کد خبر: ۵۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶

قاسم: پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین ۵ اسفند تشییع می‌شود

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه بازگشت اسرا و آوارگان فلسطینی و لبنانی به خانه‌هایشان پیروزی برای فلسطین و لبنان است، موعد تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین، دبیران کل اسبق و سابق این جنبش را تعیین کرد.
قاسم: پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین ۵ اسفند تشییع می‌شود

مخاطب ۲۴- شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود گفت که در سخنرانی امشب خود در باره تحولات جنوب لبنان و نیز مراسم تشییع و تدفین شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و نیز اعیاد شعبانیه خواهد پرداخت.

 

او در ابتدای سخنرانی خود ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت اعیاد شعبانیه، شهادت فرماندهان و رهبران ارشد گردان‌های القسام جنبش حماس از جمله محمد الضیف، فرمانده این گردان‌ها تبریک و تسلیت گفت.

 

دبیر کل حزب الله لبنان گفت که دیدن بازگشت اسرای فلسطینی به خانه‌هایشان، پیروزی برای مردم فلسطین است و آنچه در نوار غزه رخ داد (آتش بس و تبادل اسرا بنا به خواسته مقاومت) پیروزی واقعی مردم فلسطین بود و ما این پیروزی را به فلسطینیان و نیز تداوم مقاومت آنها را تبریک می‌گوییم.

بیشتر بخوانید

شیخ نعیم قاسم در مورد آتش بس و نقض مکرر آن از سوی رژیم اسرائیل گفت: دولت لبنان مسئول کامل پیگیری و فشار به رژیم اسرائیل به منظور توقف نقض آتش بس از طریق ناظران از جمله آمریکاست.

 

وی ادامه داد: اقدامات متجاوز اسرائیلی نه تنها نقض آتش بس نبوده بلکه حملات اولیه به شمار می‌رود و دولت لبنان باید با این مسئله با قاطعیت برخورد کند. از آنجایی که ایالات متحده آمریکا خود را حامی این آتش بس می‌تواند باید این کشور فشار آورد تا رژیم اسرائیل به آتش بس پایبند باشد.

 

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما به عنوان حزب‌الله و مقاومت اسلامی، تمام این مدت صبر کردیم، زیرا می‌خواستیم دولت فرصت داشته باشد تا به توافق آتش‌بس رسیدگی کند. ایشان گفت: مقاومت یک مسیر و گزینه است و ما طبق ارزیابی خود در زمان مناسب عمل خواهیم کرد و این در حالی است که یک پویش مخالف توسط امریکا و اسرائیل و با حمایت کشور‌های به راه افتاده است که با همکاری یک تیم داخلی موضوع شکست را ترویج می‌دهند.

 

او با بیان اینکه مقاومت در لبنان یک مسیر و گزینه است و حزب الله بر اساس ارزیابی‌ها، در زمان مناسب رفتار می‌کند، تأکید کرد که «ما از پیروزی مطلق سخن نمی‌گوییم؛ چرا که این نبردی است که در آن سود و زیاد هر دو هست. پیروزی و منفعت یعنی اینکه ما با مقاومت توانستیم حمله اسرائیل را در هم بشکنیم و این دشمن نتواند مقاومت را حذف کند».

 

دبیر کل حزب الله گفت: صحنه‌های بازگشت ساکنان جنوب لبنان نمایانگر موضعی مردمی برای آزادی و موضعی شریف برای آزاد سازی سرزمین‌های لبنان است چرا که ما دربرابر یک مقاومت و ایستادگی اسطوره‌ای و بی‌نظیر قرار داریم. مردم شجاع لبنان همراه با مقاومت و ارتش خود لبنان را آزاد کردند و مردم کنار ارتش لبنان و مقاومت ایستاده‌اند.

 

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: آزادی مردمی با مقاومت جهادی و مسلحانه و همراه با ارتش لبنان تکمیل می‌شود. زبان حال جنوب لبنان این است که هیچ امکانی برای بقای «اسرائیل» در آنجا وجود ندارد و نمی‌تواند آن را اشغال کند و همگان باید این را بدانند که فداکاری‌ها به آزادی سرزمین منجر خواهد شد.

 

شیخ نعیم قاسم گفت: کسی که اصول دارد، در برابر فشار‌ها تسلیم نمی‌شود و وابستگی به امریکا هرگز ما را فریب نمی‌دهد. این یک گزینه و انتخاب خارجی برای تبعیت و وابستگی و تحقیر و و نهادیه کردن و تثبیت رژیم اسرائیل است و اگر از همین ابتدا جلوی آنرا نگیریم بعداً نمی‌توانیم آن را متوقف کنیم.

 

دبیر کل حزب الله تاکید کرد: مقاومت اسلامی باقی خواهد ماند. حزب‌الله باقی خواهد ماند و ما جهت‌گیری‌ها و اعتقادات خود را تغییر نخواهیم داد اگرچه برخی تلاش می‌کنند حملات و کشتار‌ها و عدم عقب‌نشینی اسرائیل را توجیه می‌کنند.

 

تعیین تاریخ برای تشییع پیکر شهیدان سید حسن و هاشم صفی الدین

 

شیخ نعیم قاسم در مورد تشییع پیکر شهیدان نصرالله و هاشم صفی الدین گفت که بعد از شهادت این دو عزیز شرایط لبنان به گونه‌ای نبود که بتوان برای آنها مراسم برگزار کرد. او گفت که تصمیم گرفته شد که بعد از آنکه شرایط مهیا شد، مراسم برگزار شود و در نتیجه پیکر آنها روز یکشنبه ۵ اسفند (۲۳ فوریه) تشییع خواهد شد.

 

او با بیان اینکه شعار این مراسم، «ما همچنان بر عهد و پیمان خود هستیم» خواهد بود، گفت که شهید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیر کل سابق حزب الله و در زادگاه خود تشییع و تدفین خواهد شد.

 

شیخ نعیم گفت: ما بعد از چهار روز از شهادت سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی الدین را به عنوان دبیر کل حزب الله لبنان انتخاب کردیم؛ لذا او نیز با عنوان دبیر کلی تشییع خواهد شد.

 

دبیر کل حزب الله درباره شهادت نصرالله و زمان تشییع وی گفت: شهید عالی‌قدر ما، سید حسن نصرالله، در زمانی که شرایط دشوار بود و امکان تشییع وجود نداشت، به شهادت رسید. شهید سید حسن نصرالله قلب‌های امت و جهان را تسخیر کرد و توانست به نماد و الگو و قطب نمایی واقعی تبدیل شود.

برچسب ها: سید حسن نصرالله
اخبار داغ
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست فرزین معامله‌گری به پرسپولیس پیوست
مدافع چپ تیم امید ایران و باشگاه شمس‌آذر قزوین با عقد قراردادی رسمی راهی پرسپولیس شد.
آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا آخرین خبر از تعطیلی مدارس تهران برای فردا
طبق مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران آموزش مدارس ابتدایی این استان در روز دوشنبه و سه‌شنبه غیرحضوری شد.
ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود ابرهای سیاه در بازار سرمایه که امروز هم قرمز پوش بود
تقاضای فروش سهام همچنان در بازار فعال است و بر سمت خرید غلبه دارد. امروز ۵۰ شرکت بزرگ بازار به تنهایی بیش از ۳ همت خروج پول حقیقی را ثبت کردند و نقش پررنگی در سرخی بازار سرمایه داشتند.
برگزیده
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار تنهایی استراتژیک اوکراین؛ صلحی بر پایه‌ی اجبار
پس از دیدار رئیس‌جمهور اوکراین و آمریکا در داووس، کی‌یف مجبور به پذیرش واگذاری ارضی از سوی ترامپ شد.
تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران تصویب قطعنامه شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در پایان نشست ویژه روز جمعه، قطعنامه پیشنهادی ایسلند، آلمان، مقدونیه شمالی، جمهوری مولداوی و انگلیس درباره ایران را تصویب کرد.
صفحه خبر بالای تصاویر