کد خبر: ۵۸۹۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۹

واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.
واکنش ترامپ به مذاکرات هسته‌ای ایران، روسیه و چین

مخاطب ۲۴- دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه‌ای در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه «رهبران روسیه و ایران به پکن می‌روند تا در مورد برنامه‌های هسته‌ای صحبت کنند؟»، گفت: «خوب شاید آنها در مورد برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند، شاید آنها در مورد کاهش تنش تسلیحات هسته‌ای صحبت می‌کنند، من در موردش با رئیس‌جمهور پوتین خیلی صحبت می‌کردم، اگر انتخابات ۲۰۲۰ تقلب نمی‌شد، می‌توانستیم کاری کنیم.»

رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به نشست دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین که روز جمعه در پکن برگزار می‌شود، واکنش نشان داد.

ترامپ شامگاه پنجشنبه و در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه گفت: «شاید آنها قصد دارند درباره برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند. شاید آنها درباره کاهش تنش درباره سلاح‌های هسته‌ای صحبت کنند».

بیشتر بخوانید

ایران بار‌ها اعلام کرده به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و این تسلیحات جایی در دکترین دفاعی تهران ندارند.

پیش از این، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده بود نشست سه جانبه ایران، چین و روسیه در سطح معاونین وزارت امور خارجه، با تمرکز بر تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها برگزار می‌شود.

به گفته بقائی، در این گفت‌و‌گو‌ها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر ایران با طرف‌های مختلف برنامه‌ریزی شده، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور از جمله تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوعات مرتبط با همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.

طبق گزارش فاکس نیوز، رئیس‌جمهور آمریکا که میزبان «مارک روته» دبیرکل ناتو در اتاق بیضی بود، گفت که او و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه زمانی گفت‌و‌گو‌های جدی درباره تسلیحات هسته‌ای داشتند و اگر او بار دیگر رئیس‌حمهور می‌شد و «تقلب» اتفاق نمی‌افتاد، موضوع خلع سلاح هسته‌ای روسیه روی میز بود.

ترامپ تصریح کرد: «من فکر می‌کنم می‌توانستیم با پوتین درباره کاهش تنش و خلع سلاح به توافق برسیم چراکه قدرت تسلیحات هسته‌ای بسیار زیاد و ویرانگر است».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که چین ممکن است در عرض پنج سال به آمریکا برسد چراکه آنها در حال توسعه سریع زرادخانه اتمی خود هستند.

فاکس‌نیوز نوشته طبق گزارش‌ها، گمان می‌رود روسیه ۵ هزار و ۵۸۰ و آمریکا ۵ هزار و ۲۲۵ سلاح اتمی داشته باشند، اما چین با فاصله بسیاری در رده سوم قرار دارد.

ترامپ همچنین برای گفت‌وگوی هسته‌ای با کره شمالی ابزار تمایل کرد و گفت: «من رابطه‌ای عالی با کیم جونگ اون دارم و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد».

برچسب ها: دونالد ترامپ
captcha
آخرین اخبار
اخبار داغ
باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای! باخت دقیقه نودی یزدانی به حریف کره‌ای!
در روز نخست مسابقات کشتی آزاد قهرمانی جهان حسن یزدانی به مصاف رقیب کره‌ای خود رفت؛ و در لحظات آخر شکست خورد.
فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا! فیلم حادثه وحشتناک برخورد دو قطار سریع‌السیر باهم در اسپانیا!
به‌دنبال برخورد دو قطار سریع‌السیر در اسپانیا در روز چهارشنبه، دست‌کم ۶۴ نفر جان باختند
پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است پوتین: جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است
رئیس جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع اقتصادی روسیه و آفریقا:جهان چندقطبی در حال تبدیل شدن به یک واقعیت است و این روندی برگشت‌ناپذیر است.
آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی! آغاز واریز معوقات حقوق اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی!
بازنشستگان تامین اجتماعی از آغاز واریز معوقات اردیبهشت خبر دادند.
تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم تشکر پوتین از خامنه‌ای! + فیلم
پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، با اشاره به نقش آیت‌الله شهید خامنه‌ای در بنیان‌گذاری مجمع کشور‌های صادرکننده گاز، تأثیر ایشان در شکل‌گیری این مجمع را قابل توجه دانست.
رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود! رئیس سابق موساد: ترور آیت الله خامنه‌ای باخت بسیار بزرگی بود!
رئیس سابق موساد ترور رهبر ایران را اشتباهی فاحش خواند و گفت که تل آویو در برابر ایران شکست راهبردی سنگینی خورد و این ترور هیچ دستاوردی نداشت.
همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد! همه شکایات بر علیه یاسر آسانی را رد شد!
کمیته استیناف شکایت‌های پرسپولیس، مس شهربابک و سپاهان علیه یاسر آسانی را رد کرد.
برگزیده