به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران :وی با بیان اینکه در استان ۱۱۷ مرکز شهری داریم و ۱۹۹مراکز روستایی داریم، گفت: تعداد مشترکین تجاری ۷۵۰۰ و طول فیبر بین شهری ۶۷۰۰ کیلومتر است و۳۵۵۰ سایت همراه وجود دارد و مشترکین همراه اول نزدیک به پنج میلیون در استان فعال هستند.
وی با بیان اینکه تفاهم نامه در اروند برای هوشمند سازی آبادان و خرمشهر از محل هزینه خود منطقه آزاد فاز اول اجرا شده است، گفت:ده هزار پورت در آبادان و خرمشهر از منابع منطقه آزاد در فاز اول اجرا شده است. همچنین شناسایی صنایع پتروشیمی و بنادر و کشتی سازی و مناطق ویژه اقتصادی، عقد قرارداد با بیش از ۷۰ واحد نفتی در قالب تفاهم نامه، و سه شهرک صنعتی به شبکه فیبر نوری متصل شده است.
وی با بیان اینکه مدل نمایندگان فروش در باند پهن باید هوشمند شود و در پرداخت ۵درصد حق السهم به نمایندگان فروش، فعالیت خوبی داشته ایم، گفت: روند رو به رشد مشتریان در دو ماه اخیر نشانگر این امر است.
در این نشست که در اولین روز از ماه بهمن سال جاری با هدف توسعه کسب و کار شرکت مخابرات ایران در مخابرات منطقه خوزستان برگزار شد، فلاح زاده مدیر منطقه خوزستان، به بیان ظرفیتها و پتانسیلهای استان در حوزه کسب و کار پرداخت و گفت: این استان ظرفیتهای عالی در بخشهای مهم دارد.
وی افزود: با توجه نفتخیز بودن و فعالیت شرکتهای نفتی و وجود صنایع پتروشیمی و کشاورزی، پایانههای مرزی، دریانوردی، بنادر، نیروگاهها و صنایع جانبی، در استان خوزستان و نیازهای ارتباطی این صنایع میتوانیم با توجه به توسعه زیر ساختهای ارتباطات مخابراتی و ایجاد ظرفیت، در حوزه کسب و کار بیشتر از گذشته ورود کنیم و از آن استفاده و سطح درآمد را افزایش دهیم.
فلاح زاده در ادامه گزارشی از وضعیت فعلی مخابرات منطقه خوزستان و اقدامات انجام شده در حوزه کسب و کار از ابتدای سال تا کنون پرداخت.
مدیر مخابرات منطقه خوزستان اظهار داشت؛ تمام شهرهای استان رینگ ارتباطی دارند و همچنین برخی شرکتها و بنادر را با انعقاد ۴۴ تفاهمنامه تا کنون رینگ ارتباطی برای آنها ایجاد کردیم که این خود ظرفیت خوبی برای توسعه کسب و کار میباشد.
فلاح زاده در پایان به تبیین مدل ارزیابی مراکز فنی و مخابراتی بر اساس شاخصهای حوزه کسب و کار مخابرات استان پرداخت.