کد خبر: ۶۰۰۹۹
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۶

عراقچی مواضع ایران را برای انتقال به آمریکا، در اختیار وزیر خارجه عمان قرار داد

در جریان دیدار وزیر خارجه کشورمان با وزیر خارجه عمان، عراقچی محور‌ها و مواضع جمهوری اسلامی ایران را برای انتقال به طرف آمریکائی برای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم، در اختیار وزیر امور خارجه عمان قرار داد.
عراقچی مواضع ایران را برای انتقال به آمریکا، در اختیار وزیر خارجه عمان قرار داد

مخاطب۲۴- «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، پیش از آغاز گفت‌وگوی غیر مستقیم بین ایران و آمریکا با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان دیدار و رایزنی کرد.

این دیدار پیش از گفت‌وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا که به ریاست سید عباس عراقچی و استیو ویتکاف و با حضور وزیر خارجه عمان برگزار می‌شود، انجام شد.

در این دیدار همچنین، «سید بدر البوسعیدی» وزیر امور خارجه کشورمان را در جریان ترتیبات و تمهیدات پیش‌بینی‌شده برای انجام گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم امروز قرار داد.

گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران و آمریکا بعد از ظهر امروز آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید

برچسب ها: سید عباس عراقچی
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود! یک بانوی ایرانی به مریخ می‌رود!
یاسمن مقبلی، فضانورد ایرانی‌تبار از سال ۲۰۱۷ برای انجام ماموریت آرتمیس (سفر به ماه) تحت آموزش قرار گرفته بود در سال ۱۳۹۸ در جمع ۱۳ فضانورد نامزد معرفی شده از سوی ناسا برای قرار گرفتن در نوبت سفر به‌ماه و مریخ است.
از تفاوت عطر‌های ارزان و گران‌قیمت چه می‌دانید؟ از تفاوت عطر‌های ارزان و گران‌قیمت چه می‌دانید؟
انتخاب یک عطر مناسب می‌تواند تأثیر زیادی بر استایل و اعتمادبه‌نفس شما داشته باشد، اما آیا تفاوت میان عطر‌های ارزان و گران را می‌دانید؟ ماندگاری، پیچیدگی رایحه، کیفیت بطری و حتی برندینگ از جمله عواملی هستند که باعث تفاوت قیمت می‌شوند.
بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران
کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره گفت‌و‌گو‌های تهران - واشنگتن به ریاست سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط با قدردانی از کشور عمان اعلام کرد: گفت‌و‌گو‌ها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
واکنش نماینده روسیه به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نماینده روسیه به مذاکره ایران و آمریکا
سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین در واکنش به مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا در عمان، ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها با موفقیت همراه شود.
خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه! خواص بینظیر ادویه و چاشنی خوشمزه!
سماق فقط یک ادویه خوش‌طعم نیست؛ این چاشنی سرشار از آنتی‌اکسیدان، ضدالتهاب و کاهنده قند و چربی خون است که می‌تواند سلامت بدن را تقویت کند.
اولین توئیت عراقچی بعد از مذاکرات امروز اولین توئیت عراقچی بعد از مذاکرات امروز
عراقچی نوشت: دور اول مذاکرات غیرمستقیم با فرستاده ویژه ایالات متحده آقای ویتکاف، با میزبانی و میانجیگری برادرم جناب بدر البوسعیدی از سلطنت عمان سازنده و امیدوارکننده بود.
پرسپولیس با ۴ درصد شانس می‌تواند قهرمان شود؟ پرسپولیس با ۴ درصد شانس می‌تواند قهرمان شود؟
در حالی که پنج هفته تا پایان لیگ برتر باقی مانده، تراکتور شانس اول قهرمانی است، اما همچنان چیزی قطعی نشده و رقابت در بالای جدول بسیار حساس دنبال می‌شود.
برگزیده
بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران بیانیه کاخ سفید درخصوص مذاکرات امروز با ایران
کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره گفت‌و‌گو‌های تهران - واشنگتن به ریاست سید عباس عراقچی وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران و استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه در مسقط با قدردانی از کشور عمان اعلام کرد: گفت‌و‌گو‌ها با ایران بسیار مثبت و سازنده بود.
نیویورک‌تایمز: آمریکا خواستار برچیده‌شدن کامل برنامه هسته‌ای ایران نشده نیویورک‌تایمز: آمریکا خواستار برچیده‌شدن کامل برنامه هسته‌ای ایران نشده
خبرنگار نشریه آمریکایی نوشت: «گفت‌و‌گو بین ایران و آمریکا مثبت بود. آنها درباره چارچوب و جدول زمانی مذاکرات به توافق رسیدند و هفته آینده گفت‌و‌گو‌ها را ادامه خواهند داد.»
بقائی: عمان همچنان نقش مهم میانجی را بر عهده خواهد داشت بقائی: عمان همچنان نقش مهم میانجی را بر عهده خواهد داشت
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در اظهاراتی برای قدردانی از نقش مسقط در مذاکرات بین ایران و آمریکا، اعلام کرد که عمان همچنان نقش میانجی در گفت‌و‌گو‌ها را بر عهده خواهد داشت.
صفحه خبر بالای تصاویر