کد خبر: ۴۰۰۳۳
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۰

پیازی که جوانه زده را می‌شود مصرف کرد؟

نگهداری اشتباه از پیاز و سیر باعث جوانه زدن آن‌ها می‌شود، از این رو برای جلوگیری از این مساله باید روش‌های صحیح برای نگهداری آن‌ها به کار ببرید.
پیازی که جوانه زده را می‌شود مصرف کرد؟

مخاطب ۲۴- سیر و پیاز از محبوب‌ترین و پر خاصیت‌ترین سبزیجات هستند که در انواع غذا‌ها استفاده می‌شوند. سیر و پیاز طعم و مزه بی نظیری به غذا می‌بخشند و در هر چه خوشمزه‌تر کردن غذا‌ها نقش به سزایی دارند.

سلامت نیوز در خبری نوشت:بسیاری از خانم‌ها سیر و پیاز را به مقدار فراوان تهیه کرده تا همیشه در دسترس باشند، اما گاهی پیش می‌آید که پیاز و سیر جوانه می‌زنند. جوانه زدن باعث تغییر رنگ و مزه سیر و پیاز می‌شود. در این مطلب روش‌های جلوگیری از جوانه زدن سیر و پیاز را آورده ایم. نگهداری نادرست از سیر و پیاز موجب خراب شدن آن‌ها و جوانه زدنشان می‌شود. اگر می‌خواهید سیر و پیاز شما جوانه نزنند، نکات زیر را رعایت کنید.

سیر و پیاز را در دما مناسب نگهداری کنید:
بهترین دما برای نگهداری سیر و پیاز بین ۴ تا ۱۰ درجه سلسیوس یعنی بیشتر از دمای یخچال و اندکی کمتر از دمای یک اتاق است. سیر و پیاز را در انبار و جای خنک نگهداری کنید و در جای گرم قرار ندهید، زیرا گرما موجب جوانه زدن، نرم شدن و تغییر مزه پیاز و سیر می‌شود.

پیاز‌ها را در جای خشک نگه دارید:
رطوبت سبب خراب شدن و جوانه زدن سیر و پیاز می‌شود. پیاز‌ها را پس از خریداری سه هفته روی پارچه‌ای پهن کنید و در محیط گرم و خشک نگه دارید.

سیر و پیاز را در جای تاریک قرار دهید:
بهتر است محیط نگهداری سیر و پیاز همواره تاریک باشد و پیاز و سیر را در مقابل نورخورشید نگهداری نکنید. تغییرات در مقدار روشنایی می‌تواند موجب نوسانات دمایی نیز شود.

سیر و پیاز را در جای دارای تهویه قرار دهید:
هرگز سیر و پیاز را داخل پلاستیک نگه ندارید، زیرا عدم گردش مناسب هوا باعث ایجاد رطوبت و در نتیجه جوانه زدن پیاز یا پوسیدگی آن می‌شود. بهتر است آن‌ها را برای جلوگیری از جوانه زدن در جایی مثل کیسه توری یا سبد سیمی نگه دارید که هوا در آن جریان دارد.

سیر و پیاز را جداگانه نگه دارید:
بهتر است فضایی کاملا جدا برای نگهداری سیر و پیاز اختصاص دهید و سیر و پیاز را دور از سایر میوه‌ها و سبزیجات نگهداری کنید. میوه‌های رسیده گاز اتیلن تولید می‌کنند که احتمال جوانه زدن را بالا می‌برد.

با پیازی که جوانه زده باید چه کرد؟
اگر پیاز جوانه و کپک زده است، آن را دور بریزید، اما اگر سالم است و تنها جوانه زده پیاز را دو نیم کنید و بقایای جوانه و ریشه را جدا کنید.

برچسب ها: پیاز
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فرعباسی: می‌خواهم همراه با استقلال قهرمان شوم فرعباسی: می‌خواهم همراه با استقلال قهرمان شوم
حبیب فرعباسی پس از پیوستن به استقلال از علاقه کودکی خود به این تیم گفت و هدفش را قهرمانی با این تیم عنوان کرد
یاسین سلمانی، تماس سپاهان و تمایل پرسپولیس یاسین سلمانی، تماس سپاهان و تمایل پرسپولیس
یکی از بازیکنان فوتبال ایران که شرایط نامشخصی در فصل نقل و انتقالات دارد، یاسین سلمانی است
هایما گران شد هایما گران شد
شرکت ایران خودرو قیمت محصولات هایما را گران کرد.
از پیشکسوتان خوشنام مربی استقلال شد از پیشکسوتان خوشنام مربی استقلال شد
حیدری به عنوان مربی جدید استقلال معرفی شد.
بهترین موز ایران در کدام منطقه رشد می‌کند؟ بهترین موز ایران در کدام منطقه رشد می‌کند؟
در حال حاضر بیش از ۶ هزارهکتار سطح زیرکشت موز وجود دارد و باغ‌های زرآباد می‌تواند نزدیک به ۲۰۰هزار تن موز مورد نیاز کشور را نیز تأمین کند.
سیانور در هوای تهران وجود دارد! سیانور در هوای تهران وجود دارد!
عضو هیأت‌مدیره انجمن آب و خاک پایدار ایران گفت: همچنین تالاب بَندعلی‌خان در جنوب ورامین که به‌طور کامل خشک شده، یکی از کانون‌های گرد و غبار است. در حال حاضر پساب مناطق صنعتی مثل چرمشهر ورامین وارد این تالاب می‌شود و همین موضوع باعث شده است گرد و غبار برخاسته از این تالاب سمّی و حاوی موادی مانند آرسنیک و سیانور باشد.
کاظم صدیقی بیگناه است! کاظم صدیقی بیگناه است!
سخنگوی قوه قضاییه می‌گوید در پرونده فرزند و عروس کاظم صدیقی هیچگونه تقصیری متوجه حجت‌الاسلام صدیقی نیست.
برگزیده
بهترین موز ایران در کدام منطقه رشد می‌کند؟ بهترین موز ایران در کدام منطقه رشد می‌کند؟
در حال حاضر بیش از ۶ هزارهکتار سطح زیرکشت موز وجود دارد و باغ‌های زرآباد می‌تواند نزدیک به ۲۰۰هزار تن موز مورد نیاز کشور را نیز تأمین کند.
سیانور در هوای تهران وجود دارد! سیانور در هوای تهران وجود دارد!
عضو هیأت‌مدیره انجمن آب و خاک پایدار ایران گفت: همچنین تالاب بَندعلی‌خان در جنوب ورامین که به‌طور کامل خشک شده، یکی از کانون‌های گرد و غبار است. در حال حاضر پساب مناطق صنعتی مثل چرمشهر ورامین وارد این تالاب می‌شود و همین موضوع باعث شده است گرد و غبار برخاسته از این تالاب سمّی و حاوی موادی مانند آرسنیک و سیانور باشد.
تهران به حالت آماده باش درآمد تهران به حالت آماده باش درآمد
بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، همچنین با نفوذ جریانات مرطوب به جنوب شرق کشور، طی پنج روز آینده در مناطقی از جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، شمال هرمزگان و جنوب شرق فارس به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر، شرایط برای شکل گیری ابر‌های همرفتی، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقتی مهیا است.
صفحه خبر بالای تصاویر