کد خبر: ۲۰۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱

زنگ خطری که برای تیم ملی به صدا درآمد

حریفانی که جایی میان ۹۰ تیم برتر فوتبال جهان ندارند، زنگ خطر را برای کادر فنی تیم ملی ایران به صدا درآوردند.
زنگ خطری که برای تیم ملی به صدا درآمد

مخاطب24:تیم ملی فوتبال ایران در فیفادی خرداد ماه و در شرایطی که سایر تیم‌های آسیایی با بزرگان جهان مانند آرژانتین و کلمبیا بازی می‌کنند، در تورنمنت کافا شرکت کرده است.


شاگردان امیر قلعه‌نویی تاکنون به مصاف افغانستان و قرقیزستان رفتند و در مجموع ۱۱ بار موفق به گلزنی شدند. دیدار‌هایی که آمار انفرادی بازیکنان تیم ملی مانند بازی‌های ملی احسان حاج‌صفی و گل‌های مهدی طارمی و سردار آزمون را افزایش داد و به احتمال فراوان سبب صعود ایران در رده‌بندی فیفا خواهد شد.


عملکرد هجومی یوز‌ها برای فوتبالدوستان کشورمان که مدت‌ها به فوتبال تدافعی کارلوس کی‌روش عادت کرده بودند، نکته قابل توجهی بود که دوران کوتاه ایران با دراگان اسکوچیچ را تداعی می‌کرد. قرقیزستان میدانی برای تجربه‌اندوزی ملی‌پوشان تازه‌وارد به شمار می‌رود و مهاجمان کشورمان در این بازی‌ها تمرین گلزنی کردند.


نکته‌ای که در این تورنمنت ذهن اهالی فوتبال را به خود مشغول کرده، بسته نماندن دروازه تیم ملی ایران در دو مسابقه اخیر بود. هجومی بازی کردن بدون شک ممکن است خطرات بر دروازه تیم را افزایش می‌دهد و انتظار می‌رفت تیم ملی با ارائه بازی‌های هجومی، گل‌هایی نیز دریافت کند. با این حال نباید فراموش کنیم رقبای ایران در این دو مسابقه صاحب رتبه‌های ۱۵۵ و ۹۶ دنیا بوده‌اند و ایران در جام ملت‌های آسیا و جام جهانی، با رقبای بزرگتری مواجه خواهد شد.


در همین میان، قطر دو روز پیش دو بار به تیم رده ۶۳ جهان یعنی جامائیکا دو گل زد و نسبت به رقبای تورنمنت کافا، قطعاً کار مدافعان ایران را دشوارتر خواهد کرد. تاجیکستان در سال ۲۰۲۳ پیش از ایران مقابل میانمار، هند و افغانستان به میدان رفت و در همه این دیدار‌ها یک گل زد که همین اتفاق مقابل ایران تکرار شد! دروازه ملی‌پوشان در دو دیدار قبلی خود با سرمربیگری امیر قلعه‌نویی (برابر روسیه و کنیا) هم بسته نماند تا ایران با قلعه‌نویی کلین‌شیت نکرده باشد.


قلعه‌نویی مقابل افغانستان از محمد حسین کنعانی‌زادگان، مجید حسینی، صادق محرمی و احسان حاج‌صفی استفاده کرد و پیام نیازمند وظیفه حراست از دروازه ایران را بر عهده داشت. افغانستان با ضربه ایستگاهی زیبای فرشاد نور موفق شد دروازه تیم کشورمان را باز کند که بازیکنان ایران، از جمله نیازمند عملکرد مناسبی در این ارسال نداشتند.


دومین بازی ایران در کافا با حضور مرتضی پورعلی‌گنجی، مجید حسینی و رامین رضاییان در خط دفاع و ایستادن علیرضا بیرانوند در دروازه تیم کشورمان همراه بود. تیم میزبان در صحنه‌ای که اشتباه خط دفاعی در آن کاملاً مشهود بود، دروازه ایران را گشود.


تیم ملی ایران در مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا برابر امارات و فلسطین صف‌آرایی می‌کند که جایگاه‌هایی بهتر از افغانستان و قرقیزستان دارند. شاگردان قلعه‌نویی احتمالاً رودرروی کره جنوبی و قطر نیز قرار می‌گیرند و اگر از پس این تیم‌ها بربیایند، در فینال تیمی در حد و اندازه ژاپن، استرالیا یا عربستان پیش رو خواهند داشت. به نظر می‌رسد کادر فنی تیم ملی باید تدابیر ویژه‌ای برای خط دفاعی آسیب‌پذیر خود بیندیشند تا چوب این ضعف را در میادین مهم‌تر نخوریم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است جبهه اصلاحات: آشتی ملی فرصتى طلایی برای تغییر و بازگشت به مردم است
جبهه اصلاحات ایران در بیانیه‌ای آشتی ملی را تنها راه نجات کشور و تغییر ساختار‌ها دانست و خواستار مذاکرات مستقیم با آمریکا شد.
نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است نخست‌وزیر دانمارک: نتانیاهو خودش یک مشکل است
مته فردریکسن اعلام کرد بنیامین نتانیاهو با اقدامات اخیر دولت اسرائیل به «مشکل» بدل شده و قصد دارد فشار اتحادیه اروپا بر تل‌آویو را افزایش دهد.
کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است کیهان: ادعای خروج ایران از لیست سیاه FATF موهوم است
روزنامه کیهان با انتقاد از اظهارات رئیس مرکز اطلاعات مالی، آن را «خوش‌خیالی موهوم» خواند و گفت ایران هنوز راه طولانی تا خروج از لیست سیاه FATF دارد.
شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد شرط پوتین برای پایان جنگ فاش شد
ترامپ پس از مذاکره با پوتین در آلاسکا اعلام کرد آتش‌بس راه‌حل نیست و تنها توافق صلح مستقیم می‌تواند جنگ روسیه و اوکراین را پایان دهد.
جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد جواد امام: رسایی علت ردصلاحیت‌هایش را توضیح دهد
سخنگوی جبهه اصلاحات با انتقاد از تندرو‌ها گفت: حمید رسایی باید درباره دلایل ردصلاحیت در ادوار گذشته توضیح دهد و پاسخگوی عملکرد خود باشد.
مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴ مهلت طرح کالابرگ خانوار تا پایان شهریور ۱۴۰۴
طبق اعلام سامانه کالابرگ الکترونیکی، خانوار‌های دهک اول تا هفتم تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۴ فرصت استفاده از اعتبار مرحله سوم این طرح را دارند.
ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته ترامپ: جنگ اسرائیل علیه ایران هنوز پایان نیافته
دونالد ترامپ در گفت‌و‌گو با فاکس نیوز اعلام کرد موضوع جنگ رژیم صهیونیستی با ایران را «تمام‌شده» نمی‌داند و آن را همچنان باز می‌بیند.
برگزیده
ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند! ترکیب پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام؛ فقط پنج نفر قطعی‌اند!
پرسپولیس در حالی به استقبال لیگ بیست‌وپنجم می‌رود که تنها پنج بازیکن جایگاه ثابتی در ترکیب اصلی دارند. وحید هاشمیان با آزمون‌های متعدد در بازی‌های دوستانه، هنوز به ترکیب نهایی نرسیده و رقابت در پست‌های مختلف ادامه دارد؛ نشانه‌ای از چالش‌های تاکتیکی و فرصت‌های تازه برای بازیکنان نیمکت‌نشین.
خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور خداداد عزیزی؛ ستاره تیم ۹۸ و معمار جام دوم تراکتور
خداداد عزیزی، ستاره فراموش‌نشدنی تیم ملی در جام جهانی ۹۸، این‌بار نه با گل تاریخی‌اش، بلکه با حضور مؤثر در کنار زمین، نقش مهمی در قهرمانی دوم تراکتور ایفا کرد. او که بدون عنوان رسمی در کادر فنی، اما با نفوذ و تجربه‌اش در کنار تیم بود، توانست روحیه‌ای تازه به بازیکنان تزریق کند و در لحظه‌های حساس، راهنمایی‌های کلیدی ارائه دهد؛ حضوری که حالا از آن به‌عنوان یکی از عوامل موفقیت تراکتور یاد می‌شود.
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
صفحه خبر بالای تصاویر