کد خبر: ۶۱۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۹
شاخص‌سازان ریالی سکان بازار سهام را به دست می‌گیرند؟!

پیش بینی بازار سهام امروز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

بورس تهران در روز انتهایی معاملات سومین هفته اردیبهشت ماه با افزایش تراز شاخص کل و رشد تراز شاخص هم‌وزن مواجه شد. در آخرین روز معاملاتی هفته قبل ارزش معاملات خرد در کانال ۱۷ همتی قرار داشت و شاهد ورود جریان پول حقیقی به موقعیت‌های سهامی بودیم.
پیش بینی بازار سهام امروز ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

مخاطب۲۴- پیش بینی بورس- بازار سهام در روند روز معاملاتی گذشته شاهد افزایش تراز شاخص کل هم‌وزن و رشد تراز شاخص کل بود. شاخص‌های سهامی معاملات روز چهارشنبه را نیز با محدودیت سه درصدی دامنه نوسان قیمتی آغاز کردند. بازار سهام روز چهارشنبه با حاکمیت ۷۵ درصدی رنگ سبز مواجه بود؛ در حالی که معاملات روز شنبه سهم ۷۲ درصدی به رنگ قرمز داده بودند. روز چهارشنبه برآیند جریان پول حقیقی در بین موقعیت‌های سهامی مثبت هزار و ۸۱۰ میلیارد تومان بود و در بین صندوق‌های سرمایه‌گذاری درآمد ثابت نیز به منفی ۸۰۱ میلیارد تومان رسید و پول حقیقی ۳۰۳ میلیارد تومانی از صندوق‌های با پشتوانه طلا خارج شد.

در بین صنایع بورسی نیز صنعت خودرو و ساخت قطعات با هزار و ۵۷.۳ میلیارد تومان ورود پول حقیقی بالاترین میزان ورود پول حقیقی را به ثبت رساند. صنعت بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با ۲۳۴.۴ میلیارد تومان و صنعت فلزات اساسی با ۱۲۴.۵ میلیارد تومان در جایگاه‌های بعدی قرار گرفتند. صنایع محصولات شیمیایی و فرآورده‌های نفتی نیز به ترتیب با افزایش ۱۰۰.۹ میلیارد تومانی و ۹۶.۶ میلیارد تومانی مالکیت حقیقی همراه شدند. از سوی دیگر صنعت سیمان با ۸۶.۱ میلیارد تومان خروج پول حقیقی بیشترین میزان کاهش مالکیت حقیقی را به ثبت رساند و صنعت استخراج نفت و گاز با ۴۹.۴ میلیارد تومان و صنعت زراعت با ۳۷.۴ میلیارد تومان دیگر صنایعی بودند که میزان بیشتری از مالکیت حقیقی خود را از دست دادند.


روند معاملات سهامی ۳۰ روز اخیر

بازار سهام روز چهارشنبه شاهد افزایش ۷ درصدی ارزش معاملات خرد بود و این معیار به سطح ۱۷ هزار و ۳۰۳ میلیارد تومانی صعود کرد. ارزش معاملات خرد در هفته گذشته ۴ سطح متفاوت را تجربه کرد و به سمت صعودی شدن حرکت کرده است. با این حال متوسط ارزش معاملات خرد هفتگی در سومین هفته اردیبهشت به نسبت هفته دوم کاهش داشته است.

روز چهارشنبه ارزش صف‌های خرید سهام کاهش ۲۷ درصدی داشت و ارزش صف‌های فروش ۱۷ درصد رشد کرد. با این تفاسیر، ارزش صف‌های خرید از ۳ هزار و ۷۰۷ میلیارد تومان به ۲ هزار و ۷۰۱ میلیارد تومان کاهش یافت و ارزش صف‌های فروش از ۳۷۶ میلیارد تومان به ۴۴۰ میلیارد تومان رسید.

روز معاملاتی گذشته سرانه خرید هر کد حقیقی از ۵۱ میلیون تومان روز سه‌شنبه تا ۵۳ میلیون تومان افزایش داشت. سرانه فروش هر کد حقیقی افزایش داشت و از ۳۴ میلیون تومان روز سه‌شنبه به ۳۵.۵ میلیون تومان رسید. با این اوصاف بار دیگر شکاف سرانه خرید و فروش به سمت خریداران حقیقی سنگینی می‌کند و شدت این شکاف اندکی افزایش یافته و به ۱۷.۵ میلیون تومان رسیده است.


پیش بینی بورس شنبه

با توجه به روند معاملات روز‌های اخیر، قیمت‌های جهانی و خبر‌های اثرگذار بر روند معاملات؛ بورس تهران در هفته گذشته شاهد تداوم روند نوسانی معاملات سهامی در کنار فتح سطح مقاومتی ۹۵۰ هزار واحدی شاخص هم‌وزن بود. در هفته قبل ۱۷۲ میلیارد تومان پول حقیقی از صندوق‌های با پشتوانه طلا و ۵۴۴ میلیارد تومان پول حقیقی از موقعیت‌های سهامی خارج شد و شاهد خروج هزار و ۶۶۹ میلیارد تومانی جریان پول حقیقی از صندوق‌های درآمدثابت بودیم. بازار سهام هفته قبل، حکایت از تداوم روند صعودی شاخص‌های سهامی داشت و تنها در معاملات روز شنبه شاهد افت قیمتی قابل توجهی بودیم. سومین هفته اردیبهشت نیز نوبت نماد‌های سبک بازار بود و شاخص هم‌وزن رشد قابل توجهی را تجربه کرد و به نظر می‌رسد که تعادلی نسبی در میان بازدهی نماد‌ها ایجاد شده و حتی معاملات روز چهارشنبه حکایت از صعود بیشتر شاخص کل داشت. در صورت عدم تحرکات مثبت قیمتی در بازار‌های موازی، احتمال مثبت شدن شاخص‌های سهامی در معاملات امروز بالا است ولی همچنان چشم فعالان بازار سهام به اخبار منتشره از سوی مذاکرات دوخته شده است و اخبار سیاست خارجه تعیین کننده روند معاملات سهامی و دیگر بازار‌های دارایی است.

با این منوال پیش بینی می‌شود که بازار سهام امروز ارزش معاملات خردی در سطح ۱۲ تا ۱۸ همتی داشته باشد. بورس تهران احتمالاً معاملات امروز را با افزایش تراز شاخص‌های اصلی آغاز کند. احتمال بازدهی مثبت اندک شاخص‌های اصلی بازار سهام و عملکرد بهتر شاخص کل به نسبت شاخص کل هم‌وزن در انتهای معاملات امروز بالا است. جریان پول حقیقی در سهام برای معاملات امروز مثبت پیش بینی می‌شود و احتمالا با خروج پول حقیقی از صندوق‌های درآمد ثابت مواجه خواهیم بود. صفوف خرید سهام احتمالاً کاهش می‌یابد و در سمت صفوف فروش سهام نیز احتمال افزایش وجود دارد. احتمالاً در انتهای معاملات امروز سرانه خرید هر کد حقیقی در سطح ۴۵ میلیون تومانی قرار گیرد و سرانه فروش نیز در بالای ۳۵ میلیون تومان قرار گیرد. فرابورس تهران احتمالاً افزایش تراز بیشتری در شاخص‌های اصلی خود به نسبت بورس داشته باشد؛ اما احتمال شکاف بازدهی در بین شاخص کل و هم‌وزن فرابورس افزایش یابد.

برچسب ها: پیش بینی بورس
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد اتهامات سنگین علیه پسر ارشد ولیعهد نروژ اعلام شد
ماریوس بورگ هویبی، پسر ارشد پرنسس نروژ، پس از تحقیقات طولانی، به چندین جرم از جمله چهار مورد تجاوز متهم شد و ممکن است تا ۱۰ سال زندان شود.
قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی قلقلی سکوت را شکست؛روایت تلخ شهرام لاسمی
شهرام لاسمی،قلقلی معروف، در برنامه رک با مجید واشقانی، از زندگی تلخ خود در فقر صحبت کرد.
مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان مصوبه جدید شورای رقابت: تعیین قیمت خودرو به خودروسازان
طبق تصمیم تازه شورای رقابت، از این پس قیمت خودرو مستقیماً توسط خودروسازان بر اساس فرمول «کاست‌پلاس» تعیین می‌شود و سازمان حمایت تنها نقش ناظر خواهد داشت.
از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ از کنفرانس تهران تا نشست آلاسکا؛ تکرار سیاست قدرت‌های بزرگ
در گذار از کنفرانس تهران ۱۹۴۳ تا نشست آلاسکا ۲۰۲۵، تاریخ تکرار می‌شود: قدرت‌های بزرگ همچنان سرنوشت ملت‌های ضعیف را رقم می‌زنند. ایران و اوکراین، قربانیان رئال‌پلیتیک، حاکمیت محدود خود را در برابر منافع غول‌ها از دست می‌دهند.
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
برگزیده
دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی دولت چهاردهم در آیینه یک سالگی
معصومه آقاپور، مشاور رئیس جمهور در امور همکاری‌های اقتصادی: سال گذشته برای دولت چهاردهم سال عبور از بحران‌ها و آغاز اصلاحات در اقتصاد و سیاست جامعه با تکیه بر شفافیت و سرمایه اجتمایی بود.
تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری تاکید مدیرعامل شستا بر ارتباط بارز با استارت آپ‌ها و پارک‌های فناوری
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) در دیدار با مدیران گروه صنعتی بارز ضمن اشاره به اهمیت دو موضوع بین‌المللی سازی و نوآوری بر ایجاد ارتباط بین گروه صنعتی بارز با استارت آپ‌ها، دانشکده‌های تخصصی و پارک‌های فناوری تاکید کرد.
روند بازگشت دلار روند بازگشت دلار
قیمت دلار که روز گذشته خود را به کانال ۹۵ هزار تومانی نزدیک کرده بود، در معاملات نقدی امروز دوباره به کانال ۹۲ هزار تومانی سقوط کرد و روی رقم ۹۲ هزار و ۴۰۰ تومان بسته شد. تا این لحظه، قیمت دلار در معاملات فردایی هم رونق چندانی ندارد و ۲۰۰ تومان بالاتر قرار گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر