کد خبر: ۶۷۴۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۸

زمان واریز معوقات بازنشستگان

سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی اعلام کردند که منابع مالی لازم برای تسویه معوقات بازنشستگان تامین شده و پرداخت‌ها به‌صورت مرحله‌ای تا دوم آبان‌ماه ادامه خواهد یافت.
زمان واریز معوقات بازنشستگان

مخاطب ۲۴، سازمان تامین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی اعلام کردند که منابع مالی لازم برای تسویه معوقات بازنشستگان تأمین شده و پرداخت‌ها به‌صورت مرحله‌ای تا دوم آبان‌ماه ادامه خواهد یافت. این خبر در حالی منتشر می‌شود که بازنشستگان به دلیل تأخیر هفت‌ماهه در واریز معوقات فروردین، اعتراضات گسترده‌ای داشته‌اند. کارشناسان رفاه هشدار می‌دهند که این تأخیر‌ها اعتماد عمومی را تضعیف می‌کند و نیازمند اصلاح سازوکار‌های مالی است. در ادامه، جزئیات پرداخت‌ها، اعتراضات و برنامه زمانی را بررسی می‌کنیم.

به گفته محمد اسدی، رئیس کانون بازنشستگی تأمین اجتماعی، پرداخت معوقات فروردین‌ماه از دوشنبه ۲۱ مهرماه آغاز شده و بر اساس حروف الفبا و میزان حقوق (بالای ۲۰ میلیون تومان) ادامه دارد. عملیات واریز امروز با حروف "ج، چ، ح" پیش می‌رود و تا دوم آبان‌ماه تکمیل خواهد شد.

برنامه زمانی پرداخت‌ها

شروع: ۲۱ مهرماه (دوشنبه) – بر اساس حروف الفبا.، امروز (۲۷ مهر): حروف ج، چ، ح (برای حقوق بالای ۲۰ میلیون).، تکمیل: دوم آبان‌ماه – برای همه مشمولان.، گروه‌های کامل‌شده: بازماندگان، ازکارافتادگان و مستمری‌بگیران با حقوق زیر ۲۰ میلیون تومان (از قبل واریز شده).

داداش محمدی، عضو هیئت مدیره کانون عالی بازنشستگان، گفت: "واریز از ۲۱ مهر آغاز شد و تا دوم آبان ادامه دارد. هفت ماه صبوری کردیم، این چند روز را هم تحمل می‌کنیم. " وی افزود: "هرچند تورم ۲۰ درصدی از فروردین تا مهر، ارزش معوقات را کاهش داده و تأثیر کمی بر معیشت دارد. " سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرده که حقوق مهرماه نیز در روز‌های ۲۸، ۲۹ و ۳۰ مهر به حساب‌ها واریز می‌شود. با این حال، بازنشستگان اعتراض دارند که چگونه سازمان ۵ میلیون مستمری را در سه روز پرداخت می‌کند، اما معوقات پس از یک هفته هنوز به وسط الفبا نرسیده.

پس از هفت ماه از آغاز سال، بازنشستگان تأمین اجتماعی نسبت به عدم واریز معوقات فروردین اعتراض کرده‌اند. آنان می‌گویند: "در شرایط تورم و افزایش قیمت کالا‌های اساسی مانند برنج به بیش از ۳۰۰ هزار تومان، تأخیر قدرت خرید معوقات را نصف کرده است. "

دلایل نارضایتی

خلف وعده مکرر: چندین بار وعده پرداخت داده شده، اما عملی نشده. فشار معیشتی: معوقات برای حل مشکلات درمانی و اساسی لازم است. عدم شفافیت: ابهام در زمان‌بندی و اطلاع‌رسانی ناکافی.

یکی از بازنشستگان در پیام به شبکه خبری: "از فردا حقوق مهر را پرداخت می‌کنند، اما معوقات چطور؟ سازمان چطور ۵ میلیون حقوق را در سه روز واریز می‌کند، اما معوقات را نه؟ " از آقای سالاری، مدیرعامل تأمین اجتماعی، انتظار تسریع در پرداخت‌ها می‌رود. تماس‌های متعدد با نشان می‌دهد بخشی از مشمولان هنوز معوقات را دریافت نکرده‌اند. منابع مطلع می‌گویند پرداخت‌ها تدریجی تا پایان مهر ادامه دارد، اما عدم اطلاع‌رسانی شفاف، نارضایتی را افزایش داده.

کارشناسان حوزه رفاه تأکید می‌کنند تأخیر در پرداخت‌ها نه تنها نارضایتی اجتماعی ایجاد می‌کند، بلکه اعتماد به نظام مستمری را تضعیف می‌نماید. آنها بر لزوم اصلاح فوری سازوکار‌های مالی سازمان تأکید دارند.

پیشنهاد‌های کارشناسان: شفافیت بیشتر: اعلام دقیق برنامه پرداخت بر اساس حروف الفبا و بانک‌ها. تسریع فرآیند: استفاده از زیرساخت‌های بانکی برای واریز همزمان. جبران تورم: افزایش معوقات بر اساس تورم ۲۰ درصدی. محمد اسدی افزود: "این پرداخت پاسخی به مطالبات بلندمدت است، اما تأخیر اعمال افزایش مستمری، فشار را بیشتر کرده. سازمان باید برنامه شفافی اعلام کند. " چالش‌ها: تورم ۲۰ درصدی ارزش معوقات را کاهش داده؛ پرداخت تدریجی سردرگمی ایجاد کرده. چشم‌انداز: با تکمیل تا دوم آبان، پرونده معوقات بسته می‌شود، اما بازنشستگان خواستار جبران تورم هستند.

چگونه پیگیری کنیم؟

سامانه تأمین اجتماعی: از eservices.tamin.ir برای چک حساب استفاده کنید. کانون بازنشستگان: با محمد اسدی یا داداش محمدی تماس بگیرید. توصیه: صبور باشید و از شایعات دوری کنید؛ پرداخت‌ها در حال انجام است.

برچسب ها: بازنشستگان
captcha
اخبار داغ
رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز رشد ۱۵۳ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز
شاخص بورس در معاملات روز یکشنبه به روند صعودی خود ادامه داد و رکورد جدیدی را ثبت کرد.
سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است سود کدام محصول ایران خودرو بیشتر است
طرح تازه فروش ایران‌خودرو از ۱۸ شهریور آغاز شده و هشت محصول این شرکت بدون نیاز به مسدودسازی وجه بانکی عرضه شده‌اند. بررسی اختلاف قیمت کارخانه و بازار نشان می‌دهد بیشترین سود خرید در این دوره به دناپلاس توربو اتوماتیک آپشنال می‌رسد که برای خریداران بازدهی قابل‌توجه ۳۲ درصدی دارد.
نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند! نامزد‌های توپ طلای ۲۰۲۶ چه کسانی هستند!
رکنا ورزشی: فهرست نامزد‌های جوایز توپ طلای ۲۰۲۶ اعلام شد و تاکنون اسامی نامزد‌های هشت بخش از جمله بهترین استعداد جوان، بهترین دروازه‌بان، بهترین مربی و بهترین باشگاه در بخش مردان و زنان معرفی شده است. مراسم توپ طلای امسال ۲۶ اکتبر در لندن برگزار می‌شود.
واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه! واکنش هواداران به ماجرای خداداد و عالیشاه!
هواداران پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس، بار دیگر نشان دادند که ۱۳ سال دلبستگی به کاپیتانی، چون عالیشاه، با هیچ جدایی فراموش نمی‌شود.
خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده خودرو‌ ملی ایران؛ از سمند تا ری‌را حقیقتی که پنهان مانده
صنعت خودرو ایران از پیکان تا پلتفرم‌های IKP مسیر پرچالش و پرادعا داشته است. این گزارش با نگاهی بی‌رحمانه، تمام خودرو ملی از سمند تا ری‌را را با رقبای جهانی مقایسه و واقعیت فنی آن‌ها را آشکار می‌کند.
۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه! ۷ هزار کشته بر اثر گرما در فرانسه!
وزیر بهداشت فرانسه از مرگ حدود ۷ هزار نفر در این کشور در اثر موج گرمای کم سابقه خبر داد.
عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی! عصبانیت آرژانتینی‌ها از خداحافظی مسی!
خبر غیرمنتظره‌ای که هیچ‌یک از هواداران آلبی‌سلسته تمایلی به شنیدنش نداشتند، روز دوشنبه ۳۱ آگوست رنگ واقعیت به خود گرفت.
برگزیده
رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود رگبار و رعدوبرق در راه شمال کشور؛ تهران خنک‌تر می‌شود
کارشناس سازمان هواشناسی از رگبار پراکنده باران در شرق استان تهران، مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی خبر داد.
ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور ثبت دمای ۴۸ درجه بالای صفر در دو نقطه کشور
در روز چهارشنبه ۶ خردادماه دو نقطه در ایران رکورد گرما را شکستند. بدین ترتیب، لامرد در استان فارس و راسک در استان سیستان و بلوچستان با ثبت دمای ۴۸ درجه سانتیگراد بالای صفر رکورد گرما در از ابتدای سال ۱۴۰۵ شکستند.
وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟ وضعیت تعطیلی مدارس چه شد؟
برخی خانواده‌ها درخواست دارند که مدارس به صورت حضوری دایر شوند، اما وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید این امکان فعلاً نیست.