کد خبر: ۶۰۰۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹

منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود

الجزیره به نقل از یک منبع ایرانی نوشت که آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود و آنچه اکنون می‌گوید تعجب آمیز است.
منبع ایرانی: آمریکا با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده بود

مخاطب۲۴- شبکه الجزیره به نقل از یک منبع ایرانی نوشت که ایران مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را به صورت جدی، سازنده و قاطع دنبال می‌کند.

منبع الجزیره گفت: تیم مذاکره کننده ایرانی با اختیارات کامل و گسترده به مسقط خواهد رفت.

بیشتر بخوانید

این منبع همچنین تاکید کرد: اصرار بر برچیدن و توقف برنامه غنی سازی اورانیوم کاملا غیرقابل قبول است. اگر واشنگتن می‌خواهد در مورد ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ما اطمینان حاصل کند، توافق در دسترس است.

الجزیره در ادامه به نقل از منبع خود نوشت: مذاکرات مسقط در بحبوحه آمادگی بی سابقه نیرو‌های مسلح ایران انجام می‌شود. ما خواهان مذاکره و توافق هستیم، اما تهدید را نمی‌پذیریم. اگر آمریکا بر انتخاب مسیر تهدید و جنگ پافشاری کند، ما آماده‌ایم.

این منبع همچنین به الجزیره گفت: آمریکا به وضوح با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده است و آنچه اکنون می‌گوید تعجب آمیز است.

پیشتر نیز سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه سفر خود به کشور الجزایر در گفتگویی در خصوص مذاکرات ایران و آمریکا در عمان گفت: شکل موردنظر ما مذاکرات غیرمستقیم است. مذاکراتی که آنها بخواهند از طریق فشار و تهدید اراده خودشان را تحمیل کنند، این یک مذاکره نیست بلکه دیکته کردن است و ما به این شیوه به‌هیچ‌وجه اعتقاد نداریم. شیوه غیرمستقیم بهتر می‌تواند یک مذاکره واقعی و منتج به نتیجه را تضمین کند و ما به این شیوه پیش خواهیم رفت.

پایگاه خبری آکسیوس هم چند وقت پیش از این گزارش داده بود که دولت دونالد ترامپ با پیشنهاد ایران برای برگزاری مذاکرات غیرمستقیم به وساطت عمان موافقت کرده است.

برخی از تحلیلگران، ادعا‌های آمریکا درباره مذاکرات مستقیم را بخشی از جنگ ترکیبی این کشور علیه ایران می‌دانند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم گل مهدی طارمی به رئال مادرید + فیلم
گل دوم المپیاکوس به رئال مادرید توسط مهدی طارمی در دقیقه ۵۱ زده شد
مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵ مانور خارق‌العاده J10 در نمایشگاه دبی ۲۰۲۵
ویدیویی از مانور جنگنده j۱۰ چینی که در نمایشگاه هوایی دبی ۲۰۲۵ همه را متحیر کرد
بیفوما، در آب نمک دربی بیفوما، در آب نمک دربی
به احتمال فراوان وینگر کنگویی بازی با شمس آذر را از دست داده و استراحت خواهد کرد.
مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر مهمان ویژه جشنواره جهانی فیلم فجر
آلفرد یعقوب‌زاده عکاس برجسته و مطرح در عرصه بین‌الملل، مهمان ویژه چهل‌وسومین جشنواره جهانی فیلم فجر است.
حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد حضور ایران در سید ۲ جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی شد
در فاصله ۱۰ روز تا برگزاری مراسم قرعه‌کشی بیست‌وسومین دوره جام جهانی فوتبال فدراسیون بین‌المللی فوتبال سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها را مشخص و اعلام کرد و همانطور که پیش‌بینی می‌شد تیم ملی فوتبال کشورمان در کنار تیم‌های ملی کرواسی، مراکش، کلمبیا، اروگوئه، سوئیس، ژاپن، سنگال، کره جنوبی، اکوادور، اتریش و استرالیا در سید دو قرار گرفت.  
نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت نرخ بنزین اشخاص هیچ تغییری نکرده است + توضیحات سخنگوی دولت
مهاجرانی تصریح کرد: سهمیه ۶۰ لیتری با نرخ ۱۵۰۰ تومان و سهمیه ۱۰۰ لیتری با نرخ ۳۰۰۰ تومان که از طریق کارت‌های شخصی استفاده می‌شود، هیچ تغییری نکرده است؛ نه در مقدار و نه در قیمت.
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر