کد خبر: ۱۶۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۱

راهکار تشکیل دو کشور، جایگزینی ندارد

رئیس دوره‌ای شورای امنیت اعلام کرد، سوئیس به راهکار تشکیل دو کشوری متعهد است و از حق ملت فلسطین در تشکیل کشور مستقل خود حمایت می‌کند.
راهکار تشکیل دو کشور، جایگزینی ندارد

راهکار تشکیل دو کشور، جایگزینی ندارد

مخاطب۲۴ :‌ پاسکال بریسول، سفیر سوئیس در شورای امنیت به مناسبت شروع ریاست دوره‌ای کشورش بر شورای امنیت در ماه مه در نشست خبری در پاسخ به قانون بین المللی که تشکیل دو کشور فلسطین و رژیم صهیونیستی را تصویب کرده است، گفت: نمی‌توانم به جای سازمان ملل صحبت کنم، اما در مورد کشورم سوئیس، ما همیشه به دنبال راهی برای اجرای راهکار تشکیل دو کشور بوده ایم و می‌خواهم "ابتکار ژنو" (اکتبر ۲۰۰۳) را به شما یادآوری کنم و اینکه یک سوئیسی ریاست سازمان فلسطینی آنروا (UNRWA) را بر عهده داشت. ما سال‌ها تلاش کرده‌ایم میانجیگری کنیم و نماینده ویژه‌ای در خاورمیانه داریم، اما تلاش یک کشور کافی نیست و آنچه شورای امنیت به آن نیاز دارد این است که همه اعضا به طور جمعی برای رسیدن به صلح در منطقه تلاش کنند.

به گزارش روزنامه القدس العربی، وی که ریاست شورای امنیت در ماه مه را برعهده دارد در ادامه گفت: شورای امنیت در ماه فوریه برای اولین بار طی شش سال گذشته علیرغم همه موانع به «بیانیه ریاستی» رسید. این بیانیه قبل از آن که خشونت بار دیگر در ماه رمضان آغاز شود، منجر به نوعی مذاکره در العقبه اردن و شرم الشیخ مصر شد و پیشرفتی در میدان حاصل گشت.

بریسول در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه سوئیس حامی کنوانسیون چهارم ژنو ۱۹۴۹ است که به حفاظت از غیرنظامیان در درگیری‌های مسلحانه و مناطق تحت اشغال نظامی می‌پردازد، آیا بر میزان نقض‌های مستمر رژیم صهیونیستی در مفاد این کنوانسیون نظارت دارد یا خیر گفت: سوئیس به نقض‌های کنوانسیون چهارم ژنو هر جا و هر زمان که باشد، اشاره می‌کند و همیشه از نقض این کنوانسیون در خاورمیانه صحبت کرده است. ما باید همیشه پاسخ‌های جدیدی مانند گزارش دبیرکل که او تحت عنوان «برنامه جدیدی برای صلح» ارائه خواهد کرد، مطرح کنیم، زیرا مناطق درگیری زیادی وجود دارد که ما نتوانستیم در تخلفات با آنجا مقابله کنیم. مسئولیت حفاظت از غیرنظامیان بر عهده کشور‌های مربوطه است که سازمان ملل نمی‌تواند جایگزینی برای آن‌ها باشد.

وی در مورد عدم امکان تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی در کرانه باختری با توجه به مصادره بیش از ۶۰ درصد از سرزمین فلسطین توسط رژیم صهیونیستی گفت: تشکیل کشور مستقل فلسطین دشوار است، اما جایگزینی برای راهکار تشکیل دو کشور وجود ندارد.

این سفیر در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت که کشورش در ماه مه بر دو موضوع اصلی تمرکز خواهد کرد: عملیات حفظ صلح و پایداری صلح، و حفاظت از غیرنظامیان در درگیری‌های مسلحانه.

وی تأکید کرد که وزیر امور خارجه سوئیس در روز چهارشنبه سوم مه ریاست جلسه‌ای را در مورد عملیات صلح برعهده خواهد داشت و رئیس جمهور این کشور نیز ریاست جلسه شورای امنیت در ۲۳ مه را برای بحث در مورد موضوع حفاظت از غیرنظامیان در درگیری‌های مسلحانه بر عهده می‌گیرد.|ایسنا

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
محسن اسماعیلی معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد محسن اسماعیلی معاون راهبردی و پارلمانی پزشکیان شد
رییس‌جمهور در حکمی محسن اسماعیلی را به معاونت راهبردی و امور مجلس خود منصوب کرد.
ثبت‌نام سفر عتبات با قیمت‌های جدید آغاز شد ثبت‌نام سفر عتبات با قیمت‌های جدید آغاز شد
با وجود تغییر نکردن خدمات به زائران عتبات، ثبت‌نام کاروان‌ها برای اعزام‌های اردیبهشت با افزایش هزینه‌ها نسبت به ماه گذشته آغاز شد.
کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان که قابل‌جذب در بدن است! کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان که قابل‌جذب در بدن است!
پژوهشگران دانشگاه نورث‌وسترن موفق به طراحی و تولید کوچک‌ترین ضربان‌ساز قلب جهان شده‌اند؛ دستگاهی به‌اندازه نوک سرنگ که بدون نیاز به عمل جراحی وارد بدن می‌شود، ضربان قلب را تنظیم می‌کند و پس از پایان مأموریت، به‌طور کامل در مایعات بدن حل می‌شود.
آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی آموزش مراحل افتتاح حساب وکالتی
مراحل افتتاح حساب وکالتی برای طرح جدید فروش فوق العاده ایران خودرو و فهرست بانک‌ها اعلام شد
ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید ایام خوش تابستان ۱۴۰۴ را در شهر بازی‌های پایتخت بگذرانید
یکی از موضوعاتی که در حوزه گردشگری برای شهر تهران مهم بوده و در گذشته مورد غفلت واقع شده، شهربازی‌هاست. شهربازی‌ها جز اینکه فضای تفریحی و سرگرم‌کننده به‌حساب می‌آیند، فضایی نوستالژیک هستند و خانواده‌ها خاطرات خوش بسیاری از حضور جمعی در این فضا‌ها و سپری‌کردن اوقات فراغت در آنها دارند.
ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟ ساعت تابستانی چیست و کدام کشور‌ها ساعت خود را تغییر می‌دهند؟
صرفه‌جویی در روشنایی روز (دی‌اس‌تی) یا تغییر ساعت تابستانی، در ابتدای قرن گذشته، به عنوان یک استراتژی صرفه‌جویی در مصرف انرژی معرفی شد، اما امروزه بسیاری درباره مفید بودن چنین شیوه‌ای سوال می‌کنند و در آمریکا و اتحادیه اروپا بحث‌های جنجالی برای تغییر این سیستم در جریان است.
مراسم «یکشنبه نخل» مراسم «یکشنبه نخل»
مراسم «یکشنبه نخل» یا «عید شعانین»، عصر یکشنبه (۲۴ فروردین ۱۴۰۴) در کلیسای گریگور مقدس تهران برگزار شد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر