کد خبر: ۵۸۱۷۹
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

پزشکیان: لبنان به شهیدان نصرالله و صفی‌الدین افتخار کند

رئیس جمهور درخصوص تشییع پیکر شهیدان نصرالله و صفی‌الدین اظهار داشت: ملت بزرگ لبنان سزاوار است که به همه فرزندان دلاور خود به ویژه این دو سید بزرگوار افتخار کند.
پزشکیان: لبنان به شهیدان نصرالله و صفی‌الدین افتخار کند

مخاطب۲۴- مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور طی نوشتاری در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) درخصوص تشییع پیکر شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله لبنان در بیروت، نوشت:

بیشتر بخوانید


"ملت بزرگ لبنان سزاوار است که به همه فرزندان دلاور خود - به ویژه این دو سید بزرگوار - افتخار کند؛ قهرمانانی که به پیمان خود وفادار ماندند و از شرافت امت دفاع کردند تا شهادت در راه خدا نصیب آنان شد.

هستیم بر آن عهد که بستیم"

به گزارش تسنیم، سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان روز ششم مهرماه ۱۴۰۳ بر اثر حمله‌ی جنگنده‌های اسرائیلی و فرو ریختن ۸۰ بمب سنگرشکن در ضاحیه‌ی جنوبی بیروت به شهادت رسید. هم‌چنین چندین روز بعد نیز رژیم صهیونی ادعا کرد که سیدهاشم صفی‌الدین معاون اجرایی سابق حزب‌الله (در دوران دبیرکلی شهید نصرالله) که پس از شهادت شهید نصرالله به‌عنوان دبیرکل انتخاب شده بود را به شهادت رسانده است که پس از چند روز حزب‌الله خبر شهادت صفی‌الدین را تأیید کرد.

پس از این شهادت‌ها بود که شیخ نعیم قاسم قائم مقام دبیرکل حزب‌الله جایگزین شهیدان نصرالله و صفی‌الدین شد و هم‌اکنون رهبری مقاومت لبنان را عهده‌دار است.

برچسب ها: مسعود پزشکیان
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد فهرست جدید تیم ملی فوتبال ایران اعلام شد
فهرست نهایی تیم ملی فوتبال ایران برای حضور در تورنمنت کافا امشب اعلام شد؛ لیستی متشکل از ۲۷ بازیکن که نسبت به فهرست‌های قبلی تغییرات پرشماری دارد و چهره‌های غافلگیرکننده‌ای در آن دیده می‌شود.
آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه آغاز نخستین حراج سکه طلا سال ۱۴۰۴ از چهارشنبه
بانک مرکزی اعلام کرد نخستین حراج سکه سال ۱۴۰۴ از ۵ شهریور برگزار می‌شود و متقاضیان تا ۴ شهریور فرصت ثبت سفارش و واریز وجه دارند.
قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴ قطع یارانه ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ در مرداد ۱۴۰۴
در مرداد ۱۴۰۴، یارانه حدود ۳ میلیون نفر از دهک‌های ۴ تا ۹ به دلیل انتقال به دهک‌های بالاتر قطع شد؛ دهک ۱۰ از ابتدای سال یارانه دریافت نمی‌کند.
قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند قتل زوج مشهدی بر سر مهریه؛ دو شهروند جان باختند
در مشهد، مرد ۴۴ ساله همسر ۴۱ ساله‌اش را به ضرب گلوله کشت و سپس خودکشی کرد؛ اجساد آنها در خودرویی پیدا شد و زوج دو فرزند خردسال داشتند.
مجرم شدن زینب موسوی مجرم شدن زینب موسوی
دادستانی عمومی و انقلاب تهران پس از انتشار برنامه یک فعال فضای مجازی که موجب جریحه‌دار شدن عفت عمومی شد، علیه وی اعلام جرم کرد.
برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد برد کوپر جایگزین کوریلا در فرماندهی سنتکام شد
اریک کوریلا از فرماندهی ستاد مرکزی آمریکا کنار رفت و مسئولیت سنتکام به برد کوپر واگذار شد؛ تغییری مهم در راهبرد نظامی واشنگتن در منطقه.
اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک اخراج سفیر ایران از استرالیا و قطع روابط دیپلماتیک
دولت استرالیا با متهم کردن ایران به دخالت در دو حمله ضدیهودی، سفیر ایران را اخراج و اعلام کرد روابط دیپلماتیک با ایران را قطع می‌کند.
برگزیده
صفحه خبر بالای تصاویر