کد خبر: ۵۶۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹

حزب‌الله: تا نابودی اسرائیل، از ملت فلسطین حمایت خواهیم کرد

جنبش حزب‌الله، پیروزی مردم و مقاومت فلسطین در غزه را تبریک گفت و تأکید کرد که عملیات طوفان‌الاقصی باید الگویی برای مقابله با تجاوزات صهیونیستی-آمریکایی به سراسر منطقه باشد.
حزب‌الله: تا نابودی اسرائیل، از ملت فلسطین حمایت خواهیم کرد

مخاطب۲۴- حزب‌الله لبنان امروز دوشنبه، در پیامی گفت که این پیروزی تاریخی ثابت کرد که تنها گزینه برای عقب راندن رژیم صهیونیستی و شکست توطئه‌های خصمانه آن، گزینه مقاومت است؛ لذا زمان دیکته کردن گذشته است و اراده ملت‌های آزاده، از هر جنگ‌افزار آمریکایی-صهیونیستی قدرتمندتر است.
مقاومت لبنان با اشاره به اینکه حصول توافق آتش بس با شروط مقاومت فلسطین و بدون چشم‌پوشی از حقوق مردم این کشور، یک پیروزی سیاسی و نظامی است، تصریح کرد: این مسئله نشان می‌دهد که اسرائیل نتوانسته است با توسل به زور هیچ یک از اهداف خود را محقق کند.


حزب‌الله خاطر نشان کرد: فلسطین در این جنگ ثابت کرد که می‌تواند ابهت و غرور رژیم صهیونیستی را در هم بشکند و نشان داد که این رژیم یک رژیم سست است که نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد؛ لذا تا زمانی که به حملات خود به مردم و مقدسات ما ادامه دهد، رنگ امنیت را نخواهد دید.



در این بیانیه آمده است: این پیروزی به فضل مقاومت، ایستادگی و صبر ملت فلسطین و خون شهدایی حاصل شد که در این راه ریخته شد. اقدامات رژیم صهیونیستی و نسل کشی که در این جنگ انجام داد گواه تاریخی درباره توحش این رژیم و حامیانش خواهد بود.



حزب الله با اشاره به اینکه آمریکا نیز شریک جرم رژیم صهیونیستی در این نسل کشی است، این پیروزی را به همه حامیان فلسطین از جمله جمهوری اسلامی ایران، مقاومت عراق و انصارالله یمن تبریک گفت و تاکید کرد: جمهوری اسلامی، ستون اصلی حمایت از مقاومت است و تمامی فشار‌ها و مخاطرات را برای فلسطین به جان خرید.



مقاومت لبنان با بیان اینکه از این پیروزی بزرگ احساس افتخار می‌کند، در پایان گفت که در این راه گران بهاترین و ارزشمندترین نیرو‌های خود یعنی سید حسن نصرالله و هاشم صفی الدین و شمار زیادی از فرماندهان مجاهدات خود را داده است ولی در عین حال باز هم تاکید دارد که تا نابودی رژیم صهیونیستی در کنار مردم فلسطین باقی خواهد ماند.

برچسب ها: حزب الله لبنان
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
برگزیده
دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا
امروز شنبه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان در کشور ایتالیا برگزار می‌شود و ریاست این مذاکرات را وزیر امور خارجه کشورمان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا به‌عهده دارند.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
صفحه خبر بالای تصاویر