کد خبر: ۵۶۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۰۵

بهترین شیوه شارژ کردن موبایل

آیا شارژ کردن طولانی مدت موبایل برای یک شب تا صبح، باتری موبایل را خراب خواهد کرد؟
بهترین شیوه شارژ کردن موبایل

مخاطب۲۴- نسل جدید تلفن‌های همراه هوشمند، به سی دقیقه تا ۲ ساعت زمان نیاز دارند تا کاملا شارژ شوند. زمان شارژ، بستگی زیادی به ظرفیت باتری موبایل شما دارد (گوشی‌هایی با ظرفیت باتری بالاتر، به زمان بیشتری برای شارژ شدن نیاز خواهند داشت) و در عین حال میزان قدرت شارژر را نیز باید در نظر گرفت.



شارژ کردن باتری موبایل در طول شب تا صبح نه تنها ضروری نیست، بلکه باعث می‌شود تا باتری گوشی شما زودتر پیر و از رده خارج شود. برای به حداکثر رساندن طول عمر باتری موبایل، باید از چرخه‌های شارژ کامل (۰% تا ۱۰۰%) اجتناب کنید.



سامسونگ در این باره گفته: «شارژ کردن باتری موبایل تا ۱۰۰% به صورت مکرر، ممکن است تاثیری منفی برروی عمر مفید باتری موبایل داشته باشد.»



به همین ترتیب، شارژ کردن کامل آیفون برای مدت طولانی هم ممکن است سلامت باتری آن را به خطر بیندازد. به جای آنکه گوشی موبایل‌تان را به‌طور کامل شارژ کنید توصیه می‌شود که باتری موبایل را تا ۸۰% شارژ کرده و اجازه ندهید که میزان شارژ آن از ۲۰% کمتر شود.



در تئوری، باتری‌های لیتیوم یون، می‌توانند بیش از حد شارژ شوند. البته این اتفاق ممکن است با خطرات ایمنی متعددی همراه باشد؛ از جمله داغ شدن بیش از حد باتری و آتش گرفتن آن. خبر خوب اینکه اکثر موبایل‌های مدرن، دارای یک محافظ داخلی هستند که به طور خودکار، مانع از شارژ شدن باتری بیش از ۱۰۰% می‌شود و از هرگونه آسیب ناشی از شارژ بیش از حد جلوگیری خواهد کرد.



در هر حال، هر بار که شارژ باتری موبایل به ۹۹% می‌رسد (به دلیل برنامه‌هایی که در پس زمینه اجرا می‌شوند)، شارژ شدن آن به صورت قطره‌ای انجام می‌شود؛ یعنی برای حفظ حالت شارژ کامل، دوباره شروع به شارژ شدن می‌کند.



شارژ قطره‌ای می‌تواند در مرور زمان باتری را فرسوده کند. به همین خاطر هم هست که بسیاری از تولید کنندگان، ویژگی‌هایی را برای تنظیم این مورد دارند. آیفون‌های اپل، دارای این قابلیت هستند که وقتی میزان شارژ به بیش از ۸۰% می‌رسد شارژ کردن را با تاخیر انجام می‌دهد و گوشی‌های گلکسی سامسونگ این امکان را دارند که شارژ را در ۸۵% محدود کنند.

برچسب ها: باتری
آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟ آیا امکان بازیابی خاطرات مغز انسان پس از مرگ وجود دارد؟
آیا انسان با مرگ، همه تجربه‌ها را با خود از بین خواهد برد یا دانشمندان راهی برای بازیابی خاطره و تجربه از مغز انسان مرده پیدا کرده‌اند؟
مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟ مسواک‌ها را چند وقت یک‌بار نو کنیم؟
رییس گروه سلامت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد شرایط نگهداری مسواک، توضیحاتی داد.
ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی! ورود به روز پدر با جوراب دو میلیون تومانی!
لاکچری‌فروشی حتی به بازار جوراب روز پدر هم کشیده شده است؛ باور نمی‌کنید؟
اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟ اگر توسط یک نهنگ بلعیده شوید چه بلایی سرتان می‌آید؟
نهنگ به‌عنوان بزرگترین جانور زمین شناخته می‌شود و ابعاد حیرت‌انگیزی دارد. اگر انسان توسط یک نهنگ بلعیده شود، چه اتفافی رخ می‌دهد؛ آیا امکان زنده ماندن وجود دارد؟
بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟ بیشترین مصرف چای در جهان مربوط به کدام کشور‌ها است؟
چای یکی از نوشیدنی‌هایی است که تقریبا در همه دنیا مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد طالبان؛ پیوند کلیه را ممنوع کرد
شماری از بیمارستان‌های خصوصی در کابل و هرات گفتند که حکومت طالبان از یک ماه به این سو عمل پیوند کلیه را در بیمارستان‌های افغانستان ممنوع کرده است.
بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟ بلوغ در چه سنی رخ می‌دهد؟
متخصص اطفال با حصور در برنامه مادر و کودک در مورد سن بلوغ نکاتی را بیان کرد.
برگزیده
همسران غریب:با هم و تنها همسران غریب:با هم و  تنها
از بین رفتن رابطه زوجیت، مثل مرگ یک موجود زنده ناراحت‌کننده است. رابطه‌ها با امید آغاز می‌شوند و وقتی از واقعیت شکست می‌خورند تمام می‌شوند، حتی اگر هیچ وقت مرگ‌شان روی کاغذ اعلام نشود.
آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین آخرین وضعیت پرونده جانباختگان هواپیمای اوکراین
«قریب به اتفاق خانواده‏ قربانیان که بالای ۱۰۰ خانواده بودند، شکایت کرده بودند، اما دو جلسه مانده به آخرین جلسه دادگاه، بیشترشان از روی ناامیدی به رسیدگی منصفانه، شکایت‏شان را پس گرفتند و تنها ۷ تا ۸ خانواده باقی ماندند.»
ایران چندمین کشور باهوش جهان؟ ایران چندمین کشور باهوش جهان؟
تا چند هفته پیش و براساس اطلاعات منتشر شده در سال ۲۰۲۴، ایرانی‌ها به‌عنوان سومین کشور باهوش جهان شناخته می‌شدند اما در به‌روزرسانی سال جدید میلادی (۲۰۲۵) رتبه‌بندی آی‌کیو کشورها با تغییرات اندکی همراه شد و ایرانی‌ها هم با یک پله جهش به رتبه دوم دست پیدا کردند.
صفحه خبر بالای تصاویر