کد خبر: ۶۱۵۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۳
شاخص کل در یک قدمی مرز جدید!

پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران روز دوشنبه را با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن در کنار افزایش ۹ درصدی ارزش معاملات خرد سپری کرد. بورس تهران در معاملات روز دوشنبه شاهد ورود ۳ هزار و ۲۵۴ میلیارد تومانی پول حقیقی به بازار سهام بود که از سال ۱۳۹۹ بی سابقه بوده است.
پیش‌بینی بازار سهام امروز ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴-پیش بینی بورس- بازار سهام در روند معاملات روز گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص کل هم‌وزن بود. بورس تهران در ابتدای معاملات روز دوشنبه شاهد افزایش فشار تقاضای سهام در میان شاخص‌سازان بود. ارزش معاملات خرد افزایش اندکی یافت که دلیل رشد کم آن محدودیت دامنه نوسان قیمتی بود. نقشه بازار سهام در انتهای روز دوشنبه، سهم ۸۹ درصدی رنگ سبز را نشان می‌داد؛ در حالی که در معاملات شنبه سهم رنگ قرمز ۷۷ درصد بود.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت فلزات اساسی با ۸۷۸.۳ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی به ثبت رساند. صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۷۸۰.۷ میلیارد تومان و صنعت فرآورده‌های نفتی با ۴۱۳.۶ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع خودرو و ساخت قطعات و چند رشته‌ای صنعتی نیز به ترتیب ۳۴۷.۱ میلیارد تومان و ۱۴۵.۴ میلیارد تومان ورود پول حقیقی داشتند. از سوی دیگر صنعت کاشی و سرامیک با ۳.۵ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت استخراج نفت با ۱.۴ میلیارد تومان و صنعت اطلاعات و ارتباطات با ۰.۶ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

دوشنبه ارزش معاملات خرد بازار سهام با ۹ درصد افزایش، به سطح ۱۲ هزار و ۷۲۱ میلیارد تومانی رسید. روز معاملاتی گذشته روند جریان پول حقیقی به سهام مثبت بود و شاهد افزایش ۳ هزار و ۲۵۴ میلیارد تومانی مالکیت کد‌های حقیقی بودیم. این سطح از افزایش مالکیت حقیقی روزانه آخرین بار در تیر ماه سال ۱۳۹۹ به ثبت رسیده بود.
دوشنبه خالص جریان پول حقیقی در صندوق‌های درآمد ثابت منفی بود و هزار و ۶۳۱ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های درآمد ثابت خارج شد.
دوشنبه ارزش صف‌های خرید سهام به نسبت روز یکشنبه ۱۳۷۴ درصد افزایش یافت و از ۵۸۸ میلیارد تومان به ۸ هزار و ۶۶۹ میلیارد تومان رسید و ارزش صفوف فروش نیز با ۷۱ درصد کاهش از هزار و ۲۱۷ میلیارد تومان تا سطح ۳۵۳ میلیارد تومان کاهش داشت.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی به نسبت روز یکشنبه افزایش داشت و از ۳۵ میلیون تومان به ۶۱.۱ میلیون تومان رسید. دوشنبه سرانه فروش هر کد حقیقی کاهش داشت و در سطح ۳۴ میلیون تومانی ایستاد. با این اوصاف شکاف سرانه به سمت خریداران حقیقی چرخش داشته و حتی تا سطح ۲۷.۱ میلیون تومانی پیش رفته است.


پیش بینی بورس سه‌شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ معاملات روز سه‌شنبه با سطح مقاومتی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار واحدی شاخص کل بورس و ۹۸۰ هزار واحدی شاخص کل هم‌وزن آغاز خواهد شد و در صورت تداوم تقاضای بالای سهم‌های شاخص‌ساز احتمال تداوم روند صعودی شاخص کل و ورود آن به مرز‌های جدید وجود دارد. با این حال آمار معاملات سهامی روز شنبه و یکشنبه در کنار نوسانات نرخ‌ها در بازار‌های موازی نشان می‌دهد که در این روز‌ها همبستگی منفی قابل توجهی بین بازار سهام و بازار طلا و ارز وجود دارد و کاهش ریسک سیاسی بازار سهام موجب سبز پوشی بورس تهران شده و بازار سهام لیدر‌های اخیر خود را تثبیت کرده و تنها امید اصلی بازار همچنان به تداوم جو مثبت در مذاکرات است. افزایشی بودن نرخ‌های طلا و ارز در معاملات فردا می‌تواند شاخص کل را از ادامه دادن این روند صعودی ناکام بگذارد، اما با توجه به روند معاملاتی اخیر از احتمال بسیار کمی برخوردار است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۵ تا ۲۰ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود. صفوف خرید سهام اندکی کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۵۰ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۰ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز کمتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمالاً شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن بورس و فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
captcha
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد استایل جنجالی یامال در توپ طلای ۲۰۲۶ سوژه رسانه‌ها شد
لامین یامال، ستاره جوان بارسلونا و یکی از شانس‌های اصلی کسب توپ طلای ۲۰۲۶، امشب در کنار نامزدش در این مراسم حاضر شد؛ اما این بار استایل متفاوت او بیشتر از همیشه توجه‌ها را به خود جلب کرد.
تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند تائید مشکل نمایشگر داخلی آیفون دوئو تاشو، گوشی‌های معیوب تعویض می‌شوند
اپل پس از انتشار گزارش‌هایی درباره ترک‌خوردن و خرابی نمایشگر داخلی آیفون دوئو، اعلام کرد که از وجود مشکلی در نمایشگر تعداد محدودی از این گوشی‌های تاشو اطلاع دارد و دستگاه‌های آسیب‌دیده را تعویض می‌کند.
برگزیده
اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات اعتبار کالابرگ افزایش یافت؟ + جزئیات
ارسال پیامک ثبت‌نام برای افزایش اعتبار کالابرگ الکترونیکی به سرپرستان خانوار آغاز شده است. این پیامک‌ها با سرشماره Yaraneh-IRI و از سوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها ارسال می‌شوند.
قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی! قیمت باورنکردی خودرو شنبه ۱۱ مهر؛ شاهین سه میلیاردی!
گران‌ترین سدان سایپا در بازار آزاد سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت خورده است
خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
حقیقت خودرو ملی ایران سال‌ها پشت شعارها پنهان مانده است. در این گزارش با بررسی مشخصات فنی ری را، مقایسه سمند با خودروهای خارجی، معایب دنا پلاس توربو و قیمت و مشخصات تارا، فاصله واقعی این محصولات با ادعاهای رسمی را نشان می‌دهیم.