مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
جزئیاتی از مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان
مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا امروز (شنبه) در پایتخت عمان برگزار خواهد شد.
مخاطب۲۴- گفتوگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا با حضور «سید بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان بعدازظهر امروز برگزار خواهد شد.
ریاست هیات ایرانی برعهده «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ریاست هیات آمریکایی با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ایالات متحده در امور غرب آسیاست.
عراقچی به همراه جمعی از مجربترین مذاکرهکنندگان و دیپلماتهای ایرانی وارد مسقط شده و ویتکاف نیز که برای گفتوگو با مقامهای روسیه درباره اوکراین، روز جمعه در این کشور حضور داشت، خود را به عمان رسانده است. کارشناسان هستهای وزارت خارجه آمریکا هم ویتکاف را همراهی خواهند کرد.
بر اساس آنچه که اعلام شده، عراقچی پیش از شروع گفتوگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا با البوسعیدی دیدار و رایزنی میکند.
طبق آنچه که منابع خبری اعلام کردهاند، مکان انجام این گفتوگوها در مسقط هنوز از طرف مقامات عمانی اعلام نشده است، اما بر اساس آنچه که این منابع اعلام کردهاند، گفتوگوها در یک محل ولی در اتاقهای جداگانه و به صورت غیرمستقیم و احتمالا مکتوب برگزار خواهد شد. مذاکره غیرمستقیم
«دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا چندی پیش نامهای به ایران ارسال کرد که بنا به گفته مقامات ایرانی، ترکیبی از دیپلماسی و تهدید بود و پیشنهاد مطرح شده در آن، انجام مذاکرات مستقیم هستهای بود. ایران، اما در پاسخ به این نامه با انجام مذاکرات غیرمستقیم در مورد موضوع هستهای موافقت کرد و و زمان و مکان انجام مذاکره توسط ایران مشخص شد.
عراقچی گفته است: شکل مذاکره مهم نیست که مستقیم باشد یا غیرمستقیم. آنچه که اهمیت دارد، موثر یا غیرموثر بودن مذاکرات است، جدی بودن یا جدی نبودن طرفین در مذاکرات است، نیات طرفین در مذاکره است و اراده برای رسیدن یک راهحل.
تصمیم برای انجام گفتوگوهای غیرمستقیم با آمریکا تصمیم نظام بوده و عزم ایران رسیدن به توافق است و در این موضوع جدی است.
ایران بارها تاکید کرده که در این گفتوگوها تهدید را نمیپذیرد و فقط در مورد موضوع هستهای و بر مبنای مذاکرات برد-برد گفتوگو میکند. منطق برجام
تهران میگوید منطق مذاکراتی تهران در این گفتوگوها منطق مذاکراتی برجام یعنی اعتمادسازی در برابر رفع تحریمهاست.
تعدادی از کارشناسان و تحلیلگران عرصه بینالملل معتقدند این گفتوگوها و مذاکرات به دلایل مختلف از جمله تحولات منطقه بسیار سختتر از زمان مذاکرات برجام است و به نظر میرسد آمریکاییها به دنبال توافقی بهتر از برجام هستند.
ترامپ بارها برجام را یک توافقنامه «وحشتناک و یکطرفه» خوانده و در همین راستا در دور اول ریاست جمهوری خود در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ اعلام کرد که آمریکا رسما از برجام خارج شده است.
وزیر خارجه ایران گفته است: هدف اصلی ما در مذاکره، طبیعی است که احقاق حقوق مردم ایران و رفع تحریمهاست. اگر اراده واقعی در طرف مقابل وجود داشته باشد، این هدف دستیافتنی است.
سخنگوی طالبان گفت که امارات اسلامی افغانستان توانایی تأمین امکانات لازم برای سیل ورود اتباع این کشور از ایران را ندارد و نهادهای بینالمللی باید کمک کنند.
در شرایطی که مقام رسمی حکومت نروژ (رئیس پارلمان این کشور) رسماً و رأسا خواستار براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده و از ابراز این موضعگیری ضدایرانی نیز ابایی ندارد، پذیرش میزبانی اسلو در هرگونه مذاکرات احتمالی به لحاظ عقلانی و راهبردی توجیهی ندارد.
سخنگوی فراجا با بیان اینکه مهاجرین قانونی دارای گذرنامه یا کارت آمایش و یا برگه سرشماری معتبر کماکان میتوانند در کشور حضور داشته باشند مگر در موارد خاص و با دستور قضایی، از راه اندازی سامانهای برای ثبت و پیگیری شکایات مالی اتباع خارجی خبر داد.
معاون اول رئیسجمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازدهروزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرماندهکل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیشبینیها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
سخنگوی طالبان گفت که امارات اسلامی افغانستان توانایی تأمین امکانات لازم برای سیل ورود اتباع این کشور از ایران را ندارد و نهادهای بینالمللی باید کمک کنند.
در شرایطی که مقام رسمی حکومت نروژ (رئیس پارلمان این کشور) رسماً و رأسا خواستار براندازی نظام جمهوری اسلامی بوده و از ابراز این موضعگیری ضدایرانی نیز ابایی ندارد، پذیرش میزبانی اسلو در هرگونه مذاکرات احتمالی به لحاظ عقلانی و راهبردی توجیهی ندارد.