کد خبر: ۶۰۰۲۳
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰

واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم

وزارت خارجه آمریکا در فاصله دو روز مانده به مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان، اعلام کرد که این کشور علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران است.
واشنگتن: علاقمند به حل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران هستیم

مخاطب۲۴- تَمی بروس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه اعلام کرد که ایالات متحده علاقمند به حل و فصل دیپلماتیک اختلاف‌ها با ایران است، اما برای سناریو‌های مختلف آماده است.

این اظهار نظر بروس در حالی است که روز شنبه هیات‌های ایران و آمریکا به گفته مقام‌های کشورمان به صورت غیرمستقیم در عمان مذاکره خواهند کرد.

شبکه الجزیره پیش از این به نقل از یک منبع ایرانی نوشت: ایران مذاکره غیرمستقیم با آمریکا را به صورت جدی، سازنده و قاطع دنبال می‌کند. تیم مذاکره کننده ایرانی با اختیارات کامل و گسترده به مسقط خواهد رفت.

بیشتر بخوانید

این منبع همچنین تاکید کرد: اصرار بر برچیدن و توقف برنامه غنی سازی اورانیوم کاملا غیرقابل قبول است. اگر واشنگتن می‌خواهد در مورد ماهیت صلح آمیز برنامه هسته‌ای ما اطمینان حاصل کند، توافق در دسترس است.

الجزیره در ادامه به نقل از منبع خود نوشت: مذاکرات مسقط در بحبوحه آمادگی بی سابقه نیرو‌های مسلح ایران انجام می‌شود. ما خواهان مذاکره و توافق هستیم، اما تهدید را نمی‌پذیریم. اگر آمریکا بر انتخاب مسیر تهدید و جنگ پافشاری کند، ما آماده‌ایم.

این منبع همچنین به الجزیره گفت: آمریکا به وضوح با مذاکرات غیرمستقیم موافقت کرده است و آنچه اکنون می‌گوید تعجب آمیز است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
یارانه فروردین ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد یارانه فروردین ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد
یارانه کمک معیشتی مرحله ١٧٠ مربوط به فروردین ماه ١٤٠٤ به حساب ۱۰ میلیون و ۲۰۶ هزار و ٧٢٦ ریال به سرپرست خانوار دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شده و قابل برداشت است.
هشدار سطح قرمز در خوزستان هشدار سطح قرمز در خوزستان
گرد و غبار گسترده‌ای با منشأ عراق و عربستان موجب افزایش شدید شاخص آلودگی هوا در اغلب شهر‌های خوزستان شده و کیفیت هوا را به شرایط «خطرناک» رسانده است. طبق داده‌های سامانه پایش کیفی هوای کشور، شاخص کیفیت هوا در شهر‌های مختلف از جمله اهواز، آبادان، ماهشهر، دزفول و امیدیه به عدد «۵۰۰» رسیده است.
مذاکراتی که در حال انجام است از حمایت حداکثری داخل کشور برخوردار است مذاکراتی که در حال انجام است از حمایت حداکثری داخل کشور برخوردار است
نتیجه مذاکرات هر چه که باشد قطعا به نفع مردم خواهد بود. بخصوص در حوزه دارو و درمان می‌تواند راهگشا باشد.
راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی راهنمای جدید گوگل برای استفاده بهتر از هوش مصنوعی
راهنمای جدید گوگل برای مهندسی دستور، منبعی بی‌نظیر برای هر کسی است که می‌خواهد از ابزار‌های هوش مصنوعی مانند Gemini بهترین نتیجه را بگیرد.
کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه کتیبه سه زبانه خشایارشا در وان ترکیه
شهر وان در شرق کشور ترکیه یکی از شهر‌های باستانی است که طی قرون مختلف و به واسطه محل ژئوپولیتیکش از اهمیت فراوانی برخوردار بوده است. مردم این شهر به زبان کردی تکلم می‌کنند و جمعیتی بالغ بر ششصد هزار نفر را در خود جای داده است. شهر وان در گذشته محل زندگی ارمنیان بوده است. قدمت این شهر به یونان باستان باز می‌گردد و معروفیت آن به دریاچه زیبای آن به عنوان بزرگ‌ترین دریاچه ترکیه است که به خاطر املاح آن اغلب به رنگ سبز سیر دیده می‌شود.
درمان روماتسیم با مصرف این میوه درمان روماتسیم با مصرف این میوه
انگور دارای کلسیم، آهن، فسفر، سیلسیم و املاح معدنی است و منگنز و ید را نیز دارد.
واکسیناسیون تکمیلی برای کودکان ایرانی و اتباع واکسیناسیون تکمیلی برای کودکان ایرانی و اتباع
رئیس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون تکمیلی فلج‌اطفال توضیحاتی ارائه داد.
برگزیده
مذاکراتی که در حال انجام است از حمایت حداکثری داخل کشور برخوردار است مذاکراتی که در حال انجام است از حمایت حداکثری داخل کشور برخوردار است
نتیجه مذاکرات هر چه که باشد قطعا به نفع مردم خواهد بود. بخصوص در حوزه دارو و درمان می‌تواند راهگشا باشد.
نکته های مهمی که ترامپ بعد از اولین مذاکره درباره ایران گفت نکته های مهمی که ترامپ بعد از اولین مذاکره درباره ایران گفت
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی هنگام دیدار با رئیس جمهوری السالوادور در جمع خبرنگاران درباره مذاکرات با ایران صحبت‌های خبرسازی انجام داد
رهبر انقلاب نه با اصل مذاکره مخالفتی دارند و نه از آن ابا می‌کنند رهبر انقلاب نه با اصل مذاکره مخالفتی دارند و نه از آن ابا می‌کنند
پاسخ به این پرسش که رهبری درباره مذاکره با آمریکا چگونه تصمیم می‌گیرند، مستلزم درک دقیق از منظومه فکری رهبر انقلاب در حوزه سیاست خارجی به خصوص در نسبت با مسئله مذاکره و مواجهه با آمریکاست و این که دلیل مذاکره با آمریکا چیست؟
صفحه خبر بالای تصاویر