کد خبر: ۵۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۶

قاسم: پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین ۵ اسفند تشییع می‌شود

دبیر کل حزب الله لبنان با بیان اینکه بازگشت اسرا و آوارگان فلسطینی و لبنانی به خانه‌هایشان پیروزی برای فلسطین و لبنان است، موعد تشییع پیکر شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین، دبیران کل اسبق و سابق این جنبش را تعیین کرد.
قاسم: پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین ۵ اسفند تشییع می‌شود

مخاطب ۲۴- شیخ نعیم قاسم، دبیر کل حزب الله لبنان در ابتدای سخنرانی خود گفت که در سخنرانی امشب خود در باره تحولات جنوب لبنان و نیز مراسم تشییع و تدفین شهیدان سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و نیز اعیاد شعبانیه خواهد پرداخت.

 

او در ابتدای سخنرانی خود ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت اعیاد شعبانیه، شهادت فرماندهان و رهبران ارشد گردان‌های القسام جنبش حماس از جمله محمد الضیف، فرمانده این گردان‌ها تبریک و تسلیت گفت.

 

دبیر کل حزب الله لبنان گفت که دیدن بازگشت اسرای فلسطینی به خانه‌هایشان، پیروزی برای مردم فلسطین است و آنچه در نوار غزه رخ داد (آتش بس و تبادل اسرا بنا به خواسته مقاومت) پیروزی واقعی مردم فلسطین بود و ما این پیروزی را به فلسطینیان و نیز تداوم مقاومت آنها را تبریک می‌گوییم.

بیشتر بخوانید

شیخ نعیم قاسم در مورد آتش بس و نقض مکرر آن از سوی رژیم اسرائیل گفت: دولت لبنان مسئول کامل پیگیری و فشار به رژیم اسرائیل به منظور توقف نقض آتش بس از طریق ناظران از جمله آمریکاست.

 

وی ادامه داد: اقدامات متجاوز اسرائیلی نه تنها نقض آتش بس نبوده بلکه حملات اولیه به شمار می‌رود و دولت لبنان باید با این مسئله با قاطعیت برخورد کند. از آنجایی که ایالات متحده آمریکا خود را حامی این آتش بس می‌تواند باید این کشور فشار آورد تا رژیم اسرائیل به آتش بس پایبند باشد.

 

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما به عنوان حزب‌الله و مقاومت اسلامی، تمام این مدت صبر کردیم، زیرا می‌خواستیم دولت فرصت داشته باشد تا به توافق آتش‌بس رسیدگی کند. ایشان گفت: مقاومت یک مسیر و گزینه است و ما طبق ارزیابی خود در زمان مناسب عمل خواهیم کرد و این در حالی است که یک پویش مخالف توسط امریکا و اسرائیل و با حمایت کشور‌های به راه افتاده است که با همکاری یک تیم داخلی موضوع شکست را ترویج می‌دهند.

 

او با بیان اینکه مقاومت در لبنان یک مسیر و گزینه است و حزب الله بر اساس ارزیابی‌ها، در زمان مناسب رفتار می‌کند، تأکید کرد که «ما از پیروزی مطلق سخن نمی‌گوییم؛ چرا که این نبردی است که در آن سود و زیاد هر دو هست. پیروزی و منفعت یعنی اینکه ما با مقاومت توانستیم حمله اسرائیل را در هم بشکنیم و این دشمن نتواند مقاومت را حذف کند».

 

دبیر کل حزب الله گفت: صحنه‌های بازگشت ساکنان جنوب لبنان نمایانگر موضعی مردمی برای آزادی و موضعی شریف برای آزاد سازی سرزمین‌های لبنان است چرا که ما دربرابر یک مقاومت و ایستادگی اسطوره‌ای و بی‌نظیر قرار داریم. مردم شجاع لبنان همراه با مقاومت و ارتش خود لبنان را آزاد کردند و مردم کنار ارتش لبنان و مقاومت ایستاده‌اند.

 

دبیر کل حزب الله لبنان افزود: آزادی مردمی با مقاومت جهادی و مسلحانه و همراه با ارتش لبنان تکمیل می‌شود. زبان حال جنوب لبنان این است که هیچ امکانی برای بقای «اسرائیل» در آنجا وجود ندارد و نمی‌تواند آن را اشغال کند و همگان باید این را بدانند که فداکاری‌ها به آزادی سرزمین منجر خواهد شد.

 

شیخ نعیم قاسم گفت: کسی که اصول دارد، در برابر فشار‌ها تسلیم نمی‌شود و وابستگی به امریکا هرگز ما را فریب نمی‌دهد. این یک گزینه و انتخاب خارجی برای تبعیت و وابستگی و تحقیر و و نهادیه کردن و تثبیت رژیم اسرائیل است و اگر از همین ابتدا جلوی آنرا نگیریم بعداً نمی‌توانیم آن را متوقف کنیم.

 

دبیر کل حزب الله تاکید کرد: مقاومت اسلامی باقی خواهد ماند. حزب‌الله باقی خواهد ماند و ما جهت‌گیری‌ها و اعتقادات خود را تغییر نخواهیم داد اگرچه برخی تلاش می‌کنند حملات و کشتار‌ها و عدم عقب‌نشینی اسرائیل را توجیه می‌کنند.

 

تعیین تاریخ برای تشییع پیکر شهیدان سید حسن و هاشم صفی الدین

 

شیخ نعیم قاسم در مورد تشییع پیکر شهیدان نصرالله و هاشم صفی الدین گفت که بعد از شهادت این دو عزیز شرایط لبنان به گونه‌ای نبود که بتوان برای آنها مراسم برگزار کرد. او گفت که تصمیم گرفته شد که بعد از آنکه شرایط مهیا شد، مراسم برگزار شود و در نتیجه پیکر آنها روز یکشنبه ۵ اسفند (۲۳ فوریه) تشییع خواهد شد.

 

او با بیان اینکه شعار این مراسم، «ما همچنان بر عهد و پیمان خود هستیم» خواهد بود، گفت که شهید هاشم صفی الدین نیز به عنوان دبیر کل سابق حزب الله و در زادگاه خود تشییع و تدفین خواهد شد.

 

شیخ نعیم گفت: ما بعد از چهار روز از شهادت سید حسن نصرالله، شهید هاشم صفی الدین را به عنوان دبیر کل حزب الله لبنان انتخاب کردیم؛ لذا او نیز با عنوان دبیر کلی تشییع خواهد شد.

 

دبیر کل حزب الله درباره شهادت نصرالله و زمان تشییع وی گفت: شهید عالی‌قدر ما، سید حسن نصرالله، در زمانی که شرایط دشوار بود و امکان تشییع وجود نداشت، به شهادت رسید. شهید سید حسن نصرالله قلب‌های امت و جهان را تسخیر کرد و توانست به نماد و الگو و قطب نمایی واقعی تبدیل شود.

برچسب ها: سید حسن نصرالله
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد نخستین تصویر بهنام تشکر در «کارآگاه علوی۳» رونمایی شد
همزمان با ادامه فیلمبرداری فصل سوم مجموعه تلویزیونی «کارآگاه علوی» در شهرک سینمایی غزالی، نخستین تصویر بهنام تشکر در نقش کارآگاه علوی رونمایی شد؛ مجموعه‌ای اپیزودیک با قصه‌های جنایی–معمایی در بستر تاریخی که برای پخش در سال ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹ عکسی از نیکی کریمی به روایت عباس کیارستمی؛ لبنان ۱۳۸۹
عکسی کمتر دیده‌شده از نیکی کریمی که در سال ۱۳۸۹ توسط عباس کیارستمی در لبنان ثبت شده، بار دیگر پیوند عمیق سینما، نگاه و سکوت را به یاد می‌آورد.
الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره الوانی؛ از مشاجره خانوادگی تا پرده جشنواره
پناه الوانی، فیلمساز جوان حاضر در هجدهمین جشنواره نهال، در گفت‌وگویی اختصاصی از نقطه شروع مسیر هنری‌اش، ایده غیرمنتظره شکل‌گیری فیلم تازه‌اش، تجربه حضور در نهال و نگاهش به آینده سخن گفت. ویدئوی کامل این گفت‌وگو در آپارات و یوتیوب منتشر شده است.
بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟ بورس در مسیر حباب نیست؛ شاخص تا ۴.۵ میلیون واحد می‌رسد؟
فردین آقابزرگی، کارشناس بازار سرمایه، با رد نگرانی‌ها درباره تکرار شرایط سال ۱۳۹۹ تأکید می‌کند رشد اخیر بورس با واقعیت‌های آماری همخوان است و بازار سهام با وجود نوسانات مقطعی، در افق میان‌مدت همچنان چشم‌انداز صعودی دارد.
در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟ در مورد پدیده ال‌نینو در روز‌های آینده بزرگنمایی شده؟
در حالی که کشور پاییزی کم‌بارش را پشت سر گذاشته، پیش‌بینی‌های جدید نشان می‌دهد طی ۶ هفته آینده بسیاری از مناطق ایران شاهد بارش‌های نرمال و در برخی نقاط حتی بیشتر از حد معمول خواهند بود
فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند! فیلم: من از دخترها شماره می‌گرفتم به ابوالفضل پورعرب می‌دادم تا به آنها زنگ بزند!
سینا حجازی گفت: شماره دخترها را به ابوالفضل پورعرب می‌دادم و او هم به همه آنها زنگ می‌زد! این بخش از برنامه امیرحسین قیاسی که جنجال برانگیز شده را می‌بینید.
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر