کد خبر: ۵۷۵۴۹
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵

خبر جدید درباره سهمیه‌های کنکور

ضرب‌الاجل سه ماهه رئیس جمهور به وزارت علوم برای بازنگری سهمیه‌های کنکور و پیشنهاد به شورایعالی انقلاب فرهنگی به پایان رسیده و وزیر علوم حسین سیمایی صراف از نهایی شدن بازنگری این سهمیه‌ها خبر داده است.
خبر جدید درباره سهمیه‌های کنکور

مخاطب۲۴- بخشی از سهمیه‌های کنکور عادلانه نیست و با تقاضای مختلف در مجلس یا جای دیگر تصویب شده است.» این را دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی عبدالحسین خسروپناه می‌گوید.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حسین سیمایی صراف هم بر روی این موضوع صحه گذاشته و معتقد است که هدف ایجاد سهمیه‌های کنکور تامین عدالت بوده، اما مجموع سهمیه‌های کنونی باعث نارضایتی شده است. در کنکور سراسری سهمیه‌های مختلف از جمله سهمیه مناطق، سهمیه رزمندگان، ایثارگران و خانواده شهدا، سهمیه مناطق محروم، سهمیه داوطلبان آزمون سراسری در مناطق درگیر بلایای طبیعی (سیل، زلزله و…) و سهمیه داوطلبان شهرستان‌های جنوب استان کرمان (جیرفت، عنبرآباد، کهنوج، رودبار جنوب، قلعه گنج و منوجان) و شهرستان بشاگرد در استان هرمزگان و سهمیه داوطلبان شهرستان ابوموسی در استان هرمزگان اعمال می‌شود. التبه رئیس سازمان سنجش گفته که بر اساس آمار‌ها ۵۹ نفر از مجموع ۵۰۰ نفر اول رتبه‌های برتر آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ از مجموع متقاضیان ایثارگر هستند که این موفقیت بدون استفاده از سهمیه کسب شده است.

در هر صورت رئیس جمهور مسعود پزشکیان ماده واحده «نحوه تعیین سهمیه مناطق داوطلبان آزمون سراسری در سال ۱۴۰۴» که در شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است را در مهرماه امسال برای اجرا ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید


همچنین براساس دستور پزشکیان، وزارت علوم موظف حداکثر شد ظرف مدت ۳ ماه با همکاری سازمان سنجش، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نسبت به بازنگری تمامی سهمیه‌های سنجش و پذیرش دانشجو اقدام و طرح تفکیک استانی سهمیه‌ها را هم به ستاد علم و فناوری دبیرخانه شورایعالی انقلاب فرهنگی ارائه کند. به گفته دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی، رئیس جمهور یک ایده هم مبنی بر «سهمیه بندی استانی» مطرح کرده است، به این صورت که اگر استانی نیاز به معلم، پزشک و متخصص دارد عده‌ای سهمیه‌ای تحصیل کرده و در این مناطق ۳۰ تا ۴۰ سال خدمت کنند.

وزیر بهداشت محمدرضا ظفرقندی گفته که صحت و سقم سهمیه‌ها و درصد‌ها و اینکه آیا نیازی به ایجاد تغییرات در آنها وجود دارد در حال بازنگری است.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی هم گفته که این طرح دوره پایانی خود را می‌گذراند و به زودی از سوی وزارت علوم به شورا ارائه خواهد شد. وزیر علوم هم از نهایی شدن طرح بازنگری سهمیه‌های کنکور خبر داده و گفته که شورای عالی انقلاب فرهنگی به زودی به این موضوع ورود می‌کند.

برچسب ها: سهمیه کنکور
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد حیات از یک راکتور هسته‌ای در زمین آغاز شد
دانشمندان ادعا می‌کنند میلیاردها سال پیش از پیدایش انسان، یک راکتور هسته‌ای در زمین وجود داشته که احتمالاً آغاز حیات بوده است. این ادعای جنجالی، نظریه‌های رایج در مورد آغاز حیات را به چالش می‌کشد.
اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم اگر اسرائیل باشد، یوروویژن ۲۰۲۶ را تحریم می‌کنیم
با تشدید بحران غزه، ایرلند و هلند اعلام کردند در صورت حضور اسرائیل، از یوروویژن ۲۰۲۶ کناره‌گیری خواهند کرد و فشار بر اتحادیه اروپا افزایش یافته است.
حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان حمله اسرائیل به دوحه: غافلگیری واشنگتن و عربستان
اسرائیل با پرتاب موشک از دریای سرخ، نشست رهبران حماس در دوحه را هدف قرار داد و حتی با سامانه‌های پدافندی آمریکا و قطر عبور کرد.
اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده اسرائیل: برنامه هسته‌ای ایران پس از جنگ ۱۲ روزه نابود نشده
به گزارش منابع اسرائیلی، حملات هوایی ۱۲ روزه علیه برنامه هسته‌ای ایران نتوانسته آن را نابود کند؛ ایران همچنان مواد و تخصص فنی لازم را در اختیار دارد.
حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت قاطع سازمان ملل از تشکیل کشور مستقل فلسطین
مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۴۲ رأی موافق، پیش‌نویس قطعنامه‌ای در حمایت از تشکیل کشور فلسطین را تصویب کرد؛ گامی مهم در روند تحقق خواست تاریخی ملت فلسطین.
ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم ما همه با هم هستیم، حتی اگر دگرگون فکر کنیم
اشک‌های ستاره اسکندری برای ترانه علیدوستی، باران کوثری، هنگامه قاضیانی، پانته‌آ بهرام و شقایق دهقان
انقلابی در درمان پوکی استخوان انقلابی در درمان پوکی استخوان
راهی برای تقویت استخوان‌ها در طول عمر کشف شده است که می‌تواند انقلابی در درمان پوکی استخوان ایجاد کند. این کشف نویدبخش دارویی جدید با عوارض جانبی کمتر است.
برگزیده
روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری روز جهانی بی‌خبری خوش‌خبری
۱۱ سپتامبر روز جهانی بی‌خبری خوش خبری است.؟  می‌گویند امروز روز جهانی"No  news is good news"  است. به زبان خودمانی همان ضرب المثل معروف فارسی که می‌گوید بی خبری خوش خبری است
معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد معوقه بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۰ با حقوق مرداد پرداخت شد
وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد معوقه بازنشستگان فرهنگی مربوط به سال ۱۴۰۰ همزمان با حقوق مردادماه واریز شد و در حساب آنان قرار گرفت.
طارمی در آستانه پیوستن به NFC طارمی در آستانه پیوستن به NFC
در حالی که رسانه‌های ایتالیایی توجه ویژه‌ای به مهدی طارمی دارند، گزارش‌ها حاکی از آن است که اون تصمیم خود را برای فصل آینده اش گرفته است.
صفحه خبر بالای تصاویر