مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت
رئیس کانون سردفتران و دفتریاران از راه اندازی سامانه ساماندهی اسناد عادی تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
مخاطب۲۴- علی خندانی درباره اینکه امکان بارگذاری اسناد جدید در سامانه کاتب وجود دارد؟ گفت: بارگذاری اسناد هنوز عملیاتی نشده است. به موجب ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، راهاندازی سامانهای به نام سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی پیشبینی شده است و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف است از تاریخ ابلاغ قانون ظرف مدت یک سال نسبت به راهاندازی این سامانه اقدام کند. این سامانه تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری میرسد و پس از راهاندازی این سامانه، هر شخص یا اشخاصی که نسبت به ملکی که ادعای مالکیت دارند؛ باید ظرف مدت ۲ سال از تاریخ راهاندازی این سامانه ادعای خود را همراه با مستندات و نقشه جغرافیایی ملک مورد ادعا در این سامانه بارگذاری کنند.
وی افزود: ممکن است کسانی پیدا شوند که دنبال سوءاستفاده هستند و یکسری اسناد جعلی را بارگذاری میکنند، دقت کنند که در این قانون، جرمانگاریهای سنگینی پیش بینی شده است؛ لذا مردم باید بسیار هوشمندانه عمل کنند، زیرا اگر بعدا مشخص شود که اسناد و مدارکشان جعلی بوده و یا به هر دلیلی از آن اطلاع نداشتند مشکلات حقوقی برایشان ایجاد میشود؛ توصیه ما این است که افراد حتما از مدارکی که در این سامانه بارگذاری میکنند اطلاع داشته باشند تا بحث جعل رخ ندهد.
وی در پایان با بیان اینکه شهروندان دقت کنند که بارگذاری و اعلان اسناد و مدارک در سامانه برایشان مسئولیت ایجاد میکند، گفت: هم هوش مصنوعی و هم ادارات ثبت به این موضوع ورود میکنند و اسناد را کنترل میکنند؛ زیرا این طور نیست که هر ادعایی که مطرح شد مالکیتش تثبیت شود و نیاز به بررسیهای دقیق ثبتی دارد.
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامهای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریههای غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیمگیری برای این امر انجام نگرفته است.
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارتهای وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانههای سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
«در کنار فضای بیاعتمادی و بلاتکلیفی ناشی از مذاکراتی که پیشتر مطرح شده و بینتیجه باقی ماندهاند، حس نااطمینانی در بازار همچنان پابرجاست. موضوعی که تهدیدآمیزتر و نگرانکنندهتر است، آن است که در بازهای بلندمدت، سهامدار و سرمایهگذار از حق تصمیمگیری درباره سرمایه خود محروم شده است.»