کد خبر: ۱۶۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸

ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی با ادعای این که عربستان برای حل مسئله یمن روابطش با ایران را ازسرگرفته است، روابط تهران-مسکو را نگران‌کننده تلقی کرد.
ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

ادعای یک مقام صهیونیست در رابطه با توافق تهران و ریاض

مخاطب۲۴ : تزاچی هانگبی، رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به شبکه تلویزیونی کان این رژیم گفت که «علیرغم هم‌گرایی عربستان سعودی و ایران، شرایط برای عربستان سعودی بیش از پیش مهیا است.»

به گزارش شبکه المیادین، هانگبی درباره هدفی که عربستان در زمینه ازسرگیری روابط با ایران دنبال می‌کند، مدعی شد: سعودی‌ها می‌خواهند مسئله یمن را حل کنند و بهای آن مشروعیت دادن به ایران است و این به ضرر ما نیست.

 

آمریکا، متحد اصلی آن در منطقه، یعنی رژیم اسراییل و برخی کشور‌های عربی مدعی هستند که ایران با حمایت از انصارالله یمن (حوثی‌ها)، به درگیری‌ها در آن دامن زده است.

این در حالی است که ایران بار‌ها با رد این ادعا، در چارچوب‌های مختلف دیپلماسی بین‌المللی و منطقه‌ای بر ضرورت پایان دادن هر چه سریع‌تر به بحران یمن تاکید کرده و آمادگی خود را برای کمک به اجرای ابتکارات جهت برقراری صلح اعلام کرده است.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چند روز پیش با ادعای این که «کسانی که با ایران شریک می‌شوند، با بدبختی شراکت می‌کنند»، در این باره مدعی شده بود که این ازسرگیری روابط بیشتر به تمایل برای تنش‌زدایی و از میان برداشتن مشکلات دیرین یمن بازمی‌گردد و «سران عربستان سعودی درخصوص اینکه چه کسی دشمن‌شان است و نه دوست‌شان، دچار توهم نیستند.»

ایران و عربستان سعودی که از سال ۲۰۱۶ روابط دیپلماتیک‌شان قطع شده بود، در ماه گذشته با میانجیگری چین توافق کردند که روابط دوجانبه را از سر بگیرند.

تا کنون وزرای امور خارجه دو کشور در پکن درباره آینده روابط دو کشور و بازگشایی سفارت‌خانه‌ها گفتگو کرده‌اند و دعوت متقابل برای سفر مقامات بلندپایه طرفین به پایتخت‌ها انجام شده است.

تحلیل‌گران در مدت اخیر در گزارش‌های متعددی به اهمیت این توافق در تنش‌زدایی از منطقه و کمک به صلح و ثبات آن اشاره کرده‌اند.

رییس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در ادامه گفت‌وگویش درباره روابط ایران و روسیه گفت: نمی‌خواهم خیال‌بافی کنم. روابط میان ایران و روسیه بسیار نگران‌کننده است.

او مدعی شد: ایران از روسیه درخواست خواهد کرد که توانمندی‌هایشان را برای آسیب رساندن به اسراییل تقویت کند. ما در حال گفتگو با روس‌ها در این باره هستیم.|ایسنا

captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم! کره شمالی: آمادگی کامل برای جنگ داریم!
رهبر کره شمالی با تأکید بر تشدید آموزش‌های نظامی و ارتقای آمادگی رزمی، فرماندهان ارتش کره شمالی را به آماده‌سازی یگان‌ها برای جنگ و حفظ وفاداری ایدئولوژیک فراخواند.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟ اتفاق مهم در تهران؛ قدرت‌های منطقه‌ای پای میز مذاکره، چه تصمیمی در راه است؟
نشست چهارجانبه ایران، عربستان، ترکیه و پاکستان در حالی در جریان است که تحولات منطقه‌ای، نگاه‌ها را به نتایج این رایزنی‌ها دوخته است؛ اما در این دیدار چه پیامد‌هایی برای آینده روابط منطقه‌ای خواهد داشت