کد خبر: ۵۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۹
سرپرست معاونت تنظیم مقررات:

مقررات‌زدایی متناسب در حوزه رگولاتوری، پیشران حرکت اپراتور‌ها به سمت سودآوری است

مهندس علیرضا سبحانی در دومین روز گردهمایی مدیران شرکت مخابرات ایران، با تشریح جزئیات هزینه‌های پرداختی اپراتور مخابرات به رگولاتوری گفت: در روند تنظیم مقررات همانند دنیا رگولاتور از حالت سخت‌گیری و تنظیم‌گری محض کم‌کم خارج شد و امکان ایجاد بازیگران مختلف را به همراه مقررات‌زدایی فراهم می‌کند که در کشور ما نیز مدیران حوزه رگولاتوری ارتباطات براین باور هستند.
مقررات‌زدایی متناسب در حوزه رگولاتوری، پیشران حرکت اپراتور‌ها به سمت سودآوری است

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس سبحانی با بیان اینکه این فرایند با عنوان رگولاتوری‌زدایی، مبحثی جدید در این بخش است، خاطر‌نشان کرد: برخی سخت‌گیری‌های اپراتور غالب کشور طبیعی است ولی بیشتر از حد خاص مقررات‌گذاری و دریافت حق‌السهم دور از استاندارد‌های تنظیم‌گری است.

وی افزود: تهیه و تدوین مدل‌های مختلف تعرفه‌گذاری و ایجاد حس مثبت در شورای رقابت نسبت به فعالیت‌های مخابرات، از نتایج فعالیت‌های معاونت تنظیم مقررات است.

سرپرست معاونت تنظیم مقررات شرکت مخابرات اظهار داشت: با چالش‌های مختلف، تعهدات UNSP را انجام می‌دهیم ضمن اینکه، تعارض درخواست‌های نهاد‌های نظارتی با منافع تجاری شرکت، چالش دیگر این حوزه است.

وی به مجوز‌های شهرداری‌ها، نحوه تغییر فناوری مشکلات روند برگردان و مشوق‌های اتصال اشاره کرد و افزود: خروج قیمت‌گذاری از حالت دستوری در بخش‌های برق و فضا و رانژه از دستاورد‌های بخش‌های مختلف مخابرات به ویژه معاونت تنظیم مقررات است.

سرپرست معاونت تنطیم مقررات خاطرنشان کرد: مسئله آبونمان با حضور مطالبه‌گری مخابرات بر اساس برنامه هفتم وارد شده است.

وی افزود: در نهایت باید از GDP اقتصاد دیجیتال که درکشور‌های توسعه یافته، ۱۰ درصد است، اما در کشور ما حداکثر ۲ درصد است و هدف از تمام این فعالیت‌ها افزایش سهم کیک نظام اقتصاد فناوری‌محور، از دیجیتال به بالای ۱۰ درصد است.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر