کد خبر: ۵۹۷۵۸
تاریخ انتشار: ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۷

دو هدف ترامپ در مورد ایران فاش شد

وال‌استریت ژورنال از تلاش ترامپ برای مذاکره مستقیم با ایران خبر داد.
دو هدف ترامپ در مورد ایران فاش شد

مخاطب۲۴- روزنامه آمریکایی امروز به نقل از مقام‌های این کشور گزارش داد که ایالات متحده برای انجام مذاکرات مستقیم هسته‌ای با ایران فشار می‌آورد.

طبق گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، آمریکا برای انجام مذاکرات مستقیم هسته‌ای با ایران فشار می‌آورد، زیرا دولت ترامپ به دنبال «هدف جاه‌طلبانه برچیدن برنامه هسته‌ای تهران است».

طبق این گزارش، دولت ترامپ در تلاش است تا به فراتر از چیزی برسد که در توافق دوره اوباما (برجام) به دست آمده بود و این کار را در یک جدول زمانی تسریع‌شده انجام دهد.

طبق گزارش‌ها، رئیس‌جمهور آمریکا ساعاتی پیش هم گفت که «فکر می‌کنم ایران خواهان انجام گفت‌و‌گو‌های مستقیم [با آمریکا]است».

این ادعای ترامپ در حالی مطرح شد که وزیر امور خارجه سیدعباس عراقچی جمعه هشتم فروردین‌ماه در حاشیه مراسم روز قدس، مذاکره مستقیم با آمریکا را مردود خواند، اما گفت که مذاکرات غیرمستقیم از قبل وجود داشته و الان هم در صورتی که نیاز باشد انجام خواهد شد.

پیش‌تر، آکسیوس به نقل از مقام‌های آمریکایی گزارش داد که دولت آمریکا بعد از دریافت پاسخ نامه‌ای که برای ایران ارسال کرده بود، به طور جدی در حال بررسی پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم هسته‌ای است.

مقام مورد استناد آمریکایی گفت که دولت ترامپ فکر می‌کند که مذاکرات مستقیم شانس بیشتری برای موفقیت خواهد داشت، اما فرمتی را که ایرانی‌ها پیشنهاد کرده‌اند، رد نمی‌کند و با میانجیگری عمانی‌ها بین دو طرف مخالفتی ندارد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی اخیرا در پاسخ به این سؤال که چرا ایران به صورت مستقیم با آمریکا مذاکره نمی‌کند، گفت «به دلیل تهدیداتی که صورت می‌گیرد. این در حقیقت به نوعی پاسخ به قلدری آمریکاست که ما در شرایط قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم و از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بودیم و الان هم هستیم».

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر واکنش همسر سابق پژمان جمشیدی به خبر بازداشت این بازیگر
نگار فرهمند، همسر سابق پژمان جمشیدی، پس از انتشار خبر بازداشت این بازیگر به اتهام تجاوز، در صفحه اینستاگرام خود با انتشار پست و استوری به این موضوع واکنش نشان داد.
اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک اوسمار خیلی دور خیلی نزدیک
هر لحظه خبری تازه از باشگاه پرسپولیس به گوش میرسد،این در حالیست که تمام شواهد حکایت از سرمربی شدن اوسمار ویرا دارد.
صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد صدور ویزای کارگری برای اتباع افغانستانی از ابتدای مهر ۱۴۰۴ آغاز شده و کارفرمایان می‌توانند درخواست‌های خود را از طریق سامانه اشتغال اتباع خارجی ثبت کنند.
لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم لاریجانی: توافق قاهره لغو شد، آژانس درخواستی داشته باشد بررسی می‌کنیم
دبیر شورای عالی امنیت ملی اعلام کرد توافق قاهره میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از اعتبار ساقط شده و هرگونه درخواست جدید آژانس تنها در صورت بررسی مجدد در تهران انجام خواهد شد.
افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا افزایش دوباره قیمت خودرو‌های سایپا
شرکت سایپا با ارسال نامه‌ای رسمی به سازمان بورس از توقف نماد معاملاتی خود تا زمان اعلام قیمت‌های جدید خبر داد؛ تصمیمی که نشان از افزایش قریب‌الوقوع نرخ محصولات این خودروساز دارد.
سارکوزی راهی زندان شد سارکوزی راهی زندان شد
نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه، امروز برای اجرای حکم پنج‌ساله زندان به جرم دریافت کمک مالی غیرقانونی از لیبی برای کارزار انتخاباتی سال ۲۰۰۷، وارد زندان شد.
واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها واکنش تند معاون اول رئیس جمهور به ادعا‌ی اروایی‌ها
معاون اول رئیس‌جمهور و عارف در واکنش جداگانه به ادعای سه کشور اروپایی درباره «مکانیسم ماشه» آن را فاقد مبنای حقوقی خواندند و تأکید کردند دستگاه‌های کشور آمادگی کامل برای مدیریت هرگونه تهدید را دارند.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر