کد خبر: ۵۸۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.
واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین

مخاطب ۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «رهبران روسیه و ایران به پکن می‌روند تا در مورد برنامه‌های هسته‌ای صحبت کنند؟»، گفت: «خوب شاید آنها در مورد برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند، شاید آنها در مورد کاهش تنش تسلیحات هسته‌ای صحبت می‌کنند، من در موردش با رئیس‌جمهور پوتین خیلی صحبت می‌کردم، اگر انتخابات ۲۰۲۰ تقلب نمی‌شد، می‌توانستیم کاری کنیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به نشست دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین که روز جمعه در پکن برگزار می‌شود، واکنش نشان داد.

ترامپ شامگاه پنجشنبه و در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه گفت: «شاید آنها قصد دارند درباره برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند. شاید آنها درباره کاهش تنش درباره سلاح‌های هسته‌ای صحبت کنند».

بیشتر بخوانید

ایران بار‌ها اعلام کرده به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و این تسلیحات جایی در دکترین دفاعی تهران ندارند.

پیش از این، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده بود نشست سه جانبه ایران، چین و روسیه در سطح معاونین وزارت امور خارجه، با تمرکز بر تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها برگزار می‌شود.

به گفته بقائی، در این گفت‌و‌گو‌ها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر ایران با طرف‌های مختلف برنامه‌ریزی شده، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور از جمله تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوعات مرتبط با همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.

طبق گزارش فاکس نیوز، رئیس‌جمهور آمریکا که میزبان «مارک روته» دبیرکل ناتو در اتاق بیضی بود، گفت که او و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه زمانی گفت‌و‌گو‌های جدی درباره تسلیحات هسته‌ای داشتند و اگر او بار دیگر رئیس‌حمهور می‌شد و «تقلب» اتفاق نمی‌افتاد، موضوع خلع سلاح هسته‌ای روسیه روی میز بود.

ترامپ تصریح کرد: «من فکر می‌کنم می‌توانستیم با پوتین درباره کاهش تنش و خلع سلاح به توافق برسیم چراکه قدرت تسلیحات هسته‌ای بسیار زیاد و ویرانگر است».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که چین ممکن است در عرض پنج سال به آمریکا برسد چراکه آنها در حال توسعه سریع زرادخانه اتمی خود هستند.

فاکس‌نیوز نوشته طبق گزارش‌ها، گمان می‌رود روسیه ۵ هزار و ۵۸۰ و آمریکا ۵ هزار و ۲۲۵ سلاح اتمی داشته باشند، اما چین با فاصله بسیاری در رده سوم قرار دارد.

ترامپ همچنین برای گفت‌وگوی هسته‌ای با کره شمالی ابزار تمایل کرد و گفت: «من رابطه‌ای عالی با کیم جونگ اون دارم و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد».

برچسب ها: دونالد ترامپ
آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان راهکار‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن گوشی در تابستان
کارشناسان هشدار می‌دهند گرمای شدید تابستان می‌تواند به باتری و عملکرد گوشی آسیب بزند و توصیه‌هایی برای جلوگیری از داغ شدن آن ارائه کرده‌اند.
ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین ردیاب مخفی آمریکا در تراشه‌ها؛ رصد پنهان چین
منابع آگاه می‌گویند آمریکا در محموله‌های تراشه‌های پیشرفته، ردیاب مخفی نصب کرده تا هرگونه انتقال غیرقانونی آنها به چین را شناسایی کند.
چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره چرخش بزرگ هند و چین؛ از مرز هیمالیا تا میز مذاکره
وانگ یی، وزیر خارجه چین ۱۸ اوت به دهلی نو می‌رود تا درباره کاهش تنش‌های مرزی، ازسرگیری تجارت و همکاری‌های دوجانبه با مقامات هند گفت‌و‌گو کند.
ایران از NPT خارج می شود ایران از NPT خارج می شود
نماینده تهران هشدار داد در صورت فعال شدن مکانیسم ماشه، ایران از معاهده NPT خارج می‌شود؛ موضوعی که پیش‌تر به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام شده است.
شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد شروع تبعید بزرگ؛ اسرائیل طرح اخراج فلسطینیان غزه را کلید زد
اسرائیل با اندونزی، سومالی‌لند، اوگاندا، سودان جنوبی و لیبی درباره پذیرش فلسطینیان غزه مذاکره می‌کند؛ اقدامی که با واکنش‌های تند روبه‌رو شده است.
طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین طرح روسیه و آمریکا با الگوی اشغال کرانه باختری برای اوکراین
تایمز فاش کرد روسیه و آمریکا مدلی شبیه اشغال کرانه باختری برای پایان جنگ اوکراین بررسی می‌کنند که کنترل مناطق اشغالی را به مسکو می‌سپارد.
بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد بسته حمایتی خبرنگاران به مرحله اجرا نزدیک شد
سخنگوی دولت از نهایی شدن بسته حمایتی خبرنگاران شامل مسکن، معیشت و بیمه خبر داد و گفت این طرح با پیگیری مسئولان به‌زودی اجرایی می‌شود.
برگزیده
رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام رومرو با بازوبند و جام؛ آغاز رؤیایی فرماندهی در تاتنهام
کریستین رومرو، مدافع آرژانتینی تاتنهام، در نخستین تجربه کاپیتانی خود موفق شد جام قهرمانی سوپرجام اروپا را بالای سر ببرد؛ شروعی رؤیایی برای بازیکنی که حالا نه‌تنها ستون دفاعی تیمش، بلکه رهبر جدید آبی‌های لندن است. انتخاب او به‌عنوان کاپیتان، همزمان با فتح جام، لحظه‌ای تاریخی برای باشگاه و هواداران رقم زد
محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو محرومیت ادامه‌دار؛ نیمکت استقلال در انتظار ساپینتو
در حالی که استقلال خود را برای آغاز فصل جدید لیگ برتر آماده می‌کند، غیبت ریکاردو ساپینتو روی نیمکت این تیم همچنان ادامه دارد. محرومیت چهارماهه‌ای که از فصل گذشته باقی مانده، سرمربی پرتغالی را از حضور در کنار شاگردانش محروم کرده و آبی‌ها باید در نخستین بازی فصل مقابل تراکتور، بدون فرمانده وارد میدان شوند.
نیازمند، صاحب جدید شماره یک سرخ‌ها نیازمند، صاحب جدید شماره یک سرخ‌ها
با آغاز فصل جدید و نهایی شدن ترکیب پرسپولیس، پیام نیازمند دروازه‌بان تازه‌وارد این تیم، پیراهن شماره یک را بر تن کرد تا نشان دهد مأموریت حفاظت از دروازه سرخ‌ها به او سپرده شده است؛ مأموریتی که پیش‌تر بر دوش نام‌های بزرگی بوده و حالا در انتظار درخشش نیازمند است.
صفحه خبر بالای تصاویر