کد خبر: ۵۸۱۳۵
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۶

غذا‌هایی که در یخچال تبدیل به سم می‌شوند!

برخی مواد غذایی هستند که اگر در یخچال نگهداری شوند ممکن است وضعیت سم پیدا کنند.
غذا‌هایی که در یخچال تبدیل به سم می‌شوند!

مخاطب۲۴- نگهداری غذا‌ها در یخچال به سالم ماندن آنها کمک می‌کند، اما هر غذایی را نمی‌توان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذا‌ها کپک می‌زنند یا سمی می‌شوند یا باکتری جذب خود می‌کنند. برای حفظ سلامت کلی بدن دانستن نکاتی درباره غذا‌هایی که نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد، ضروری است.

فناوری نوین با ارائه وسایل و لوازمی از مایکروویو گرفته تا یخچال، زندگی را آسان‌تر کرده است. اما، آیا می‌دانید که در بسیاری از مواقع، این لوازم می‌توانند عامل بیماری‌ها نیز باشند؟ یخچال یکی ازاین لوازم است. هدف اصلی از نگهداری مواد غذایی در یخچال، کاهش حرارت غذا، کاهش دمای آن و نگهداری طولانی‌تر است. دکتر دیمپل جانگدا، متخصص طب سنتی، در یک پست اینستاگرامی، چند غذای طبیعی را فهرست کرده که در یخچال می‌توانند سمی شوند.

بیشتر بخوانید

در این مطلب به نقل از این متخصص طب سنتی به موادغذایی که در یخچال می‌توانند سمی شوند، اشاره کرده‌ایم.

سیر

دکتر دیمپل جانگدا در ویدیوی خود که در اینستاگرام انتشار داده پیشنهاد کرده است: سیر پوست کنده نخرید و آن را در یخچال نگذارید، زیرا خیلی زود شروع به کپک زدن می‌کند. کپک سیر با سرطان مرتبط است. همیشه سیر با پوست بخرید، فقط قبل از پختن پوست آن را بکنید و بیرون از یخچال نگهداری کنید.

پیاز

پیاز در برابر دمای پایین مقاوم است. وقتی آن را در یخچال قرار می‌دهید، نشاسته آن به شکر تبدیل می‌شود و شروع به کپک زدن می‌کند. مردم معمولا این عادت را دارند که نصف پیاز را بریده و نیمی دیگر را در یخچال نگهداری کنند. هرگز این کار را نکنید، زیرا تمام باکتری‌های ناسالم را از محیط اطراف به خود جذب می‌کند.

زنجبیل

وقتی دوباره زنجبیل را منجمد می‌کنید خیلی سریع شروع به کپک زدن می‌کند و این کپک با نارسایی کلیه و کبد مرتبط است. آن را در یخچال قرار ندهید. زنجبیل به عنوان یک گیاه دارویی یک ماده بسیار مغذی است. گفته می‌شود که خوردن زنجبیل می‌تواند یبوست و سایر علل نفخ و گاز روده را کاهش دهد. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان است.

برنج

مردم عادت دارند برنج پخته شده را در یخچال نگهداری کنند، اما در واقع، برنج یکی از موادی است که زودتر کپک می‌زند و اگر قرار است آن را در یخچال نگهداری کنید، ۲۴ ساعت بیشتر نگه ندارید. سازمان خدمات بهداشت ملی بریتانیا در این باره در گزارشی تحقیقی اعلام کرده است که برنج را نباید در یخچال به مدت بیش ۱ روز تا گرم شدن مجدد نگهداری کرد چرا که احتمال سمی شدن آن وجود دارد. این گزارش همچنین به این نکته اشاره می‌کند که وقتی برنج را دوباره گرم می‌کنید، همیشه بررسی کنید که کاملا دم بکشد. همچنین برنج را نباید بیش از یک بار گرم کرد.

سیب زمینی

گفته می‌شود که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار خوبی نیست. بهتر است سیب زمینی‌ها را در کیسه‌ای از جنس کاغذ در دمای اتاق نگهداری کنید تا بافت و طعم آنها حفظ شود. رطوبت یخچال می‌تواند بافت آنها را تغییر دهد و بیش از حد شیرین کند. فلفل دلمه‌ای را نیز نباید در یخچال نگهداری کرد. برای تردی مطلوب، فلفل دلمه‌ای باید در دمای اتاق نگهداری شود. نگهداری فلفل دلمه‌ای در یخچال باعث می‌شود که تردی آن کمتر شود.

برچسب ها: غذا
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
من دریاچه ارومیه هستم من دریاچه ارومیه هستم
رضا کیانیان با انتشار پستی درباره دریاچه ارومیه، کمپین #من_دریاچه_ارومیه_هستم را یادآوری کرد.
کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟ کشتی نوح در کوه‌های آرارات پیدا شد؟
ادعایی شگفت‌انگیز بار دیگر دنیای باستان شناسی را به هم ریخته است. باستان‌شناسان از کشف بقایای یک کشتی باستانی در ترکیه خبر دادند که می‌تواند همان کشتی نوح باشد
راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت راز‌های مرگ فرامرز عزیزی؛ قهرمانی که زود رفت
مرگ ناگهانی فرامرز عزیزی، قهرمان پرورش‌اندام آسیا، جامعه ورزش را در شوک فرو برد؛ رویدادی تلخ که گفته می‌شود فشار‌های روحی اخیر نقشی جدی در آن داشته است.
ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی! ستاره‌ی پرسپولیس؛ ناگهان بالاتر از هالند و مسی!
درخشش خیره‌کننده اورونوف برابر مصر هم شادی بزرگی برای پرسپولیس ساخت و هم نگرانی تازه‌ای ایجاد کرد؛ ستاره‌ای که حالا در مرکز توجه باشگاه‌های خارجی است.
ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ ایلان ماسک به دنبال رساندن اینترنت به سیاره سرخ
ایلان ماسک و شرکت فضایی اسپیس‌ایکس طرحی بلندپروازانه را برای گسترش اینترنت ماهواره‌ای به مریخ آغاز کرده‌اند؛ طرحی که می‌تواند مسیر سکونت انسان در این سیاره را هموار کند.
کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟ کدام نوع پیاز ارزش غذایی بیشتری دارد؛ سفید یا قرمز؟
پیاز یکی از پرمصرف‌ترین سبزیجات در آشپزخانه‌های ایرانی است. اما همیشه این پرسش مطرح می‌شود که میان پیاز سفید و پیاز قرمز، کدام‌یک از نظر مواد مغذی و خواص سلامتی برتری دارد؟
هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد! هنر معصیتی است که به رستگاری می‌انجامد!
موزه هنر‌های معاصر تهران میزبان نمایشگاه نقاشی‌های بهرام دبیری است؛ هنرمندی که تماشاگر را به سادگی یک شعر و به عمق یک لحن دعوت می‌کند.
برگزیده
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر