کد خبر: ۵۸۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴

حجاب به روایت یک نماینده: مثل کارتن خواب‌ها آمده بودند

بعد از آنکه اعلام شد توقف اجرای قانون حجاب مصوبه شورای عالی امنیت ملی است، تندرو‌های جریان راست بعد از مدتی سکوت حالا دوباره قانون حجاب را دستاویز تحرکات سیاسی خود قرار داده‌اند
حجاب به روایت یک نماینده: مثل کارتن خواب‌ها آمده بودند

مخاطب۲۴- اخیرا کامران غضنفری، طی تذکری در مجلس گفت: بیش از یک هفته است که تعدادی از هم میهنان ما به ویژه بانوان مؤمن و متعهد به همراه فرزندان خود در فضای باز و در کنار پیاده رو مقابل مجلس شورای اسلامی تحصن کرده‌اند.

این نماینده مجلس این اظهارات را در حالی مطرح کرده که تجمع کنندگان تعداد اندکی هستند. این تجمعات، اما پس از توقف اجرای قانون حجاب در شورای عالی امنیت ملی به نظر می‌رسد با هدف فشار به دولت و متشنج کردن فضای جامعه صورت می‌گیرد.

کامران غضنفری با استناد به همین تعداد اندک در صحن مجلس گفته: ۶ ماه از تأیید این قانون توسط شورای نگهبان می‌گذرد، اما متأسفانه رئیس مجلس با بهانه‌های گوناگون از انجام وظیفه قانونی خود سر باز می‌زند. در آخرین بهانه، ایشان مدعی شدند که دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی خواهان عدم ابلاغ این قانون شده‌اند، حال آنکه دبیرخانه شورا به هیچ وجه چنین اجازه و اختیاری ندارد، این کار کاملاً غیر قانونی است.

رهبری فرمودند در کنار مسائل فرهنگی اولویت‌تان مسائل اقتصادی باشد

در این خصوص احمد بیگدلی نماینده خدابنده در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین، به دستور کار مجلس که در ابتدای دوره دوازدهم از سوی رهبری تعیین شده می‌پردازد و می‌گوید: «رهبری می‌فرمایند مسائل فرهنگی مهم است، اما اولویت با حل مسائل اقتصادی باشد.»

احمد بیگدلی نماینده خدابنده در ارتباط با برخی واکنش‌ها به توقف قانون حجاب از سوی شورای عالی امنیت ملی گفت: قانونی که تصویب شده ممکن است ایراداتی هم داشته باشد که بدون شک بلااشکال نیست. احتمالا شورای عالی امنیت ملی هم به این خاطر به آن ورود کرده است که اجرای آن در شرایط کنونی جزو اولویت‌ها نیست؛ خصوصا آنکه در وضعیت کنونی نیاز ویژه به اولویت دادن به مسائل اقتصادی داریم.

این نماینده مجلس افزود: اگر یادتان باشد ابتدای مجلس دوازدهم، مقام معظم رهبری یک نکته بسیار کلیدی را مطرح کردند و گفتند در کنار مسائل فرهنگی که خود آن مهم است، اولویت‌تان مسائل اقتصادی باشد. این حرف ایشان یک سیاست کلی برای مجلس یا دولت بود. در واقع ایشان می‌فرمایند مسائل فرهنگی مهم است، اما اولویت با حل مسائل اقتصادی باشد.

نماینده خدابنده با بیان اینکه در شرایط کنونی که بیشتر مردم با فشار‌های اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند ما باید تسهیل گری کنیم گفت: به خدا قسم مردم مسائل اعتقادی را بهتر از مسئولان، قانون‌گذاران و مجریان قانون می‌فهمند. ما در مورد مسائلی قانون‌گذاری می‌کنیم که عدم وجود آن قانون باعث یک‌سری مشکلات و مسائلی می‌شود.

بیگدلی افزود: درست است که از نظر عده‌ای این مشکلات وجود دارد، اما باید مقداری این مسائل را ریشه‌یابی کنیم که چرا این مسائل مثلا ۲۰ سال گذشته نبود. آیا تهاجم فرهنگی و تهدید‌های فرهنگی و نرم افزاری حالا بیشتر اتفاق افتاده؟ ما چه کار کردیم که این مسائل و این وضعیت ایجاد شده است؟ به نظر من اینجور کار‌ها باید با صبر و حوصله بیشتری پیش برود.

مردم الان اولویت‌شان را مسائل و مشکلات و ناترازی‌ها می‌دانند

نماینده خدابنده در مجلس با بیان آنکه دولت چهاردهم با هدف حل مشکلات بر سرکار آمده است ادامه داد: اگر ما باید در این مسیر یار دولت باشیم نه آنکه به یک سری مشکلات گیر بدهیم که اولویت جامعه یا اولویت مردم نیست. شما بروید از از ۱۰۰ نفر از مردم در شهرستان‌ها و استان‌های مختلف بپرسید که در مورد اولویتشان چه می‌گویند، اگر اولویت آنها این موارد بود آن موقع باید موارد این چنینی را در اولویت قرار داد در حالی که مردم الان اولویت‌شان را مسائل و مشکلات و ناترازی‌ها می‌دانند.

این نماینده مجلس در خصوص برپایی تجمعاتی مقابل مجلس که برای فشار به تصمیم گیران انجام می‌شود گفت: در این سه روزی که این افراد در مقابل مجلس تجمع کردند انقدر تعدادشان کم بود که فکر می‌کنم در حد ۲۰، ۳۰ نفر بودند. امروز که من به مجلس می‌آمدم در این سرمای هوا فکر می‌کنم ۱۰ نفر بیشتر نبودند. در واقع اصلا تجمعی نیست؛ بنده‌های خدا هیچ چیزی هم نداشتند، فقط یک چیزی مثل چادر برپا کرده بودند و شبیه کارتن‌خواب‌ها آمده بودند تا یک نفر بنشینند با آنها صحبت کند که حرفشان چیست؟

تعداد تجمع کنندگان ۱۰-۱۲ نفر بیشتر نبود

بیگدلی در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید «از آنها خواسته شده تجمع کنند؟» پاسخ داد: اینکه چه کسی به اینها گفته بیایند تجمع کنند، یا اصلا خودجوش آمدند یا با حضورشان چه کاری پیش می‌رود را نمی‌دانم. اما تعدادشان بسیار محدود بود و من دلم به حال این ۱۰- ۱۲ نفر سوخت که در این سرما آمده بودند.

این نماینده مجلس در پاسخ به این سوال که آیا همین تجمعات با هدف اثر گذاشتن بر روی تصمیم گیران و روسای قوا در خصوص حجاب انجام می‌شود؟ گفت: مسیر سران قوا اینجا نیست که این افراد را ببینند و تحت تاثیر قرار بگیرند؛ فقط آقای قالیباف در مجلس است که آن هم نمی‌دانم آنها را می‌بیند یا نه!

اگر در یک وزارتخانه، قانونی اجرا نشود، عده‌ای را جلوی وزارتخانه می‌کشانیم و می‌گوییم اینجا تجمع کنید؟

نماینده خدابنده در خصوص اینکه برخی نمایندگان با استناد به همین تعداد کم دنبال ایجاد فضایی برای پیش بردن اهدافشان در اجرای قانون حجاب هستند پاسخ داد: ما به عنوان نماینده مجلس باید فضای عمومی کشور را به سمت آرامش پیش ببریم و از ابزارهایمان استفاده کنیم. نماینده ابزار‌های نظارتی مثل سوال و تذکر و استیضاح دارد. اگر مثلا در یک وزارتخانه، قانونی اجرا نمی‌شود، آیا عده‌ای را جلوی وزارتخانه می‌کشانیم و می‌گوییم بیایید اینجا تجمع کنید؟ یا آنکه از ابزار‌های نظارتی خود استفاده می‌کنیم و به وزیر می‌گوییم بیا توضیح بده؟

او با هزینه زا خواندن این گونه اقدامات افزود: مقام معظم رهبری تاکید داشته‌اند که از دوقطبی‌سازی جلوگیری کنید. از طرفی باید ما اولویت‌های نیاز مردم را بشناسیم و دنبال آنها باشیم. خود مردم بیشتر از همه ما حواس‌شان به مسائل شرعی و دینی‌شان است.

عده‌ای نگران مسابقه ایران و کره در روز تاسوعا بودند اما...

این نماینده مجلس با تاکید برآنکه ما نباید فکر کنیم بهتر از مردم متوجه می‌شویم گفت: مردم جلوتر از ما هستند. چند سال قبل تاریخ یکی از مسابقات فوتبال تیم ملی روز تاسوعا یا عاشورا بود. اما یک عده نگران بودند، می‌گفتند مردم آنجا می‌آیند شادی می‌کنند و حرمت محرم رعایت نمی‌شود. در حالی که من می‌گفتم اصلا اینگونه نیست؛ تاسوعا و عاشورا متعلق به مردم است نه فقط متعلق به مسئولان.

بیگدلی افزود: همان زمان مشاهده کردیم که اتفاقا ۷۰-۸۰ هزار نفر جمعیت به استادیوم رفت، حرمت آن روز هم نگه داشتند و اتفاقا هم عزاداری کردند و هم از تیم ملی خود هم حمایت کردند.

او در پایان گفت: والله و بالله مردم از ما جلوتر هستند و حواس آنها بیشتر از ما است که این‌گونه چیز‌ها را رعایت کنند.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
ادعای جدید آلمان علیه ایران ادعای جدید آلمان علیه ایران
دادستانی آلمان مدعی شد که یک تبعه دانمارکی را به اتهام جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی ایران در برلین بازداشت کرده است.
نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس نامه به وزیر آموزش و پرورش درباره دریافت شهریه‌های غیرمجاز مدارس
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ در نامه‌ای به وزیر آموزش و پرورش خواستار بررسی موضوع دریافت شهریه‌های غیرمجاز در مدارس غیردولتی و ارائه گزارشی به کمیسیون متبوعش شد.
مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست مهاجرانی: تعلیق ارتباط با آژانس اتمی حق ماست
سخنگوی دولت در پاسخ به سؤالی درباره ادعای ترامپ مبنی بر درخواست مجدد ایران برای مذاکرات گفت: وزارت خارجه درباره مذاکره اعلام کرده که تاریخی برای این موضوع اعلام نشده است و احتمال دارد که نزدیک هم نباشد و تصمیم‌گیری برای این امر انجام نگرفته است.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد ایمیل‌های شبکه اینترنشنال هک شد
یک گروه هکری با پذیرش مسئولیت هک ایران اینترنشنال، این شبکه را وابسته به رژیم صهیونیستی خواند و وعده افشای اطلاعات محرمانه کارکنان آن را داد.
مداحی یک افغانستانی در تلویزیون مداحی یک افغانستانی در تلویزیون
ویدئویی از مداحی یک مرد افغانستانی را در تلویزیون ببینید.
خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟ خبر مهم وزیر کار برای یارانه‌بگیران چیست؟
وزیر کار بر لزوم حفظ قدرت خرید طبقات فرودست جامعه و تقویت برنامه‌های حمایتی برای دهک‌های پایین با همکاری نزدیک مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.
برگزیده
دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست دانشمندان محترم منزل اقوام امن نیست
دانشمندان و شخصیت‌هایی که احتمال ترور آنها هست، منزل پدری و اقربا و دوستانی که در لیست تماس‌های شخصی وی بوده‌اند به هیچ وجه امن نیست.
بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند بیش از ۱۴ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال مواد مصرف می‌کنند
رییس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات در وزارت بهداشت آمار مصرف انواع مواد مخدر در بین جمعیت بالای ۱۸ سال را نگران کننده اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۴ درصد جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال در کشور حداقل یکی از انواع مواد مخدر را مصرف می‌کنند.
پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟ پرنده سایبری با بانک‌های ایران چه کرد؟
حملات سایبری در جنگ ایران و اسرائیل سهم مهمی از خسارت‌های وارد شده به کشور را از آن خود کرد. پشت بسیاری از این حملات توسط نامی آشنا و مرموز صورت گرفت؛ «گنجشک درنده». گروهی هکری که سابقه حمله به سامانه‌های سوخت و صنایع فولاد کشور را دارد. محمد جرجندی کارشناس امنیت سایبری و هکر سابق جزییات عملیات سایبری علیه ایران را توضیح داده است
صفحه خبر بالای تصاویر