کد خبر: ۶۰۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

کردستان در مسیر جهانی شدن

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: استان کردستان در چند سال اخیر به یکی از مقاصد گردشگری نوظهور کشور تبدیل شده است و شاهد افزایش چشمگیر تعداد گردشگران به این استان بوده‌ایم.
کردستان در مسیر جهانی شدن

مخاطب ۲۴- سید مصطفی فاطمی روز چهارشنبه ٢٧ فرودین‌ماه ١٤٠٤ در جلسه برنامه‌ریزی مراسم هزار دف پالنگان که با حضور معاون هماهنگی عمرانی استاندار کردستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی کردستان در سنندج برگزار شد، بیان کرد: استان کردستان در سال‌های اخیر به یکی از مقاصد جذاب گردشگری تبدیل شده است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: توجه ویژه مردم به کردستان به ویژه در پیک‌های سفر نشان‌دهنده رشد چشمگیر صنعت گردشگری در این استان است.

او عنوان کرد: در ایام نوروز امسال شاهد افزایش تعداد گردشگران به کردستان بودیم، در حالی که در برخی استان‌ها این روند کاهشی بود.

بیشتر بخوانید

فاطمی یادآور شد: توجه مردم به کردستان به عنوان مقاصد نوظهور گردشگری در غرب کشور، نتیجه تلاش‌های مداوم برای معرفی ظرفیت‌های این استان طی سال‌های اخیر است.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی بر لزوم توجه بیشتر به گردشگری به‌عنوان یکی از رویکرد‌های اصلی توسعه استانی اشاره کرد و گفت: استفاده بهینه از ظرفیت‌های گردشگری کردستان می‌تواند به رشد اقتصادی و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری کمک کند.

او در ادامه سخنانش اظهار کرد: سازمان جهانی جهانگردی طی چند سال اخیر موضوعی را تحت عنوان معرفی بهترین روستا‌های جهانی گردشگری مطرح کرد.

فاطمی با بیان اینکه در سال جاری ۸ روستای ایران به‌عنوان کاندیدا انتخاب شده است، افزود: روستای پالنگان که در دو سال گذشته به‌عنوان کاندیدای جهانی معرفی شده بود در آخرین نشست با سازمان جهانی گردشگری به‌عنوان پرپتانسیل‌ترین روستای کشور شناخته شد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث‌فرهنگی عنوان کرد: در حال حاضر نواقص موجود در پرونده پالنگان برای انتخاب در فهرست روستا‌های برتر جهان در حال رفع است و تا پایان اردیبهشت‌ماه تمامی مدارک مربوطه ارسال می‌شود.

او با بیان اینکه رویداد هزار دف پالنگان به‌عنوان یک رویداد مردمی و فرهنگی شناخته می‌شود، یادآور شد: در این‌گونه رویداد‌ها مردم متولی و نقش‌آفرین اصلی هستند و ادارات و نهاد‌های دولتی باید نقش تسهیل‌گر و پشتیبان را ایفا کنند تا شرایط برای برگزاری بهتر فراهم شود.

برچسب ها: کردستان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
اشرار خیابان بهشتی تهران به محل عربده‌کشی بازگردانده شدند
سلام و علیک معنادار حسن روشن با تاج سلام و علیک معنادار حسن روشن با تاج
ویدئویی از سلام و علیک متفاوت و معنادار حسن روشن با تاج مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفت.
بقائی: هیات مذاکره کننده ایران برای ادامه مذاکرات «سازنده و هدفمند» آماده است بقائی: هیات مذاکره کننده ایران برای ادامه مذاکرات «سازنده و هدفمند» آماده است
سخنگوی وزارت خارجه همزمان با تداوم دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و ایالات متحده به خبرنگار اعزامی ایرنا گفت: در مورد مذاکرات برای رفع تحریم‌های ظالمانه که به ناحق علیه ملت ایران تحمیل شده با جدیت و حسن نیت کامل آماده ادامه مسیر هستیم. البته مواضع ما در مورد چهارچوبی که حاضریم در مورد آن صحبت کنیم کاملا روشن است.
با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟ با سرکه سیب لاغر می‌شویم؟
بسیاری ادعا می‌کنند سرکه سیب به کاهش وزن کمک می‌کند، اما شواهد کمی مبنی بر اثربخشی آن برای کاهش وزن وجود دارد.
عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد عراقچی: اسرائیل جرأت حمله ندارد
وزیر امور خارجه گفت: نه‌تنها اسرائیل جرأت حمله ندارد، بلکه بعید می‌دانم آمریکا نیز ریسک چنین ماجراجویی خطرناکی را بپذیرد.
خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها خبر جدید مجلس درباره تعطیلی پنج‌شنبه‌ها
سخنگوی کمیسیون اجتماعی گفت: درحال رایزنی برای حل مشکل تعطیلی پنجشنبه‌ها هستیم.
مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد! مصوبه جدید به کنکور ۱۴۰۴ نمی‌رسد!
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه کار‌های مقدماتی اصلاح سهمیه‌های کنکور صورت گرفته است، گفت: در صورت اصلاح نهایی اجرای این مصوبه به کنکور ۱۴۰۴ نخواهد رسید.
برگزیده
شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق شهر زیرزمینی ابرکوه شهری متفاوت و عمیق
در دل خاک گرم ابرکوه، شبکه‌ای از راهرو‌ها و سکونت‌گاه‌های زیرزمینی نهفته است که از گذشته‌های دور به عنوان پناهگاه، مسیر عبور، و مکانی امن برای مردم منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت. این دالان‌های تاریخی، نه‌تنها روایتگر شیوه‌های هوشمندانه معماری ایرانی هستند، بلکه پنجره‌ای به راز‌های کهن این شهر می‌گشایند. اکنون، این مجموعه زیرزمینی در حال بازسازی و بهره‌برداری است تا گردشگران بتوانند سفری به دل تاریخ ایران تجربه کنند.
جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد جزیره توتی میراثی که از طوفان‌ها و جنگ‌ها جان سالم به در برد
در قلب خارطوم، جایی که دو رود بزرگ نیل آبی و نیل سفید به یکدیگر می‌پیوندند، جزیره‌ای قد برافراشته که روایت‌گر پیوندی هزارساله میان انسان، طبیعت و فرهنگ است. توتی، جزیره‌ای ناشناخته، اما پررمز، امروز به نماد تاب‌آوری فرهنگی در برابر بلایا و درگیری‌ها بدل شده و بهانه‌ای شده تا در روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی، از تجربه‌ای آفریقایی برای نجات میراث‌فرهنگی در خطر بیاموزیم.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
صفحه خبر بالای تصاویر