کد خبر: ۵۹۷۰۱
تاریخ انتشار: ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۲

آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است

مقام‌های آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند که دونالد ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای است.
آکسیوس: ترامپ در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران است

مخاطب ۲۴- دو مقام آمریکایی به پایگاه آکسیوس گفته‌اند کاخ سفید در حال بررسی جدی پیشنهاد ایران برای مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم است.

دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ در هفته‌های گذشته بار‌ها تلاش کرده به زبان تهدید نظامی علیه ایران روی بیاورد، حال آنکه بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران از جمله در خود آمریکا به او درباره صدور تهدید‌هایی که امکان عملی کردن آنها وجود ندارد هشدار داده‌اند.

پایگاه آکسیوس نوشته جمهوری اسلامی ایران اواخر هفته گذشته پاسخ رسمی خود را به نامه سه هفته پیش دونالد ترامپ ارسال کرد. در حالی که ترامپ خواستار مذاکرات مستقیم هسته‌ای شده بود ایران تنها با مذاکرات غیرمستقیم با وساطت عمان موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید

یک مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ معتقد است مذاکرات مستقیم شانس موفقیت بیشتری دارد، اما پیشنهاد ایران را رد نکرده و با نقش میانجی‌گری عمان، که پیش‌تر نیز چنین نقشی داشته، مخالفتی ندارد.

پایگاه آکسیوس همچنین از اختلافات داخلی در کاخ سفید درباره مذاکره با ایران خبر داده و نوشته در دولت ترامپ گروهی وجود دارند که توافق با ایران را امکان‌پذیر می‌دانند در حالی که یک گروه دیگر مذاکره را اتلاف وقت می‌دانند.

هر دو مقام آمریکایی به این رسانه گفته‌اند که هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و رایزنی‌ها کماکان ادامه دارد. یکی از این مقام‌ها گفت: «بعد از تبادل نامه‌ها در حال بررسی گام‌های بعدی هستیم تا گفت‌و‌گو‌ها و اعتمادسازی با ایرانی‌ها را شروع کنیم.»

این رسانه آمریکایی نوشته روز دوشنبه رهبر ایران به تهدید‌های نظامی ترامپ پاسخ داد و گفت که به حمله آمریکا به ایران اعتقادی ندارد، اما اگر چنین اتفاقی بیفتد، ایران «پاسخ سنگین و قاطعی» خواهد داد.

یک مقام آمریکایی گفت که ترامپ نمی‌خواهد وارد جنگ با ایران شود، اما به تجهیزات نظامی برای ایجاد بازدارندگی در مذاکرات نیاز دارد و آماده است در صورت شکست مذاکرات و تشدید اوضاع به سرعت، اقدام کند.

به نوشته آکسیوس ایران همچنین از طریق سفارت سوئیس (به دلیل نبود روابط دیپلماتیک با آمریکا) اعتراض رسمی خود را اعلام و تهدید کرد که به هر تهدیدی «فوراً و قاطعانه» پاسخ می‌دهد.

ایران اعلام کرده که حاضر به مذاکره درباره موضوعات غیرهسته‌ای، مانند برنامه موشکی خود نیست.

برچسب ها: کاخ سفید
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
پزشکیان در هند! پزشکیان در هند!
رئیس جمهور به منظور شرکت در هجدهمین اجلاس سران کشور‌های عضو بریکس، دقایقی پیش با استقبال شانتانو تاکور وزیر مشاور در امور بنادر و کشتیرانی هند وارد شهر دهلی نو محل برگزاری این اجلاس شد
انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد انگلیس حلقه تحریم‌ها علیه روسیه را تنگ‌تر کرد
دولت انگلیس در ادامه تشدید فشار‌ها علیه مسکو، بسته تازه‌ای از محدودیت‌ها و تدابیر نظارتی را با هدف مقابله با آنچه مسیر‌های غیرمستقیم تجارت با روسیه خواند، اعلام کرد.
رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر! رونمایی از تازه‌ترین سامانه دفاع هوایی ایران؛ آرش کمانگیر!
ایران اعلام کرد اوایل این هفته از یک سامانه دفاع هوایی جدید برای سرنگونی پهپاد آمریکایی MQ-۹ Reaper نزدیک تنگه هرمز استفاده کرده، حادثه‌ای که نشان می‌دهد تهران با وجود ماه‌ها حمله به سایت‌های نظامی خود، همچنان توان دفع حملات آمریکا و اسرائیل را دارد.