کد خبر: ۵۹۴۰۶
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴
آماده عرضه این ۵ خودرو باشید

متقاضیان خودرو بخوانند

پیش‌فروش اطلس پلاس از سوی سایپا زمستان ۱۴۰۳ انجام شد و موعد تحویل به خریداران، زمستان ۱۴۰۴ خواهد بود.
متقاضیان خودرو بخوانند

مخاطب ۲۴- سایپا علاوه بر اطلس پلاس در سال جدید آماده عرضه آریا به بازار می‌شود و آنطرف ایران‌خودرو با آوردن تارا هیبریدی به خط تولید، تیپ جدیدی از خانواده تارا را به جمع محصولاتش اضافه می‌کند. لیست خودرو‌های آماده برای ورود به بازار واقعا چنگی به دل نمی‌زند. نشان به آن نشان که ال ۹۰ ایرانی و آریا برای چندمین سال پیاپی در فهرست قرار دارند و الباقی مدل‌ها هم تیپ دیگری از نسخه قبلی خودشان به حساب می‌آیند.

ال ۹۰ ایرانی؛ ان‌شاءالله امسال

فرارو نوشت: ال ۹۰ ایرانی در سالی که به اتمام رساندیم، صاحب اسم جدید شد. خودرویی که در سه، چهار سال اخیر با اسم کادیلا در نمایشگاه‌های جورواجور رونمایی شده بود، سال ۱۴۰۳ به پارس‌آریا تغییر نام پیدا کرد.

ال ۹۰ ایرانی، طبق وعده مدیران پارس‌خودرو در ۱۴۰۴ به تولید انبوه می‌رسد و اگر همه‌چیز مراد میل دوستان جلو رود، نیمه اول سال طلسم ال ۹۰ ایرانی می‌شکند و شاهد اولین عرضه به بازار خواهیم بود.

سال ۱۴۰۲، مدیرانِ آن روز‌های پارس‌خودرو برنامه‌ای از روند تولید ال ۹۰ ایرانی تا سال ۱۴۰۸ ارائه دادند. در آن برنامه حجم تولید ال ۹۰ ایرانی در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۰ هزاردستگاه عنوان شده بود. یعنی همین سالی که پشت‌سر گذاشتیم و خبری از ورود ال ۹۰ ایرانی به بازار نبود.

آریا؛ تولید آزمایشی به پایان رسید

آریا هاچبک جدید سایپاست، اما مثل ال ۹۰ ایرانی باید خیلی وقت پیش روانه بازار می‌شد. تولید آزمایشی آریا سال ۱۴۰۰ اتفاق افتاد؛ تقریبا چهار سال قبل! از آن زمان به بعد هر کدام از مدیران سایپا صحبت‌هایی درباره آماده‌سازی شرایط و زیرساخت‌ها برای عرضه آریا به بازار مطرح کردند و حالا قرار است در سال جدید بالاخره شاهد رونمایی رسمی از نسخه هاچبک شاهین باشیم.

خبر عرضه آریا به بازار در سال جدید می‌تواند تفاوت‌هایی با سال‌های قبل داشته باشد. آمار‌های جدید نشان می‌دهد در سال گذشته یعنی ۱۴۰۳ دقیقا ۲۹ دستگاه آریا به مرحله تولید آزمایشی رسیده است.

اخبار تاییدنشده از برنامه سایپا برای کنارگذاشتن کوییک حکایت دارد. در توضیح این اخبار آمده که هدف سایپا از این کار ایجاد فضای لازم برای اضافه شدن آریا به خط تولید است.

۲۰۷ صندوقدار؛ شاید هم نه​

پژو ۲۰۷ صندوقدار بین تمام مدل‌هایی که به عنوان کاندیدای ورود به بازار اسم برده می‌شود، شانس کمتری دارد. دلیل این ادعا هم به تغییرات مدیریتی ایران‌خودرو برمی‌گردد.

پژو ۲۰۷ صندوقدار زمانی روی میز مدیران ایران‌خودرو آمد که هنوز بحث تغییر مدیریت و واگذاری به خریداران خصوصی مطرح نشده بود. آن روز‌ها یعنی اواسط تابستان ۱۴۰۳ مدیران قبلی ایران‌خودرو همزمان با برگزاری مجمع سالانه از بازگشت ۲۰۷ صندوقدار به خط تولید خبر دادند و زمان احتمالی این اتفاق را نیز نیمه دوم همان ۱۴۰۳ اعلام کردند.

دقیقا همان برهه‌ای که خود مدیران ایران‌خودرو جایشان را به خریداران جدید دادند. از زمانی هم که مدیران جدید روی کار آمده‌اند، اضافه شدن پژو ۲۰۷ صندوقدار به جمع محصولات ایران‌خودرو تایید یا تکذیب نشده.

تارا هیبریدی؛ اولین دست‌پخت خصوصی‌ها

مدیران سابق ایران‌خودرو پروژه عرضه تارا هیبریدی به بازار را کلید زدند، اما بعد از تغییرات اساسی و بزرگ در ایران‌خودرو، به اولین دست‌پخت مدیران جدید معروف شد.

تارا هیبریدی به همین سادگی به محلی برای دعوای مدیران قبلی و جدید ایران‌خودرو تبدیل شده است. اما سوای این حرف‌ها مدیران ایران‌خودرو ادعا می‌کنند تارا هیبریدی می‌تواند تا ۴۰ درصد در کاهش مصرف سوخت کمک کند.

تارا هیبریدی هم مثل خیلی از ماشین‌هایی که چشم‌انتظارشان هستیم، از برنامه عقب است ولی طبق همان وعده‌های قبلی موعد عرضه تارا هیبریدی به بازار، پاییز ۱۴۰۴ اعلام شده است.

اطلس پلاس؛ رقیب ۲۰۷ آماده شد

اطلس دنده‌ای اواخر ۱۴۰۲ پا به بازار گذاشت و احتمالا در سال جدید باید منتظر ملاقات با نسخه اتوماتیک باشیم. اطلس پلاس از همه خودرو‌هایی که تا اینجا بررسی کردیم، یک قدم جلوتر قرار دارد و حتی تکلیف قیمت اطلس پلاس هم مشخص شده است.

قیمت اطلس پلاس اتوماتیک در کارخانه توسط سایپا ۵۹۵ میلیون تومان تعیین شده که حدود ۹۲ میلیون تومان از اطلس دنده‌ای بیشتر است. اطلس پلاس نسبت به اطلس دنده‌ای آپشن‌های بیشتری دارد. کروز کنترل، استارت دکمه‌ای و سنسور باران بخشی از امکاناتی است که در نسخه دنده‌ای وجود ندارد و حالا در فهرست امکانات رفاهی اطلس پلاس به چشم می‌خورد.

پیش‌فروش اطلس پلاس از سوی سایپا زمستان ۱۴۰۳ انجام شد و موعد تحویل به خریداران، زمستان ۱۴۰۴ خواهد بود.

اطلس پلاس از حیث اقتصادی در دسته مدل‌هایی مثل ۲۰۷ اتوماتیک قرار می‌گیرد. در بخشنامه پیش‌فروش اطلس پلاس، موعد تحویل به خریداران زمستان ۱۴۰۴ قید شده است.

برچسب ها: ایران خودرو
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد پرسپولیس بیفوما با تماس کارتال نهایی شد
توافق بیفوما با فولاد، به گوش مدیران پرسپولیس و اسماعیل کارتال رسیده بود و سرمربی ترک‌تبار از رضا درویش خواست هرچه سریع‌تر قرارداد این بازیکن امضا شود. اسماعیل کارتال هم عصر امروز شخصا با بیفوما تماس گرفت و تاکید کرد به او نیاز دارد
مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود مداح نصرالله جاسوس اسرائیل بود
مداح لبنانی وابسته به حزب‌الله به اتهام جاسوسی برای اسرائیل بازداشت شد.
غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران غافلگیری در تل‌آویو، تشویش در تهران
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، فردا به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی خواهد رفت، هرچند چالش‌های اصلی منطقه‌ای او به دو بازیگر دیگر مربوط می‌شود: اسرائیل و جمهوری اسلامی ایران.
صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین
جانشین انتظامی استان یزد از انهدام باند صدور سند‌های غیرقانونی برای موتور‌های سنگین قاچاق در کشور خبر داد.
صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت صدور احکام بازنشستگان کارگری در ۲۷ اردیبهشت
به گفته میدری، وزیر کار پرداخت حقوق‌ها از هفته آینده آغاز می‌شود و احکام جدید بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۷ اردیبهشت ماه در سامانه سازمان تامین اجتماعی بارگذاری خواهد شد
۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت ۲۷ هزار میلیارد تومان بدهی مشکوک‌الوصول در بانک تجارت
بانک تجارت در سال گذشته با چالش‌های جدی در وصول بدهی‌های کلان خود روبه‌رو بوده است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از تسهیلات پرداختی این بانک به مشتریان، مشکوک‌الوصول است.
ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد! ساعت مدرسه‌ها تغییر کرد!
ساعت فعالیت مدارس از ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شد.
برگزیده
وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا وداع با نظریه‌پرداز قدرت نرم آمریکا
زندگی نظریه‌پردازی که از رهبری آمریکا و جهان‌گرایی لیبرال دفاع می‌کرد درست زمانی به پایان رسید که این دیدگاه‌ها در دومین دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ به بن‌بست رسیده‌اند.
کشت برنج در خوزستان ممنوع شد کشت برنج در خوزستان ممنوع شد
به دلیل تداوم خشکسالی و کاهش شدید منابع آبی، کشت شلتوک برنج در حوضه‌های کرخه، دز، کارون، مارون، جراحی و زهره ممنوع شده است.
جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات جزئیات تفحص مجلس از سازمان شیلات
عضو هیئت تحقیق و تفحص مجلس از سازمان شیلات، جزئیاتی از این تحقیق و تفحص را تشریح کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر