کد خبر: ۸۹۱
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۱

آیت‌الله جنتی: در وضعیتی که بسیاری افراد در مقاصد ناسالم فعالیت می‌کنند، دانشجویان‌ حزب‌الهی مایه‌های امید نظام هستند

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: برای فرهنگ‌سازی در امر اقتصاد مقاومتی، مبارزه با فساد و آسیب‌های اجتماعی و تأثیرگذاری بر قشر دانشجو، بیانات رهبر معظم انقلاب باید نصب‌العین دانشجویان حزب‌اللهی باشد.

سایت تدابیر، آیت‌‌الله احمد جنتی در دیدار با اعضای «شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» با بیان این مطلب مسئولیت‌های بسیار سنگین این تشکل دانشجویی را تبیین و تصریح کرد: شما واقعاً کار بزرگی بر دوش دارید و می‌توانید خلأ فکری، فرهنگی، سیاسی، اسلامی و به طور کلی حرکت‌های انقلابی را در دانشگاهها پر کنید.

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب باید نصب‌العین شما باشد. محورهای بیانات ایشان را جمع‌آوری کنید. دغدغه‌‌هایی که ایشان راجع به اقتصاد مقاومتی و آسیب‌های اجتماعی دارند را بررسی کرده و ببینید برای مقابله با آنها چه می‌توانید انجام دهید. 

وی افزود: مسأله متلاشی‌شدن خانواده‌ها، بالا رفتن آمار طلاق‌، خطراتی که نسل جوان را تهدید می‌کند از مواردی است که می‌توانید به صورت مستقیم یا غیرمستقیم در مورد آنها با مسئولان گفت‌وگو داشته باشید. 

آیت‌‌الله جنتی فرهنگ‌سازی برای جامعه را اقدامی مهم معرفی و تأکید کرد: فرهنگ‌سازی کاری است که از شما دانشجویان ساخته است و از خیلی دیگر، حتی سیاسیون نیز ساخته نیست.

دبیر شورای نگهبان در ادامه بر «لزوم انقلابی بودن همه دستگاه‌ها» حسب تأکید رهبر معظم انقلاب پرداخت و گفت: باید دید انقلاب اسلامی از کجا ضربه می‌خورد؟ به نظر من از انقلابی نبودن. روحانیت، خبرگان، مجلس، دولت، قوه قضائیه همه باید به مانند اوایل پیروزی نهضت اسلامی، انقلابی باشند. نباید گفت این روحیه برای آن روز بود و تاریخ مصرف آن تمام شده است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری، مبارزه با فساد را از دیگر اقدامات تشکل‌های دانشجویی عنوان و تصریح کرد: متأسفانه فساد در حال گسترش است و باید با آن مبارزه کرد. شما اگر دین خدا را حسب وعده قرآنی یاری کنید خداوند نیز شما را یاری می‌کند. البته باید قصد خالصتان را حفظ کنید و از نیروی جوانی و خلوصتان برای این امر استفاده کنید.

وی با تأکید به تمرکز بر تأثیرگذاری بر قشر دانشجو اظهار داشت: دانشجویانی که عضو تشکل شما و تحت نظر شما هستند می‌توانند در آینده به عنوان بازوان اجرایی نظام منشأ اثر خیر باشند.

وی در پایان با ابلاغ مراتب سلام خود به اعضای «انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل» گفت: به دوستان ما در این مجموعه دانشجویی در سراسر کشور بگویید اگرچه جسم‌ ما به هم نزدیک نیست ولی روح ‌ما به یکدیگر نزدیک است و ما با هم همفکر هستیم و روحیه انقلابی یکسان داریم. خوشحال باشید که خدا به شما این توفیق را داده که در این اتحادیه مشغول کار هستید چرا که این توفیق را همه دانشجویان ندارند. 

آیت الله جنتی همچنین با تبریک ایام مبارک رمضان؛ این ماه را فرصت عبادت، بندگی، دعا و تضرع به درگاه خداوند برشمرد و اظهار داشت: انشاءالله این ماه عزیز؛ ماه توبه، انابه و گرفتن حاجات از درگاه قاضی الحاجات باشد.

دبیر شورای نگهبان با ابراز خوشوقتی از دیدار با دانشجویان حزب‌اللهی، گفت: شما عزیزان؛ مایه‌های امید نظام هستید؛ ‌آن هم در وضعیتی که بسیاری افراد در مقاصد نادرست و ناسالم فعالیت می‌کنند.
منبع: عصر ایران به نقل از ایلنا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است! اوسمار ویرا: هر اتفاقی ممکن است!
اوسمار ویرا، سرمربی سابق پرسپولیس، پس از جدایی جنجالی خود از تیم فوتبال بوریرام یونایتد، به عنوان گزینه‌ای جذاب برای تیم فوتبال پرسپولیس و تیم فوتبال استقلال مطرح شد.
ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است ظریف: مردم عامل اصلی قدرت ایران‌اند؛ جهان در حال گذار است
محمدجواد ظریف در هفتمین نشست گفت‌وشنود پیرامون «نظم جهانی و سیاست خارجی ایران» با موضوع «ایران پسابرجام و آینده نظم جهانی» در موسسه مطالعات ایران و اوراسیا(ایراس) تأکید کرد که مردم مهم‌ترین منبع قدرت ایران هستند، جهان «پسا‌قطبی» شده و رفتار امروز آمریکا قلدرانه است؛ باید از موقعیت کنونی برای گرفتن امتیاز استفاده کرد.
جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی جایزه نوبل؛ از دینامیت تا صلح جهانی
جایزه نوبل، میراث ماندگار آلفرد نوبل، امروز نماد برترین دستاورد‌های علمی، ادبی و صلح‌طلبانه جهان است؛ جایزه‌ای که از وصیت یک مخترع زاده شد و به آرزوی جاودانه‌ای برای خدمت به بشریت بدل گشت
برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند برندگان نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی شدند
فرهنگستان علوم پادشاهی سوئد، سه دانشمند برجسته — سوسومو کیتاگاوا، ریچارد رابسون و عمر یاغی — را به عنوان برندگان جایزه نوبل شیمی ۲۰۲۵ معرفی کرد.
گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شد؛ تنش‌ها در اوج
پس از مجوز دادگاه، نیرو‌های گارد ملی تگزاس وارد شیکاگو شدند؛ اقدامی که نشان‌دهنده تشدید سرکوب‌ها توسط دولت ترامپ و واکنش مقامات محلی است.
بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین بنگلادش در آستانه خرید ۲۰ جنگنده پیشرفته از چین
بنگلادش قصد دارد با چین قرارداد ۲.۲ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰ جنگنده چندمنظوره J-۱۰CE امضا کند؛ تحویل هواپیما‌ها از سال ۲۰۲۷ آغاز می‌شود.
برگزیده
پاسخ حماس به طرح ترامپ پاسخ حماس به طرح ترامپ
ما موافقت خود را با آزادی تمام اسیران زنده دشمن و تحویل اجساد کشته شدگان آنها بر اساس فرمول مبادله وارده در پیشنهاد ترامپ اعلام می کنیم.
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
صفحه خبر بالای تصاویر