کد خبر: ۶۱۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۴
احیای روند شاخص‌های سهام با سیگنال مذاکرات!

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز یکشنبه با کاهش تراز شاخص هم‌وزن در کنار افت تراز شاخص کل و کاهش ارزش معاملات خرد سهامی مواجه بود. دیروز خالص جریان پول حقیقی در میان موقعیت‌های سهامی منفی بود و شاهد خروج جریان سرمایه حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت بودیم.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد کاهش تراز شاخص کل هم‌وزن و افت تراز شاخص کل بود. حرکت سرمایه حقیقی در معاملات روز گذشته نشان از کاهش شدید مالکیت کد‌های حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی داشت ولی به نسبت روز شنبه از شدت خروج سرمایه کاسته شد. از سوی دیگر مالکیت حقیقی در میان موقعیت‌های درآمد ثابت نیز کاهش داشت. بازار سهام در معاملات دیروز شاهد فشار عرضه و صف‌های فروش در نماد‌های شاخص‌ساز بود ولی از سوی دیگر نماد‌های سبک افت قیمت بیشتری را تجربه کردند.

در بین صنایع بورسی نیز، صنعت فرآورده‌های نفتی با ۴۱.۹ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت استخراج سایر معادن با ۱۳.۲ میلیارد تومان و صنعت قند و شکر با ۱۲.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۲۸۲.۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت خودرو و ساخت قطعات با ۲۷۲.۷ میلیارد تومان و صنعت سرمایه‌گذاری‌ها با ۵۸.۵ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از ست دادند. صنایع محصولات شیمیایی و محصولات غذایی نیز به ترتیب با خروج ۵۴.۶ میلیارد تومانی و ۵۱.۵ میلیارد تومانی پول حقیقی مواجه شدند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز یکشنبه شاهد کاهش ۲۲ درصدی ارزش معاملات خرد تا سطح ۱۱ هزار و ۶۶۳ میلیارد تومانی بود. بورس تهران روز یکشنبه را با سهم ۲۶ درصدی رنگ سبز در نقشه معاملات پشت سر گذاشت، در حالی که روز چهارشنبه با غلبه ۷۵ درصدی نماد‌های مثبت در بازار سهام مواجه بودیم. در معاملات یکشنبه شاهد خروج ۹۶۲ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی بودیم و از سوی دیگر نیز سرمایه حقیقی ۳۶۷ میلیارد تومانی از صندوق‌های درآمد ثابت خارج شد. در میان صندوق‌های با پشتوانه طلا نیز روز یکشنبه با رنج منفی از میانه وقت معاملاتی که اخبار مثبتی از سوی مذاکرات منتشر شد، مواجه بودیم.

ارزش صف‌های خرید سهام روز یکشنبه بیشتر شد. ارزش صف‌های خرید که روز شنبه ۴۰۴ میلیارد تومان بود، با افزایش ۴۵ درصدی به سطح ۵۸۸ میلیارد تومانی رسید و ارزش صف‌های فروش با ۲۸ درصد کاهش از هزار و ۷۰۱ میلیارد تومان تا هزار و ۲۱۷ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی یکشنبه سرانه خرید هر کد حقیقی از ۳۵.۵ میلیون تومان روز شنبه تا ۳۵ میلیون تومان کاهش داشت. یکشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۴۰.۳ میلیون تومانی قرار گرفت. با این اوصاف شکاف سرانه خرید و فروش بار دیگر به سمت فروشندگان حقیقی سنگینی می‌کند ولی تا سطح ۵.۳ میلیون تومانی کاهش یافته است.


پیش بینی بورس دوشنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات سهام؛ معاملات روز دوشنبه احتمالاً بر خلاف روند اصلاحی روز یکشنبه شاخص کل و با حمایت نماد‌های سنگین از بازار آغاز شود. احتمال می‌رود شاخص کل هم‌وزن بتواند مسیر صعودی در پیش گیرد ولی بار دیگر سطح مقاومتی رند را در پیش دارد. با این حال حساسیت بازار به اخبار شدیدا افزایش یافته و بازار سهام در صورتی که اخبار منفی از سوی مذاکرات دریافت کند احتمالا اصلاح بیشتری را تجربه کند. معاملات امروز نیز احتمالا مشابه روز دوشنبه هفته قبل با بازگشت اقبال کد‌های حقیقی همراه شود.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۲ تا ۱۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند و احتمال بازدهی مثبت شاخص کل و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و تداوم خروج پول حقیقی به صندوق‌های درآمد ثابت محتمل است. صفوف خرید سهام افزایش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال کاهش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۴۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
اخبار داغ
تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه در خصوص حادثه قطار
سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی به خوزه مانوئل آلبارس، وزیر امور خارجه اسپانیا، وقوع سانحه تلخ قطار و جان‌باختن شماری از افراد را تسلیت گفت.
لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش! لغو شدن فوری آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش!
آمار‌ها از فروکش کردن تب‌وتاب استخدام‌های گسترده در مقایسه با چند سال گذشته حکایت دارد.
درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه! درخواست ترامپ از اروپا درباره روسیه!
مقام‌های وزارت جنگ آمریکا در هفته‌های اخیر از چند کشور عضو ناتو خواسته‌اند لحن اظهارات عمومی خود درباره تهدید روسیه را تعدیل کنند؛ درخواستی که به گفته منابع آگاه، با این استدلال مطرح شده است که برخی مواضع مقام‌های اروپایی می‌تواند امنیت قاره را تضعیف کند.
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.