کد خبر: ۶۴۴۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۹

سردار غیب پرور که بود؟

سردار غلامحسین غیب پرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی روز گذشته به شهادت رسید.
سردار غیب پرور که بود؟

به گزارش مخاطب ۲۴: سردار غلامحسین غیب پرور، جانشین فرمانده کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع) به شهادت رسید. دلیل شهادت او «عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی» بوده است.

سردار غیب پرور مسئولیت‌های زیادی را در سپاه و بسیج بر عهده داشت. مهمترین مسئولیت این سردار سپاه در دوران زندگی نظامی‌اش، ریاست سازمان بسیج مستضعفین بود.

او سمت‌های دیگری نظیر فرماندهی سپاه فجر فارس، فرماندهی لشکر ۲۵ کربلا در مازندران، فرماندهی لشکر ۱۹ فجر و جانشینی تیپ حضرت احمد بن موسی (ع) را در کارنامه خود داشته است

سردار غلامحسین غیب پرور، متولد سال ۱۳۴۱ در شیراز بود.

دوران دانش‌آموزی او همزمان با دوران پهلوی دوم بود و در این زمان او به فعالیت‌هایی علیه رژیم گذشته پرداخت. بنا بر خاطرات خودش، او به دلیل پخش اعلامیه از مدرسه اخراج شده بود.

غیب پرور در زمان آغاز جنگ تحمیلی عراق و ایران ۱۷ سال داشت و به لشکر ۱۹ فجر شیراز پیوست. او در همانجا مسئول آموزش عقیدتی سیاسی لشکر شد.

در دوران دفاع مقدس، وی مسئولیت‌هایی در محور مهندسی رزمی و فرماندهی یگان‌های عملیاتی لشکر ۱۹ فجر داشت و پس از جنگ نیز در حوزه‌های آموزش، فرماندهی و ساماندهی نیرو‌های جهادی و مردمی نقش‌آفرینی کرد.

او پس از دوران جنگ مسئول آموزش نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شد. غیب‌پرور تا سال ۸۵ فرمانده لشکر ۲۵ کربلای مازندران بود. از سخنان او در یک سخنرانی اینطور برمی‌آید که به مدت ۵ سال فرمانده لشکر ۲۵ کربلای مازندران بوده است. او آذرماه ۱۳۹۴ در جمع رزمندگان دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه لشکر ۲۵ کربلا افتخارات زیادی را به دست آورده است گفت: یکی از بهترین دوران زندگی‌ام، پنج سالی بود که در مازندران حضور داشته‌ام.

با پایان مامموریت در لشکر کربلای مازندران در سال ۱۳۸۵، ۲ سال فرمانده لشکر ۱۹ فجر استان فارس شد. اما در سال ۱۳۸۷ و تشکیل سپاه‌های استانی که بنا بر طرح دفاع موزاییکی سردار عزیز جعفری فرمانده کل وقت سپاه ایجاد شدند، و همچنین با ادغام نیروی مقاومت بسیج و نیروی زمینی سپاه، غیب پرور فرمانده سپاه فجر استان فارس شد.

او در این سمت ماند تا آذر ماه سال ۱۳۹۴؛ وقتی سردار حسین همدانی که فرماندهی قرارگاه امام حسین (ع) را بر عهده داشت، در سوریه به شهادت رسید، با حکم فرمانده کل سپاه، این فرمانده سپاه فارس بود که جانشین دوست قدیمی‌اش در قرارگاه امام حسین (ع) شد. غیب پرور یک سال این سمت را بر عهده داشت و همزمان فرمانده سپاه فجر نیز بود.

سردار ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در سال ۱۳۹۵، با حکم فرمانده کل قوا به ریاست سازمان بسیج منصوب شد. حضورش در راس سازمان بسیج تا شهریور ۱۳۹۸ ادامه داشت و در این تاریخ با حکم فرمانده کل سپاه و نظر مساعد رهبر انقلاب، از ریاست سازمان بسیج کنار رفت

کار قرارگاه امام علی چیست؟

سردار غیب پرور شهریور ۱۳۹۸ به سمت فرماندهی قرارگاه امنیتی امام علی (ع) استان تهران منصوب شد. البته سمت رسمی «جانشین فرماندهی کل سپاه در قرارگاه مرکزی امنیتی امام علی (ع)» است که اصطلاحا فرمانده قرارگاه گفته می‌شود.

سردار جعفری فرمانده کل وقت سپاه هدف از تشکیل گردان‌های امام علی را «مقابله با دشمنان داخلی انقلاب» و «آمادگی برای برقراری امنیت جهت استمرار انقلاب اسلامی و حرکت به سمت پیشرفت آن» عنوان کرده بود.

۶ سال پس از انتصاب سردار غیب پرور به فرماندهی قرارگاه مرکزی گردان‌های امام علی، اعلام شد که او، امروز ۲۵ تیر ماه ۱۴۰۴ بر اثر «عوارض شیمیایی ۸ سال جنگ تحمیلی» به شهادت رسیده است.

منبع: دیده بان ایران

برچسب ها: شهید سپاه
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید! وعده‌های دنیامالی را جدی نگیرید!
هنوز تاریخ قطعی و دقیق برای آغاز لیگ‌برتر اعلام نشده که چالش تیم‌ها برای برگزاری بازی‌های خانگی‌شان شروع شده است. ورزشگاه آزادی همچنان در حال بازسازی است و وزیر ورزش هم صرفاً به اعلام تاریخی که نزدیک نیست، بسنده می‌کند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
لامین یامال وارث مسی لامین یامال وارث مسی
لامین یامال با حضور در کنار خوان لاپورتا، رئیس باشگاه بارسلونا، ‏پیراهن شماره ۱۰ بارسا را از او دریافت کرد. ‏
بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند بازیکن لالیگا در تبریز توپ می‌زند
مدافع فصل گذشته الاوس به تیم تراکتور پیوست.
دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص دسترسی به اطلاعات حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص
رئیس جمهور به ماجرای اینترنت طبقاتی واکنش نشان داد و تصریح کرد: دسترسی به اطلاعات آزاد حق همه مردم است، نه یک طبقه خاص. دولت موظف و مصمم است اینترنت آزاد، باکیفیت و فراگیر فراهم کند. مصوبه اخیر شورایعالی فضای مجازی برای حمایت از اقتصاد دیجیتال بود، نه محدودسازی.
بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید! بعد از سوپرمن؛ ۹ فیلم بعدی کمپانی DC را بشناسید!
فیلم «سوپرمن» به‌عنوان آغازگر فاز جدید کمپانی DC، با استقبال خوبی از سوی مخاطبان همراه شده و حالا طرفداران مشتاقانه منتظر ادامه ماجرا هستند. از سوپرگرل و بتمن تا واندر وومن و حتی ضدقهرمان‌هایی مثل دث‌استروک و بین، این کمپانی برنامه‌ای بلندپروازانه با ۹ فیلم تاییدشده برای ساخت یک دنیای سینمایی منسجم در پیش دارد.
صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی! صدا و سیمای ملی یا شبکه های جبلی و جلیلی و رجبی!
بخشی از جامعه ما، ازجمله روشنفکران و مردم عادی، می‌دانند که آن‌چه از برخی تلویزیون‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان پخش می‌شود به چه میزان اغراق‌شده و ضدملی است. با این حال استدلال و تحلیل‌های آنها، جدا از عملکرد سوگیرانه‌شان، بعضا بسیار واقع‌گرایانه‌تر از صداوسیماست. به همین دلیل است که این رسانه‌ها توانسته‌اند به افکار عمومی ایران راه پیدا کنند.
برگزیده
ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر ملت و ملی پرتکرارترین کلمات در سخنرانی امروز رهبر
تحلیل متن خبر منتشره از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب، از تاکید جدی ایشان روی کلیدواژه‌های مهم حکایت می‌کند.
چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟ چرا اسرائیل حامی درروزی‌ها است؟
دروزی‌ها در جنگ‌های ۱۹۶۷، ۱۹۷۳ و در حملات علیه حزب‌الله لبنان در دهه‌های اخیر، در کنار ارتش اسرائیل جنگیده‌اند.
شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند شاید یاران پزشکیان اکنون به مخالفان او تبدیل شده باشند
دو چهره سیاسی اصولگرا از اقدامات تندرو‌ها علیه مسعود پزشکیان انتقاد کردند و آن را کاری نامناسب دانستند.
صفحه خبر بالای تصاویر