کد خبر: ۶۱۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹
اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU)

از تلگراف تا شبکه جهانی ارتباطات؛ ۱۶۰ سال پیوند بشریت ۱۸۶۵-۲۰۲۵

اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) یک سازمان بین‌المللی وابسته به سازمان ملل متحد می‌باشد که دومین اتحادیه قدیمی پس از کمیسیون راین است و وظیفه قانون‌گذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استاندارد‌های تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را برعهده دارد که مقر این سازمان در ژنو سوئیس واقع شده است.

از تلگراف تا شبکه جهانی ارتباطات؛ ۱۶۰ سال پیوند بشریت ۱۸۶۵-۲۰۲۵مخاطب۲۴- مرتضی بهنام، دکترای ارتباطات و عضو سابق هیئت مدیره انجمن روابط عمومی ایران - ۱۷ ماه می‌مصادف با ۲۷ اردیبهشت ماه روز جهانی ارتباطات از راه دور و جامعه اطلاعاتی است، گرچه در ایران این روز را مصادف با روز روابط عمومی‌ها هم می‌نامند
اتحادیه بین‌المللی مخابرات (ITU) یک سازمان بین‌المللی وابسته به سازمان ملل متحد می‌باشد که دومین اتحادیه قدیمی پس از کمیسیون راین است و وظیفه قانون‌گذاری و مدیریت فضای فرکانسی، تدوین استاندارد‌های تبادل داده و اطلاعات و همچنین کمک به رشد و توسعه ارتباطات در سراسر جهان را برعهده دارد که مقر این سازمان در ژنو سوئیس واقع شده است.
این اتحادیه در سال ۱۸۶۵ میلادی پس از انقلاب تلگراف شکل گرفت که امروز در ۱۶۰ امین سالگرد فعالیت خود قرار دارد

صنعت بزرگ ارتباطات در جهان همواره کوشیده است تا شرایط و امکان ارتباطی بین آحاد مردم در سراسر جهان را فراهم آورد، زیرا دسترسی به اطلاعات بر بستر ارتباطات را عامل اصلی و مهم توسعه می‌داند.
مدیریت و راهبری در کیفیت ارتباطاتی جهان از جمله کارکرد‌های این نهاد بین المللی است و نیز:
 تسهیل در اتصال بین المللی شبکه‌های ارتباطی
 تخصیص طیف‌های رادیویی جهانی و مدار‌های ماهواره‌ای
 توسعه استاندارد‌های فنی با تضمین اتصال یکپارچه شبکه‌ها و فناوری‌ها
 تلاش در راستای بهبود دسترسی به فناوری‌های دیجیتال در جوامع محروم در سراسر جهان
امروزه در جهان پیش رو فناوری به ستون فقرات زندگی مدرن تبدیل شده است. شبکه‌ها و دستگاه‌ها در همه جا به شبکه بزرگ و جهانی ارتباطات متکی هستند. هر بار که از تلفن همراه استفاده می‌کنیم، ایمیل می‌فرستیم، به اینترنت دسترسی پیدا می‌کنیم، تلویزیون یا سرویس‌های پخش آنلاین تماشا می‌کنیم، سوار هواپیما می‌شویم، از پیش‌بینی آب و هوا مطلع می‌شویم یا از تصاویر ماهواره‌ای برای پیمایش یا کاوش استفاده می‌کنیم، به استفاده از شبکه جهانی ارتباطاتی نیاز مبرم داریم.
۶/۲ میلیارد نفر، عمدتاً در کشور‌های در حال توسعه، همچنان به شبکه جهانی اینترنت متصل نیستند. اتحادیه بین‌المللی مخابرات ITU)) برای از بین بردن این شکاف دیجیتال از طریق اتصال جهانی و تحول دیجیتال پایدار، برای تحقق پیوستن مردم سراسر جهان به شبکه‌های جهانی اطلاعات و ارتباطات تلاش می‌کند.

برچسب ها: ارتباطات
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
برگزیده
وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود وفاق ملی با سهم‌خواهی محقق نمی‌شود
مصطفی کواکبیان با تمجید از صداقت رئیس جمهور، تحقق وفاق ملی، تعامل با احزاب، حل پایدار مسائل خارجی و رفع فیلترینگ را راه بازسازی اعتماد عمومی دانست.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو
در حالی که استقلال خود را برای آغاز فصل جدید لیگ برتر آماده می‌کند، غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت این تیم همچنان ادامه دارد. محرومیت چهارماهه‌ای که از فصل گذشته باقی مانده، سرمربی پرتغالی را از حضور در کنار شاگردانش محروم کرده و آبی‌ها باید در نخستین بازی فصل مقابل تراکتور، بدون فرمانده وارد میدان شوند.
صفحه خبر بالای تصاویر