لازم است کارگروه مشترکی بین دو کشور برای عملیاتی شدن برنامه‌های مشترک با زمان بندی مشخص تشکیل شود.

 

وزیر بهداشت ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل همجواری با افغانستان، می‌تواند به تقویت همکاریهای دو کشور کمک کند. سالانه چندین هزار همایش سلامت در ایران برگزار می‌شود که فرصت مناسبی برای مشارکت صاحب نظران سلامت دو کشور است.

عین اللهی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی موفقیت‌های چشمگیری داشته و ۹۹ درصد داروهای مورد نیاز در داخل کشور تولید می‌شود و علاقه مندیم توسعه صادرات این محصولات به افغانستان را تسهیل کنیم؛ چراکه دسترسی به دارو و تجهیزات با کیفیت پزشکی ایران، نسبت به نمونه‌های اروپایی برای افغانستان مطلوبیت اقتصادی بیشتری دارد.

سرپرست وزارت بهداشت افغانستان در این دیدار ضمن قدردانی از میزبانی کشورمان از اجلاس گروه ۵، گفت: خوشحالیم که زمینه‌های تقویت ارتباطات کشورهای عضو این گروه در حوزه سلامت، فراهم است و ایران، تلاش‌های گسترده‌ای در این زمینه داشته است.

عباد با اشاره به تقویت حوزه بهداشت، موفقیت افغانستان در مبارزه با برخی بیماری‌ها و تقویت واکسیناسیون در این کشور، گفت: ارتقای شاخص‌ها و تامین سلامت، نیازمند مشارکت کشورها با همدیگر است و امیدواریم همکاری‌های بهداشتی، درمانی، آموزشی، تحقیقاتی و دارویی با ایران، گسترش یابد.

وزیر بهداشت کشورمان همچنین بر لزوم تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه سلامت تاکید و خاطرنشان کرد: خوشحالیم که برخی بیماری‌ها اخیرا در افغانستان کنترل شده و روند واکسیناسیون در این کشور، افزایش یافته است و امیدواریم در افغانستان هم مانند ایران، شبکه بهداشت ایجاد شود.|فارس 

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی عوارض خطرناک استفاده از موبایل در دستشویی
بسیاری از افراد به تلفن همراه خود وابستگی زیادی دارند و حتی آن را تا دستشویی و حمام نیز با خود می‌برند.
فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید فرونشست پارکینگ در قیطریه ۳ خودرو را بلعید
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران، از یک مورد حادثه فروکش کردن کف پارکینگ ساختمان مسکونی خبر داد.
مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد مُسکنی که خطر خونریزی داخلی را افزایش می‌دهد
افرادی که از دارو‌های رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنند، در صورت مصرف دارو‌های ضدالتهاب غیراستروئیدی (NSAID) مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن، دو برابر با خطر خونریزی داخلی مواجهند.
ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد ضبط سلمان فارسی از سر گرفته شد
سریال «سلمان فارسی» که ضبط آن متوقف شده بود با بازگشت میرباقری ـ کارگردان ـ از سر گرفته شد
جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش جشن تولد امیر قلعه نویی در قصرش
امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، تولد ۶۱ سالگی‌اش را در منزلش که بی‌شباهت به قصر نیست و در کنار پسرش جشن گرفت.
لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت لامبورگینی ۲ میلیون دلاری که یک ایرانی ساخت
وناتوس رونوشت منصوری از شاسی بلند اوروس لامبورگینی است. تمامی ابعاد لامبورگینی وناتوس منصوری دقیقا مشابه نسخه استاندارد لامبورگینی اوروس است با این تفاوت که ستون دوم یا «B» حدود ۲۰۰ میلیمتر عقب‌تر رفته است.
واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟ واکسیناسیون عمومی علیه HPV ضروری است؟
اخیرا در برخی صفحات مجازی افراد تشویق به دریافت واکسن HPV می‌شوند؛ اظهاراتی که در برخی مواقع غیر علمی و نادرست هستند
برگزیده
چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده چرا رابطه جنسی و خوردن و آشامیدن در ایستگاه فضایی بین المللی ممنوع شده
ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) پیچیده‌ترین ماشین ساخته بشر است که با همکاری نزدیک پنج آژانس فضایی بزرگ دنیا یعنی ناسا، روسکازموز، آژانس فضایی اروپا، آژانس اکتشافات فضایی ژاپن و آژانس فضایی کانادا طراحی و ساخته شده است، اینجا برخی کارهای ممنوعه برای فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) را معرفی می‌کنیم
بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟ بدخوابی در دهه پنجم زندگی چه عواقبی دارد؟
خواب کافی و باکیفیت بر عملکرد شناختی مغز تاثیر می‌گذارد.
سردرد‌هایی که باید جدی گرفت سردرد‌هایی که باید جدی گرفت
یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه سردرد یک شکایت شایع است که تقریباً همه افراد آن را تجربه می‌کنند، گفت: برخی موارد خاص سردرد باید مورد توجه قرار گیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر