کد خبر: ۱۶۰۴۹
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۷

۸۴ درصد تصادفات بزرگراه‌ها خسارتی است

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از مجموع تصادفاتی که در سال ۱۴۰۱ در بزرگراه‌ها به وقوع پیوست، حدود ۸۴ درصد خسارتی، ۱۵ درصد به صورت جرحی و کمتر از یک درصد به صورت فوتی اتفاق افتاد.
۸۴ درصد تصادفات بزرگراه‌ها خسارتی است

۸۴ درصد تصادفات بزرگراه‌ها خسارتی است

مخاطب 24: سرهنگ حمید حمیدی؛ سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه زنده "شهر امن" در مورد وضعیت تصادفات بزرگراه‌های شهر تهران در سال ۱۴۰۱ اظهار کرد: از مجموع تصادفاتی که در سال ۱۴۰۱ در بزرگراه‌ها به وقوع پیوست، حدود ۸۴ درصد خسارتی، ۱۵ درصد به صورت جرحی و کمتر از یک درصد به صورت فوتی اتفاق افتاد که حتی این یک درصد نیز برای ما بسیار زیاد است، اما نسبت به سال‌های گذشته کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: ۲۱ درصد از تصادفات در شب اتفاق افتاد و حدود ۷۹ درصد از تصادفات در روز اتفاق افتاده است؛ هرچند که شدت تصادفات در شب‌ها به مراتب بالاتر و سنگین‌تر از روز است.

حمیدی گفت: در خصوص قصور وسایل نقلیه، سواری‌ها با توجه به فراوانی‌هایی که دارند رتبه اول را دارند و رتبه دوم به وانت‌ها تعلق دارد که در ۱۵۰۰ فقره از تصادفات ۱۴۰۱ این وانت بار‌ها بودند که مقصر شناخته شدند. رتبه سوم این آمار مربوط به کامیون‌ها و کشنده‌ها و رتبه چهارم نیز به موتورسیکلت‌ها باز می‌گردد.

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: در سال‌های گذشته رتبه موتورسواران با خودرو‌های سواری رقابت می‌کرد و در جایگاه دوم بود که خوشبختانه با اقدامات و طرح‌های ابتکاری و خلاقانه‌ای که پلیس راهور تهران بزرگ مانند طرح موتوریار انجام داد رتبه موتورسواران در تصادفات تنزل پیدا کرد و به رتبه چهارم رسید.

وی با بیان اینکه محور‌ها و بزرگراه‌هایی که در سال ۱۴۰۱ بیشترین تصادفات را داشته‌اند به ترتیب، بزرگراه آزادگان، بزرگراه امام علی (ع) و شهید یاسینی بودند، گفت: مهم‌ترین و اصلی‌ترین علل تصادفات در بزرگراه‌ها عدم توجه به جلو (حدود ۴۹ درصد) را شامل می‌شود.

حمیدی افزود: همچنین در سال ۱۴۰۱ حدود، ۱۶ درصد از تصادفات به علت عدم رعایت فاصله طولی، ۱۵ درصد به دلیل تغییر مسیر ناگهانی و ۵ درصد نیز به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه و ۱۵ درصد نیز سایر علل باز می‌گردد.

سرکلانتر پلیس بزرگراه‌های پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: صحبت با تلفن همراه، صحبت کردن با سرنشینان حین رانندگی، خوردن و آشامیدن و استعمال دخانیات می‌تواند جزء مصادیق عدم توجه به جلو باشد.

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۴۰۶ فقره تصادف به علت حرکت با دنده عقب در سطح بزرگراه‌های شهر تهران داشتیم که ۸۰ فقره از آن منجر به جرح و فوت شد.

منبع: خبرآنلاین

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟ ماجرای دستگیری پدر زن نوید محمدزاده چه بود؟
ارگان رسانه‌ای سپاه پاسداران نوشت ساعاتی پیش غفور حسینی پدرزن نوید محمدزاده با ارائه مدارک اقامتی خود آزاد شد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟ علی دایی سرمربی پرسپولیس می‌شود؟
مدیران باشگاه پرسپولیس قصد دارند با علی دایی برای نشستن روی نیمکت این تیم مذاکره کنند.
نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد نرخ آبونمان تلفن ثابت تغییر کرد
بنابر اعلام شرکت مخابرات ایران، مبلغ آبونمان برای مشترکان خانگی بر اساس منطقه جغرافیایی متفاوت است؛ مشترکان در تهران و کلان‌شهر‌ها باید ماهانه ۳۰ هزار تومان، در مراکز استان‌ها ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان و در سایر شهر‌ها ۱۷ هزار تومان پرداخت کنند. این بدان معناست که حتی در صورت‌عدم استفاده از تلفن ثابت، این مبلغ به عنوان حق اشتراک باید پرداخت شود.
برگزیده
اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است اختلال اینترنت ناشی از حملات خارجی است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس گزارش مراجع ذی‌ربط، اختلالات اخیر در اینترنت، ناشی از حملات خارجی است که مراجع امنیتی و اطلاعاتی با حساسیت کامل در حال بررسی آن هستند.
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟ چرا مادر سردار باقری شرمنده بود؟
مادر شهیدان حسن و محمد باقری چند سال قبل در گفت‌وگویی از شرمندگی خود در برابر مادران شهدا سخن گفت: وقتی مادرانی هستند که مثلاً ۲ شهید یا سه شهید داده‌اند واقعاً انسان پیش آنها خیلی شرمنده است.
صفحه خبر بالای تصاویر