کد خبر: ۵۹۳۰۳
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۰

چرا قلعه نویی پیروزی تیم ملی را تقدیم بیرانوند کرد؟

امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی روز گذشته برابر امارات، این برد مهم را به طور خاص، به علیرضا بیرانوند تقدیم کرد.
چرا قلعه نویی پیروزی تیم ملی را تقدیم بیرانوند کرد؟

مخاطب ۲۴- تیم ملی فوتبال ایران روز گذشته در دیداری حساس از مرحله یک هشتم نهایی و از هفته هفتم دور سوم مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ موفق شد با نتیجه ۲ بر ۰ امارات را شکست دهد و گام بلندی برای صعود به دور بعد بردارد.

یکی از بازیکنان برجسته تیم ملی ایران در این مسابقه، علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان این تیم بود که روز عجیبی را سپری کرد. سنگربان تیم ملی در این دیدار برای نخستین بار با لباس تیم ملی فوتبال ایران در ورزشگاه آزادی با شعار‌هایی علیه خود مواجه شد. این واکنش‌ها از سوی برخی از هواداران پرسپولیس حاضر در ورزشگاه سر داده شد که از انتقال جنجالی او از پرسپولیس به تراکتور ناراضی بودند.

بیرانوند که پیش‌تر چنین شرایطی را تجربه نکرده بود، هنگام گرم کردن نیز شعار‌هایی علیه خود شنید. این اتفاق در حالی رخ داد که او روز قبل از بازی از ناحیه کشاله ران مصدوم شده بود و در آخرین جلسه تمرینی دچار آسیب‌دیدگی شد. با این حال، او در مسابقه برابر امارات به میدان رفت و عملکرد خوبی را به نمایش گذاشت.

سنگربان تراکتور که در بازی‌های اخیر تیم با عملکرد خوب خود نشان داده در حال بازگشت به همان فرم خوب همیشگی خود است، در همان دقایق ابتدایی مسابقه توانست ضربه خطرناک مهاجم تیم ملی امارات را مهار کند. در نیمه دوم نیز بیرانوند یک واکنش عالی دیگر داشت و موفق شد این بازی را با ثبت یک کلین‌شیت به پایان برساند.

بیشتر بخوانید

درخشش علیرضا بیرانوند باعث شد تا امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران، در نشست خبری پس از بازی از عملکرد این دروازه‌بان تمجید کند. قلعه‌نویی به‌طور خاص این پیروزی را به علیرضا بیرانوند تبریک گفت و سیو کلیدی او در دقایق ابتدایی بازی را عاملی مهم در رقم خوردن این نتیجه دانست. او اعلام کرد که اگر آن توپ در همان ابتدای بازی وارد دروازه ایران می‌شد، شرایط متفاوتی رقم می‌خورد.

همچنین، شعار‌هایی که از روی سکو‌ها علیه بیرانوند سر داده شد، باعث تعجب اعضای تیم ملی شد. قلعه‌نویی با توجه به این مسئله، در کنفرانس خبری پس از بازی به حمایت از شاگردش پرداخت و این پیروزی را به بیرانوند تقدیم کرد.

قلعه‌نویی در نشست خبری پس از بازی گفت: "در فیفادی قبلی دیدید که امارات دو بازی انجام داده و هشت گل زده بود. آنها پنج گل به قطر و سه گل به قرقیزستان زده بودند، ولی امروز غیر از یک صحنه که برای امارات موقعیت ایجاد شد، توانستیم بازی را کنترل کنیم و موقعیت‌های زیادی داشتیم. در مجموع خدا را شاکریم که با یک بازی خوب، با وجود اینکه دو بازیکن کلیدی‌مان (طارمی و عزت‌اللهی) را نداشتیم، توانستیم سه امتیاز را بگیریم. "

او ادامه داد: "با برنامه سه امتیاز را گرفتیم و این برد را به همه ملت، به‌خصوص عزیزانی که اینجا بودند و در تعطیلات هم تیم ملی را تنها نگذاشتند، تقدیم می‌کنم. همچنین، از بیرانوند، تمامی بازیکنان و کادر فنی تشکر می‌کنم. اگر بیرانوند در اوایل بازی آن صحنه تک‌به‌تک را مهار نمی‌کرد و گل می‌شد، کار بسیار سخت می‌شد. این برد را علاوه بر بازیکنان، به خود بیرانوند نیز تقدیم می‌کنم. امارات نسبت به بازی قبل، بازیکنان باکیفیت‌تری را در ترکیب خود قرار داده بود و خوشبختانه ما توانستیم آنها را شکست دهیم. "

البته در جریان دیدار دیروز و در وقت‌های تلف‌شده نیمه دوم، امارات یک موقعیت بسیار خوب برای گلزنی داشت که ضربه سر بازیکن این تیم با اختلافی کم از کنار تیرک دروازه به بیرون رفت. در همین لحظه، علیرضا بیرانوند که تحت فشار زیادی قرار داشت، بر سر میلاد محمدی فریاد زد و با نشان دادن علامت «هیس» از او خواست که سکوت کند. این واکنش بیرانوند احتمالاً به دلیل فشار‌هایی بود که در طول بازی روی او وجود داشت و شعار‌های تند برخی از هواداران تمرکز او را به هم ریخته بود.

محمدی نیز با علم به این موضوع، واکنش خاصی به بیرانوند نشان نداد و با رفتار حرفه‌ای، بازی خود را از سر گرفت تا باعث افزایش خشم سنگربان تیم ملی نشود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا پیام سید محمد خاتمی در آستانه عاشورا
نعمت این همدلی و هم نوایی و همبستگی را باید شکر نهاد و ضرورت آن، اکنون بیش و پیش از همه بردوش حکومت است که هوشمندانه در روند کم کردن آلام و نگرانی‌های مردم و جلب رضایت نخبگان و تمام ملت و شنیدن صدای آنان، گام‌های پر شتاب‌تر و استوارتر بردارد.
اعترافات سه جاسوس موساد اعترافات سه جاسوس موساد
اعترافات سه جاسوس موساد که یکی از آنها موقعیت محل سکونت رایان قاسمیان دو ماهه را به دشمن صهیونیستی داده بود و از صداوسیما پخش شده را می‌بینید.
جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران جزئیات تماس تلفنی مکرون با پوتین درباره ایران
کرملین شامگاه سه‌شنبه از تماس تلفنی میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «امانوئل مکرون» رئیس‌جمهور فرانسه خبر داده و با انتشار بیانیه‌ای مطرح کرد: رئیس‌جمهور پوتین و رئیس‌جمهور ماکرون بر حل بحران برنامه هسته‌ای ایران از طریق ابزار‌های سیاسی و دیپلماتیک تاکید کردند.»
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند پنج مقصد امن برای پول‌هایی که نمی‌خواهید بسوزند
حمله هوایی رژیم اسرائیل به کشورمان ایران یک تجربه غیرمنتظره بود که مهمترین اولویت برای هرکس حفظ جان در شرایطی بود که سرو صدا‌های عجیب برخورد موشک یا مقابله پدافندی ایران شنیده می‌شد. اما امنیت مالی نیزمساله مهمی است.
تنهایی عمیق دختران خطرناک است تنهایی عمیق دختران خطرناک است
گزارش سازمان بهداشت جهانی شیوع بی‌سابقه تنهایی و انزوای اجتماعی در میان دختران نوجوان را بررسی کرد.
دستیار ایرانی ایلان ماسک دستیار ایرانی ایلان ماسک
دستیار دیرینه ایلان ماسک، ثروتمندترین مرد جهان، اغلب توسط کارمندان تسلا به عنوان فردی که قادر به تأثیرگذاری بر تصمیمات رهبر غول فناوری آمریکایی است و اغلب از طرف او عمل می‌کند، شناخته می‌شود.
برگزیده
آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون آثار شگفت انگیز کاهش فشار خون
تصور کنید با هر قدم، نه تنها به مقصدتان نزدیک می‌شوید، بلکه به قلبی قوی‌تر و رگ‌هایی آرام‌تر دست می‌یابید. پیاده روی، این فعالیت ساده و در دسترس، قدرتی شگفت انگیز در کاهش فشار خون و ارتقای سلامت کلی شما دارد.
مجوز حضور ساپینتو صادر شد مجوز حضور ساپینتو صادر شد
باشگاه استقلال اعلام کرد: مجوز حضور سرمربی پرتغالی آبی‌پوشان و دستیارانش در ایران صادر شد.
زنان دانمارکی به سربازی می‌روند زنان دانمارکی به سربازی می‌روند
کشور دانمارک قوانین خود درباره سربازی را تغییر داد و برای اولین بار زنانش را راهی سربازی اجباری می‌کند.
صفحه خبر بالای تصاویر