کد خبر: ۹۴۵۸
تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳

عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است

محمد شیریجیان در همایش سراسری امور سازمان و روش ها الزامات و ویژگی های استراتژی برای پویایی بانک ملی ایران را تشریح کرد.
عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است

مخاطب ۲۴- به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران؛ عضو هیات عامل و معاون برنامه ریزی و تحول بانک در این همایش با اشاره به تاریخچه شکل گیری استراتژی در بانک ملی ایران، گفت:معمولا در سازمان ها۶۰ تا ۸۰ درصد اهداف محقق نمی‌شوند.۷۰ درصد این مشکل ریشه در استراتژی‌ها و برنامه‌های سازمان‌ها دارد.

عضو هیات عامل بانک ملی ایران:تحول دیجیتال،تحول در کسب و کار و فرهنگ سازمانی است
وی افزود:استراتژی باید در سازمان جاری سازی شود تا آن سازمان به موفقیت برسد.
شیریجیان با اشاره به تغییر فضای بانکداری در جهان گفت: در آینده بانکداری در جهان وجود خواهد داشت، اما بانک به مفهوم کنونی وجود نخواهد داشت.
وی افزود: اکنون در طراحی محصول باید ابتدا بازار را شناسایی کرد و سپس به تولید محصول پرداخت به عبارت دیگر باید به اصطلاح به سفارشی سازی رو آورد در حالی که در گذشته محصولی به وجود می‌آمد و سپس برای بازاریابی آن به فکر چاره می‌افتادند.
معاون برنامه ریزی و تحول بانک ملی ایران، گفت:تحول دیجیتال بر خلاف تصور غالب، یک تحول سخت افزاری نیست و محدود به تولید پلتفرم‌ها یا اپ‌ها نمی‌شود بلکه به معنی تحول در کسب و کار و تحول فرهنگ سازمانی است.
وی افزود: در بانک ملی ایران نیز محصولات که برای تحول دیجیتال ارائه می‌شود باید منطبق با نیاز‌های کسب و کار‌ها و مشتریان باشد.

قرار داشتن نیمی از واحد‌های بانک در مناطق کم برخوردار

سید علی حسینی پور عزآبادی رئیس اداره کل سازمان و روش‌ها نیز در این همایش با ارائه گزارشی از وضعیت نیروی انسانی در بانک و وضعیت شعب در سراسر کشور گفت: نیمی از واحد‌های بانک ملی ایران در مناطق کم برخوردار قرار دارند.
وی افزود:تیپ بندی جدیدی از شعب خود را خواهیم داشت که نمونه آن شعب ملی پلاس هستند که به شرکت‌های دانش بنیان خدمت رسانی می‌کنند.
رئیس اداره کل سازمان و روش‌ها تاکید کرد: با توجه به سیاست‌های بانک، ۱۶ شعبه تمام ارزی در سطح تهران و ۴۲ شعبه تمام ارزی در شهرستان‌ها به عنوان هاب ارزی بانک عمل خواهند کرد و بقیه شعب ارزی، معین این شعب تمام ارزی خواهند بود. این شعب معین می‌توانند ارز غیر بازرگانی و ارز دانشجویی ارائه کنند.
وی با تشریح وضعیت ساختار ستاد و صف، تاکید کرد:تعریف ما از شعبه‌ها باید تغییر پیدا کند چرا که بسیاری از خدمات شعب به گوشی‌های تلفن همراه منتقل می‌شوند.
حسینی پور خبر داد: بزودی مشتریان همه صندوق‌های اجاره‌ای بانک ملی ایران، ملزم به بیمه اجباری این صندوق‌ها می‌شوند.

برگزاری پانل‌های تخصصی

در ادامه این همایش چند پانل تخصصی با حضور معاونان و کارشناسان اداره سازمان و روش‌ها برگزار شد و چگونگی سازماندهی واحد‌های صف و درجه بندی شعب تشریح شد.
بهبود روش‌های عملیاتی شعب و آیین نامه جدید نظام پیشنهاد‌ها از دیگر سرفصل‌هایی بود که در این پنل‌ها تشریح شدند.
در این پانل‌ها پروژه بازنگری مدل خدمت دهی نیز برای حاضران تشریح شد. هدف از این مدل بهبود تجربه مشتری در داخل شعب است. در این باره ۸۰ کارت ایده آماده شده است و نقشه سفر هر کدام از این فرآیند‌ها آماده شده اند که با اجرای این نقشه سفر، پیش بینی می‌شود تغییرات مهمی در نحوه خدمت رسانی بانک ایجاد شود.
گفتنی است مهمانان در این همایش به طرح مسائل مختلف از جمله درجه بندی شعب پرداختند و مسئولان و کارشناسان اداره سازمان و روش‌ها به این پرسش‌ها پاسخ دادند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فوری؛ وقوع زلزله در تهران فوری؛ وقوع زلزله  در تهران
لحظاتی پیش زمین لرزه ای شدید تهران را لرزاند. این زلزله در غرب تهران به وضوح احساس شد
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر