کد خبر: ۱۱۱۵۲
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷
دکتر میرهاشم موسوی در جلسه‌ای با مدیران شرکت‌های دارویی زیرمجموعه این سازمان اعلام کرد:

شرکت‌های دارویی تأمین‌اجتماعی در رفع نیاز‌های دارویی کشور مشارکت جدی داشته باشند

در پی دستور رئیس‌جمهور در جلسه نظارت ستادی بر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه نقش‌آفرینی مؤثرتر شرکت‌های دارویی زیرمجموعه این وزارتخانه در تأمین اقلام دارویی مورد نیاز کشور و پیشگیری از بروز کمبود‌های احتمالی در این حوزه، مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در جلسه‌ای که روز یکشنبه دوم بهمن ماه با حضور مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی (شستا)، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری دارویی تامین (تیپیکو) و مدیران شرکت‌های تابعه این هلدینگ برگزار شد، با اشاره به نقش ۲۰ تا ۳۰ درصدی هلدینگ دارویی تأمین‌اجتماعی در صنعت داروی کشور، تأکید کرد شرکت‌های دارویی تابعه شستا باید درباره دارو‌هایی که ممکن است دچار کمبود شوند، برنامه‌ریزی دقیق داشته و افزایش ظرفیت تولید این دارو‌ها را در اولویت کاری شرکت‌ها قرار دهند و در این زمینه با سازمان غذا و دارو و سایر نهاد‌های مرتبط نهایت همکاری را داشته باشند.
شرکت‌های دارویی تأمین‌اجتماعی در رفع نیاز‌های دارویی کشور مشارکت جدی داشته باشند

شرکت‌های دارویی تأمین‌اجتماعی در رفع نیاز‌های دارویی کشور مشارکت جدی داشته باشند

به گزارش مخاطب ۲۴ به نقل از سازمان تامین اجتماعی ؛دکتر میرهاشم موسوی در این جلسه، گفت: با اشاره به مشکل کمبود نقدینگی در شرکت‌های دارویی، گفت: باید شرایطی فراهم شود که شرکت‌های دارویی تابعه شستا، متناسب با سهمی که در تولید دارو در کشور دارند، از تسهیلات بانکی نیز بتوانند برای توسعه تولید استفاده کنند.

وی افزود: هلدینگ دارویی تأمین‌اجتماعی ۲۰ تا ۳۰ درصد از صنعت داروی کشور را در اختیار دارد و در این صنعت استراتژیک که مرتبط با سلامت مردم و امنیت کشور است، نقش مهمی برعهده دارد.

دکتر موسوی گفت: در پی اجرای طرح دارویار، سازمان تأمین‌اجتماعی از همه ظرفیت‌‎های موجود استفاده کرد تا این طرح به عنوان یک طرح ملی با موفقیت اجرایی شود و تلاش کردیم که به تعهدات خود به بهترین نحو عمل کنیم. تیپیکو و بخش دارویی تابعه شستا هم تکالیف خود را در این طرح به شکل کامل اجرا کردند، اما کاستی‌های برخی دستگاه‌ها موجب شد که شیرینی و حلاوت این طرح برای مردم به شکل کامل احساس نشود.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: تلاش‌ها و اقدامات ارزشمندی که در تیپیکو انجام شده، باعث افزایش انتظارات از این مجموعه شده است و امیدواریم این مجموعه پرافتخار بتواند هرچه بیشتر در حوزه تولید دارو در خدمت مردم فعالیت‌های اثربخش انجام دهد. هفته گذشته ریاست محترم جمهوری در زمینه تولید دارو دستوراتی دادند و وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تأکید کردند که ما تدابیر لازم را برای افزایش تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت این مجموعه اتخاذ کنیم. قطعاً برای پیشبرد این برنامه و موفقیت کامل، پیگیری‌ها و حمایت‌های لازم در تمام سطوح وجود دارد و از مدیران شرکت‌ها انتظار داریم که با تلاش مضاعف برای افزایش تولید برنامه‌ریزی کنند.

دکتر موسوی گفت: شرکت‌های دارویی تابعه شستا باید درباره برنامه تولید دارو‌هایی که ممکن است در مقاطعی با کمبود مواجه شوند، دقت بیشتری داشته باشند و افزایش ظرفیت تولید این دارو‌ها را در اولویت کاری شرکت‌ها قرار دهند و در این زمینه با سازمان غذا و دارو و سایر نهاد‌های مرتبط نهایت همکاری را داشته باشند.

دکتر موسوی ادامه داد: ما مطابق نقشی که سازمان غذا و دارو بر عهده ما قرار داده است به تکالیف خود عمل کرده‌ایم، اما در مواقعی شاهد هستیم که از سوی سازمان غذا و دارو، آمار‌هایی ارائه می‌شود که با آمار ما متفاوت است. در مواردی نیز کاهش تولید دارو ناشی از کاهش واردات و کاهش دریافت مواد مؤثره برخی اقلام دارویی بوده است که گزارش آن را خدمت وزیر محترم ارائه کرده‌ایم.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به درگیر بودن همه شرکت‌های دارویی با مشکل نقدینگی، گفت: اطلاعات ارائه شده از سوی نظام بانکی حاکی از این است که ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تولید دارو تسهیلات داده‌اند که ۱۰ هزار میلیارد تومان تمدید تسهیلات قبلی و پنج هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید بوده است. باید مشخص شود که شرکت‌های تابعه شستا چه میزان از این تسهیلات استفاده کرده‌اند و جا دارد که با پیگیری بیشتر، متناسب با سهمی که در تولید دارو در کشور دارند، از تسهیلات بانکی نیز استفاده کنند.

دکتر موسوی با تأکید بر اینکه از تیپیکو نیز همچون سایر هلدینگ‌های تابعه شستا انتظار سود‌دهی و تأمین بخشی از نیاز‌های مالی سازمان تأمین‌اجتماعی وجود دارد، گفت: در کنار انتظار سودآوری، در بینش حاکمیتی نیز تعهد داریم که هر جایی که مردم به این صنعت و تولید دارو نیاز داشته باشند، به وظایف خود عمل کنیم. ما اموال بازنشستگان را نمایندگی می‌کنیم و باید تمام قد تلاش کنیم و برای جبران کسری‌ها اقدام کنیم.

دکتر موسوی افزود: در هر حوزه‌ای که وظیفه‌ای بر عهده گرفته‌ایم به اندازه‌ای که می‌دانیم و می‌توانیم باید به تکلیف خود عمل کنیم و از ظرفیت در اختیار به نحو مطلوب استفاده کنیم. در این مجموعه کار‌های ارزشمندی در حال انجام است و اگر انتقادی وجود دارد، ناشی از انتظار بالا و ظرفیت بالایی است که نسبت به این مجموعه وجود دارد. ممکن است در جایی اشکالاتی داشته باشیم که باید آن‌ها را رفع کنیم. در جایی که مشکلی وجود دارد در درجه اول باید باید نواقص و ریشه‌های آن شفاف شود و صورت مسئله را روشن کنیم و در مسیر رفع مشکل حرکت کنیم.

 
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ باغ سنگی؛ میوه‌هایی از جنس سنگ
«باغ سنگی» سیرجان، واقع در دهستان بلورد و در ۳۰ کیلومتری شهر سیرجان استان کرمان، یکی از جاذبه‌های منحصربه‌فرد ایران است. این باغ، با وسعتی حدود ۱۰۰۰ متر مربع و ۱۸۰ درخت، ویژگی خاصی دارد؛ میوه‌های سنگی که به شاخه‌های درختان آویزان شده‌اند. «باغ سنگی» حاصل تلاش‌های «درویش خان اسفندیارپور» است.
۴ روش موثر برای صاف کردن دندان بدون نیاز به ارتودنسی! ۴ روش موثر برای صاف کردن دندان بدون نیاز به ارتودنسی!
اصلاح طرح لبخند و داشتن دندان‌های صاف و مرتب، آرزوی بسیاری از افراد است. اما تصور بستن سیم و براکت‌های ارتودنسی، گاهی این آرزو را به تعویق می‌اندازد. خبر خوب این است که امروزه، روش‌های نوینی مثل لمینت دندان، کامپوزیت بدون تراش و... برای صاف کردن دندان بدون ارتودنسی ابداع شده‌اند.
اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ اعلام کد دستوری استعلام کالابرگ
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ویژه برای دهک‌های میانی از امروز آغاز شد و خرید ۱۱ قلم کالای اساسی را ممکن می‌سازد.
آیا موضع آمریکا در قبال ایران تغییر کرده است؟ آیا موضع آمریکا در قبال ایران تغییر کرده است؟
دونالد ترامپ صبح سه‌شنبه نشستی را با حضور مقامات ارشد آمریکا درباره مذاکرات با ایران در اتاق بحران کاخ سفید برگزار کرد.
آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه امور کشور نباید معلق و مشروط به مذاکرات شود، اظهار کرد: انتظار این است که قوای سه. گانه و همه دستگاه‌ها توان خود را برای تحقق اهداف کشور در مسیر روشن برنامه هفتم توسعه به کار ببندند. مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز آماده است در چارچوب‌های قانونی به دولت کمک کند.
کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور کاهش ساعات کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: براساس مصوبه هیئت وزیران پیش بینی شده از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه برنامه اصلاح ساعت کاری ادارات صورت گیرد
سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود سید حسن خمینی: ان‌شاء‌الله وضعیت استقلال بهتر شود
سید حسن خمینی ابراز امیدواری کرد که تیم ملی فوتبال کشورمان در جام جهانی عملکرد خوبی داشته باشد.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر