کد خبر: ۶۱۷۹۰
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱

واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم

رئیس جمهور گفت: مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد.
واکنش پزشکیان به ترامپ: از دستاورد‌های هسته‌ای دست نمی‌کشیم

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور صبح امروز در آیین در مراسم دومین سالگرد بازگشت ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش از ماموریت دور دنیا گفت: نباید از دیگران عقب‌تر بمانیم و باید جلوتر از دیگران پیش برویم.
وی افزود: نگاه «ما می‌توانیم» که توانست زیردریایی، ناوشکن و انواع تسلیحات و تجهیزات و ادوات مورد نیاز را بدون وابستگی به دیگران بسازد و نیاز را رفع کند، مایه افتخار است. ما می‌توانیم در این زمینه صادرات داشته باشیم؛ دشمن با دیدن این کارها، ناامید می‌شود و امروزه تلاش می‌کند تفکر ناتوانی را در جامعه تزریق کرده و اختلاف را در کشور توسعه دهد.

رئیس‌جمهور گفت: امروزه ذیل رهبریت مقام معظم رهبری بیش از هر زمانی همدلی داریم و ناوگروهی که ۸ ماه به‌دور از خانواده بودید، مایه افتخار است؛ این کار خطرات زیادی داشت و القا می‌کردند که امکان‌پذیر نیست ولی بدون با ایستادن بر توانمندی خود، مایه افتخار شد.

پزشکیان خاطرنشان کرد: هر کاری بتوانیم برای کشور و مردم‌مان انجام خواهیم داد؛ وحدت و انسجام روزبه‌روز بیشتر می‌شود و به پیش می‌رویم.

بیشتر بخوانید

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور آمریکا به کشور‌های عرب منطقه عنوان کرد: ترامپ در منطقه حرف‌هایی زد که کسی غیر از خودش باور نمی‌کند؛ از طرفی حرف از صلح می‌زند و از طرفی می‌گوید ابزاری داریم که در دنیا نابودی ایجاد می‌کند؛ کدام حرف را باید قبول کنیم؟ پیام صلح و یا پیام نابودی انسان‌ها را؟ اسرائیل ۶۰ هزار انسان بی‌گناه را وحشیانه از بین برده و در غزه آب و نان و غذا را بر روی مردم و کودکان بسته و اینها ادعای حقوق بشر دارند.

رئیس‌جمهور گفت: دادگاه لاهه که حکمی صادر کرده را تحریم می‌کنند؛ یعنی باید طوری قضاوت کنی که او می‌خواهد! اگر مثل او و به خواسته‌ی او حرف نزنی، القا می‌کند که بر مسیر حق نیستی. برای هر کسی که غیرت دارد و مستقل است امکان اینکه مقابل این رفتار کوتاه بیاید غیرممکن است.

پزشکیان خطاب به حضار مراسم اظهار داشت: از شما عزیزان که در این مأموریت بودید و از خانواده‌هایتان که صبر کردند تا این کار بزرگ را رقم بزنید، قدردانی می‌کنیم.

وی گفت: ما مذاکره می‌کنیم و مذاکره خواهیم کرد؛ ما دنبال جنگ نیستیم ولی از جنگ نمی‌ترسیم. این‌گونه نیست که اگر ما را تهدید کنند، از حق مسلم‌مان پا پس خواهیم کشید؛ نه. ما دستاورد‌های پرافتخار نظامی، علمی، هسته‌ای و سایر حوزه‌ها را از دست نخواهیم داد. دشمنان دانشمندان ما را ترور می‌کنند و شعار می‌دهند که ایران تروریست! ما قربانی تروریسم هستیم. حالا به کشور‌های منطقه می‌گویند ایران باعث ناامنی در منطقه است. چرا؟ چون ما نمی‌خواهیم مقابل قلدری آنان سر خم کنیم.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: علیرغم همه مشکلاتی که برای ما به‌وجود آورده‌اند، از مسائل خواهیم گذشت. امروز بین ارتش، سپاه، بسیج و سایر نیرو‌های نظامی و امنیتی اتحاد وجود دارد و در هر حادثه‌ای در میدان یاری به مردم هستند و قدردان شما هستیم.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بالاخره درویش استعفا کرد! بالاخره درویش استعفا کرد!
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، با ارسال نامه‌ای رسمی به هیئت مدیره، استعفای خود را اعلام کرد تا دوران مدیریتی‌اش در این باشگاه پرطرفدار به پایان برسد.
حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ حاشیه‌ساز شدن کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ
کراوات وزیر جنگ آمریکا در دیدار با زلنسکی و ترامپ به دلیل داشتن رنگ‌های مشابه پرچم روسیه، واکنش‌های گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های غربی برانگیخت.
حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت حمله هوایی پاکستان در پکتیکا جان هشت بازیکن کریکت را گرفت
در پی حملات هوایی ارتش پاکستان به مناطق مرزی ولایت پکتیکا، هشت بازیکن تیم‌های محلی کریکت افغانستان کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد صابر کاظمی، ستاره والیبال ایران در بیمارستان دوحه بستری شد
صابر کاظمی، ملی‌پوش سابق والیبال ایران و بازیکن تیم الریان قطر، به دلیل عارضه مغزی بامداد شنبه به کما رفت و هم‌اکنون در بیمارستانی در دوحه بستری است.
پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد پایان رسمی قطعنامه ۲۲۳۱؛ ایران بیانیه داد
وزارت خارجه ایران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که با انقضای قطعنامه ۲۲۳۱ و برجام در ۲۶ مهر ۱۴۰۴، موضوع هسته‌ای ایران باید از دستور کار شورای امنیت حذف شود.
توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده توزیع گوشت وارداتی از هفته آینده
مدیرعامل مؤسسه جهاد استقلال از آغاز توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی با قیمت کمتر از ۷۰۰ هزار تومان از هفته آینده خبر داد و هدف این طرح را کنترل بازار عنوان کرد.
دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران دنباله‌دار «لمون»؛ درخشان‌ترین مهمان آسمان ایران
سخنگوی کمیته نجوم آماتوری انجمن نجوم ایران اعلام کرد دنباله‌دار «لمون» در روز‌های پایانی مهر و نیمه نخست آبان، به اوج درخشش خود می‌رسد و با چشم غیرمسلح در آسمان ایران دیده می‌شود.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر