کد خبر: ۱۵۵۷۹
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۲:۱۲

شرکت‌های بیمه در تصادفات چه خساراتی را پرداخت نمی‌کنند

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ مواردی را که شرکت‌های بیمه در تصادفات خسارات پرداخت نمی‌کنند را بیان کرد.
شرکت‌های بیمه در تصادفات چه خساراتی را پرداخت نمی‌کنند

شرکت‌های بیمه در تصادفات چه خساراتی را پرداخت نمی‌کنند

مخاطب۲۴ : سرهنگ احسان مومنی؛ معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: وقتی مردم ماشین خود را بیمه می‌کنند فکر می‌کنند که یک چک سفید امضا در اختیار دارند در صورتی که اینطور نیست که هر تصادف و حادثه‌ای پیش آید بیمه پرداخت خسارت کند.

وی گفت: در حوادث رانندگی که عدم رعایت ظرفیت وسیله نقلیه توسط راننده رعایت نشده باشد و یا اینکه توسط پلیس و یا مراجع قضایی جریمه شده باشد شرکت‌های بیمه جبران خسارت نمی‌کنند.

 

مومنی ادامه داد: اگر پلیس تشخیص بدهد که رانندگی در حالت مستی یا استعمال مواد روان گردان بوده و این موضوع در حادثه اثرگذار بوده است در آن زمان بیمه خسارت زیان دیده را پرداخت می‌کند، ولی آن خسارت را از مقصر حادثه مطالبه خواهد کرد.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: همچنین خسارت‌های بدنی به افرادی که در قسمت بار وسیله نقلیه سوار مانند رکاب وسیله نقلیه سوار شده‌اند جزو همین موارد است که بیمه خسارتی پرداخت نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مشخص شود راننده در حادثه‌ای مشارکت داشته و این حادثه برای کلاهبرداری از شرکت‌های بیمه بوده است نیز جز مواردی است که بیمه جبران خسارت نخواهد کرد.

مومنی افزود: اگر راننده مقصر حادثه فاقد هر گونه گواهینامه رانندگی باشد و یا اینکه گواهینامه وی متناسب با وسیله نقلیه نباشد بیمه هزینه طرف مقابل را پرداخت می‌کند، ولی بعد از آن به شخص مقصر مراجعه خواهد کرد و هزینه‌های خود را باز پس خواهد گرفت.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: همچنین اگر علت حادثه یک تخلف حادثه‌ساز باشد بیمه می‌تواند مجدد قسمتی از خسارات پرداخت شده را مطالبه کند.

وی گفت: اگر راننده مقصر در وسیله نقلیه خود تغیر کاربری داده باشد و یا اینکه راننده سواری از وسیله نقلیه خود به عنوان مسافرکشی استفاده کند و این تغییری که داده است باید قبل از اینکه وسیله نقلیه خود را بیمه کند حتما شرکت بیمه را جریان بگذارد در غیر این صورت با مشکل مواجه می‌شود.

مومنی در پایان با بیان اینکه بخشی از خسارت‌های وارده به خودرو‌های نامتعارف نیز پرداخت نمی‌شود مگر آنکه خودرو دارای بیمه بدنه باشد، گفت: در موارد یاد شده بیمه مکلف است خسارات غیر مقصر را پرداخت کند، ولی بعد از آن از فرد مقصر بازخواست می‌کند.|تسنیم 

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد تیم اماراتی برای بازیکن جوان پرسپولیس پیشنهاد داد
تیم شارجه در ادامه مسیر جذب بازیکنان ایرانی، به دنبال آن است تا یعقوب براجعه را به عضویت تیم خود در بیاورد.
شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک شیر و خورشید چگونه نماد هویت ایرانیان شد؟ روایت کامل + اینفوگرافیک
نماد شیر و خورشید ایران با ریشه‌هایی در اسطوره‌های ایرانی، تاریخ ایران باستان، نجوم، مذهب و سیاست، یکی از مهم‌ترین عناصر هویت ملی و فرهنگی ایرانیان است.
فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟ فیلم+ پزشکیان در دیدار با خانواده جانباختگان حوادث ۱۴۰۴ چه گفت؟
رئیس‌جمهور پزشکیان در سفر به استان گلستان با جمعی از خانواده‌های شهدا و آسیب‌دیدگان حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ دیدار کرد.
حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت حل مشکل غایبان کهنسال، نه افزایش جمعیت
بر اساس اعلام رسمی سازمان وظیفه عمومی فراجا، معافیت سربازی برای پدران دارای سه فرزند با شرط ۴۰ سال سن؛ و چهار فرزند و بیشتر (بدون شرط سنی) صرفاً تا پایان سال ۱۴۰۴ اعتبار داشته و پس از آن متوقف خواهد شد
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر