کد خبر: ۵۸۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹

جزئیات برنامه‌های بزرگداشت شهید نصرالله در ایران

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برنامه‌های بزرگداشت مقام شهیدان نصرالله و صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله لبنان در ایران را تشریح کرد.
جزئیات برنامه‌های بزرگداشت شهید نصرالله در ایران

مخاطب ۲۴- حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره برگزاری مراسم و یادبود شهید سید حسن نصرالله و و سید هاشم صفی‌الدین در سراسر کشور گفت: فردا یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ مراسم تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین از ساعت ۱۲:۰۰ در بیروت آغاز می‌شود ما به‌احترام شهدا بیننده این برنامه هستیم.

وی افزود: پس از نماز مغرب و عشاء در حرم‌های مطهر، بقاع متبرکه، مصلی‌ها و مساجد محوری سراسر کشور و تهران مراسم ختم و سوگواری با قرائت قرآن مجید برگزار می‌شود.

عرب‌انصاری در ادامه عنوان کرد: این برنامه سراسری در شهر تهران در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. ذکر تلاوت قرآن و سخنرانی و مداحی از جمله برنامه‌های فردا در مصلی است در مشهدالرضا این برنامه از ساعت ۱۵:۰۰ خیابان امام رضا شروع می‌شود و دلدادگان به‌سمت حرم مطهر امام رضا (ع) حرکت می‌کنند.

بیشتر بخوانید

وی تصریح کرد: حرکت مردم شهر قم برای گرامیداشت تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین از میدان جانبازان به‌سمت حرم مطهر حضرت معصومه (س) خواهد بود و در شاهچراغ شیراز همین برنامه برپاست که دانشجویان با مردم انقلابی شیراز از دانشگاه علوم پزشکی شیراز حرکت می‌کنند و سرود‌های مقاومت و سخنرانی خواهیم داشت.

معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در پایان گفت: به‌یاد شهدای مقاومت درخت زیتون کاشته خواهد شد و در مسیر‌ها موکب‌هایی حاضر هستند

برچسب ها: سید حسن نصرالله
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴ فروش بیش از ۲ میلیاردی نمایش‌ها در فروردین ۱۴۰۴
آمار فروش نمایش‌های مجموعه تئاتر شهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج از ابتدای سال تا پایان روز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد.
اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز اسامی جدید محصولات خوراکی غیرمجاز
روابط عمومی سازمان غذا و دارو ضمن اعلام شناسایی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز، نسبت به مصرف آنها هشدار داد.
قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود قانون فرزندخواندگی اصلاح می‌شود
وزیر دادگستری گفت: ما در سال‌های قبل یک آیین‌نامه‌ای را تنظیم کردیم و در دولت اصلاح کردیم تا بچه‌های بی‌سرپرست به جای اینکه در مراکز بهزیستی نگهداری شوند به خانواده‌ها تحویل داده شده و در خانواده نگهداری شوند. البته این موضوع هنوز جا نیفتاده است و اگر جا بیفتد شاید دیگر کودکی برای نگهداری در مراکز بهزیستی نداشته باشیم و همه کودکان را به خانواده‌ها واگذار کنیم.
سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی! سه دهک بالا جامعه به چه کسانی اطلاق می‌شود؟ مالکان خانه با درآمد ۳۰۰ میلیون ریالی!
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، آیین‌نامه‌ای تدوین شده که سه دهک بالای درآمدی از دریافت یارانه حذف خواهند شد که طبق آن باید ۲۴ میلیون نفر حذف می‌شدند که با توجه به اینکه تعدادی از این افراد یارانه دریافت نمی‌کردند مقرر شد ۱۷ میلیون نفر حذف شوند که باز هم عدد بزرگی است.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست! خواستگاری قهرمان پرورش اندام از نعیمه نظام‌دوست!
در بخشی از قسمت تازه برنامه جوکر زنان احسان علیخانی و در ادامه ورود خواستگار‌های نعیمه نظام‌دوست به این برنامه، این‌بار یک قهرمان پرورش اندام با دسته گل به این برنامه آمد.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
برگزیده
دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا
امروز شنبه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا با میانجیگری عمان در کشور ایتالیا برگزار می‌شود و ریاست این مذاکرات را وزیر امور خارجه کشورمان و نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا به‌عهده دارند.
عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد عراقچی با وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار کرد
وزیر امور خارجه ایران، دقایقی قبل و پیش از حضور در محل مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا، با همتای ایتالیایی خود دیدار و درباره تحولات دوجانبه و بین‌المللی گفت‌و‌گو کردند.
محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود محمد هاشمی: ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا بود
یک فعال سیاسی، تاکید کرد: مذاکرات با آمریکا در عرض یک روز تاثیر خود را بر بازار ایران گذاشت و به نوعی جمهوری اسلامی توانست در دور اول مذاکرات به آنچه که می‌خواهد دست پیدا کند.
صفحه خبر بالای تصاویر