کد خبر: ۶۰۷۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳

وزیر علوم:کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و باید برگزار شود

دکتر حسین سیمایی صراف در نشست روسای ستاد‌های استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت از آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ که امروز در ساختمان مرکز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، با بیان اینکه بیش از یک میلیون نفر درگیر مسئله کنکور هستند
وزیر علوم:کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و باید برگزار شود

مخاطب ۲۴- دکتر حسین سیمایی صراف با تاکید بر اینکه فعلا جایگزینی برای کنکور نداریم، گفت: کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و فعلا جایگزینی برای روش پذیرش در دانشگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین باید این آزمون با ایمنی و سلامت کامل برگزار شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست روسای ستاد‌های استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت از آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ که امروز در ساختمان مرکز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار شد، با بیان اینکه بیش از یک میلیون نفر درگیر مسئله کنکور هستند، گفت: در کشور ما نیز همانند برخی کشور‌های دیگر نظیر چین کنکور یک مسئله سرنوشت ساز است؛ بنابراین باید تمهیدات حفاظتی و سلامت برای برگزاری این آزمون را بکار بگیریم.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه باید مشخص شود برگزاری کنکور تابع چه عواملی است و ثبات در قوانین و مقررات این آزمون باید ایجاد شود، تصریح کرد: پیش‌بینی‌پذیری در آزمون حق همه است؛ اینکه ما هر از گاهی مقررات را تغییر بدهیم، یک ظلم آشکار است.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: کنکور ابزاری برای رسیدن به آموزش عالی است و فعلا جایگزینی برای روش پذیرش در دانشگاه‌ها وجود ندارد؛ بنابراین باید آزمون سراسری با ایمنی و سلامت کامل برگزار شود؛ چرا که نوع آموزش مسیر توسعه، سرنوشت و آینده ایران را تعیین می‌کند و برای کارآمد شدن کنکور باید تلاش کنیم.

سیمایی صراف با تاکید بر اینکه باید فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها از مهارت‌های لازم برخوردار باشند، گفت: باید کیفیت آموزش دانشگاه‌ها به گونه‌ای باشد که دانشجویان ما بتوانند با دانشجویان خارجی رقابت کنند.

وی با بیان اینکه ده‌ها هزار نفر در برگزار کنکور مشارکت دارند، گفت: خانواده‌هایی که همراه داوطلبان برای برگزاری آزمون می‌آیند، باید فضای قابل احترامی برای این افراد دیده شود و مورد تکریم قرار بگیرند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر