مخاطب۲۴ اخبار و تحلیل های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هفت روز هفته و در بیست و چهار ساعت شبانهروز در اختیار شما قرار میدهد
مرتب دستهای خود را با استفاده از آب و صابون شستشو کنید و یا با مواد ضدعفونی کننده الکلی ضدعفونی نمایید. هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان و بینی خود را با آرنج یا دستمال بگیرید و بلافاصله دستمال را دور انداخته و دست های خود را بشویید.
کرباسچی: طلبه چه صلاحیتی دارد تصمیم گیر موضوعی باشد که به زندگی روزمره تمام ملت مربوط است
غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی در مورد نظر پزشکیان برای رفع فیلترینگ گفت: قول و قرار ایشان با مردم روی زمین مانده است. برخی مدعیاند که به وفاق میارزد، اما من شک دارم که مردم مسائلشان حل نشود
مخاطب۲۴- غلامحسین کرباسچی، فعال سیاسی، درباره نظر رئیس جمهور برای رفع فیلترینگ از طریق شورای عالی فضای مجازی گفت: من خیلی اطلاعی از کارهای آقای پزشکیان ندارم، اما به نفع ایشان نیست که موضوع رفع فیلترینگ به عقب بیفتد. قول و قرار ایشان با مردم روی زمین مانده است.
این چهره سیاسی افزود: برخی مدعیاند که به وفاق میارزد، اما من شک دارم که مردم مسائلشان حل نشود تا ما چهار نفر آدمی که از قبل هم میدانستیم چه نظری دارند و نظرشان هم به سادگی تغییر نمیکند، کار را عقب بیندازیم. این کارها سلیقهی پزشکیان است و تا حدی از آن جواب میدهد. شعاری به عنوان وفاق مطرح شده که تا یک جاهایی خوب است، اما یک سری مشکلات جدی هم دارد. برخی از این شوراها و اعضایشان باید مورد بازنگری قرار بگیرد.
وی درباره جایگاه قانونی شورای عالی فضای مجازی و صلاحیت چهرههای حقیقی آن بیان کرد: شورای عالی فضای مجازی جایگاه قانونیاش محل سؤال است. مشخص نیست اعضای آن چقدر صلاحیت دارند که برای کل ملت تصمیم بگیرند. مثلاً همین آقای عاملی که یک طلبهای است چه صلاحیتی دارد تصمیم گیر موضوعی باشد که به زندگی روزمره تمام ملت مربوط است. چرا چند نفر دیگر جای این افراد نیستند؟ اینها چه صلاحیتی دارند؟ یک زمان در شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند، چرا باید در اینجا هم تصمیم گیر باشند؟ اینها نمایندگی از مردم دارند؟ نمایندگی از اسلام دارند؟ یعنی اینها بهترین کسانی هستند که میتوانند برای کل ملت تصمیم بگیرند؟
این فعال سیاسی دربارهی مواضع رئیس جمهور در مواجهه با مسائل اساسی کشور بیان کرد: ما امیدواریم که مشکلات روی زمین نماند. ایشان میگوید به هر کجا میخواهیم دست بزنیم میگویند دست نزنید. همان موقع هم که ایشان با قاطعیت حرف میزد، کسانیکه با مسائل واقعی کشور درگیر بودند خیلی خوششان میآمد، اما مطمئن بودند به این سادگی مسائل حل نمیشود. به امید اینکه شاید مشکلات حل شد با ایشان همراهی کردند. من موقع انتخابات در مقابل حرفها و شعارهای ایشان راضی بودم، اما در بحثهای خصوصی و جمعی همه معتقد بودند که حرفهای پزشکیان به این سادگی قابل اجرا نیست. مثلاً موضوع فیلترینگ که بارها من گفتهام آیا واقعاً او میتواند فیلترینگ را بردارد؟ البته اگر کسی بخواهد عملیات شجاعانهای انجام دهد شدنی است، اگر دستور رفع فیلترینگ دهد چه اتفاقی میافتد؟ شاید اگر کسی غیر از پزشکیان بود که مقداری شعار وفاق نمیداد، جرات میکرد و بدون کسب نظر عدهای، فیلترینگ را برمی داشت.
کرباسچی درباره شعار وفاق ملی گفت: نمیتوان به عملکرد پزشکیان برچسب باج دادن را چسباند. مسأله اینجاست که وفاق تا کجا؟ جلوی چه کسانی؟ درست است ما نباید در کشور دعوا راه بیندازیم، اما این صلح اگر به قیمت این تمام شود که رایدهندگان به تو شرمنده شوند، درست نیست. شعار دعوا نکنیم خوب است، اما نه به قیمت اینکه مردم ناراضی شوند. کسانیکه رأی ندادند حالا میگویند دیدید گفتیم رأی ندهید؟
ساختار بیرونی این بنا یادآور معماری «بروتالیستی» است که ویژگی اصلی آن استفاده از بتن عریان برای ایجاد احساس عظمت و استقامت بود؛ احساسی که شاید در وهلۀ اول و بر طبق یک نگاه کلیشهای، با یک محیط «زنانه» چندان سازگار نباشد. اما نکتۀ اصلی این اثر میتواند در همین نهفته باشد: ارائۀ تعریفی دوباره از «زنانگی» در قالب مفاهیمی همچون استقامت، سرسختی و اراده.
به گزارش هداپرس در نهمین نشست تخصصی شهرآورد که به همت کمیته مدیریت شهری حزب همبستگی دانش آموختگان ایران با محوریت مسائل شهری برگزار شد، هادی زبده، معاون پیشین اداری و مالی سازمان تأمین اجتماعی و شهردار پیشین مناطق تهران، به ابعاد مختلف وظایف و مأموریتهای شهرداری پرداخت.
در نشست تخصصی شهرآورد که به همت کمیته مدیریت شهری حزب همبستگی دانشآموختگان ایران برگزار شد، رضابخشی، مسئول کمیته مدیریت شهری، به تشریح اهداف برگزاری این نشستها پرداخت. وی اعلام کرد که این نشستها تا زمان برگزاری انتخابات شورای شهر ادامه خواهد داشت.
امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه امروز میزبان مذاکرات سهجانبه با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین، و دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا در پاریس بود.