کد خبر: ۵۴۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۸

قائم‌مقام وزیر ارتباطات: شرکت مخابرات ایران نقش بسیار موثری در صنعت ارتباطات کشور دارد

مهندس حمید فتاحی، قائم‌مقام وزیر در امور ارتباطات، گفت: شرکت مخابرات ایران به عنوان پایه حوزه ارتباطات در کشور، نقش بسیار مؤثری در صنعت ارتباطات کشور دارد.
قائم‌مقام وزیر ارتباطات: شرکت مخابرات ایران نقش بسیار موثری در صنعت ارتباطات کشور دارد

به گزارش مخاطب۲۴ به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران:مهندس حمید فتاحی، با بیان این‌که هرگونه کندروی و مشکل و مانع بر سر راه مخابرات، تأثیرش را بر همه بخش‌های صنعت به‌وضوح نشان خواهد داد، با تاکید بر اینکه نگاه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و وزیر ارتباطات، مبنی بر همدلی و هماهنگی با شرکت مخابرات است، گفت: این امر در دستور کار ما قرار گرفته و برای شناسایی مشکلات و پوشش نقاط ضعف و از بین‌بردن موانع برای رسیدن به رشد و توسعه تلاش می‌کنیم تا عملیاتی شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به تدابیر خوب رئیس هیئت مدیره و سهامداران شرکت مخابراتی ایران برای تحقق اهداف گفت: با انتخاب آقای مهندس جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران سطح تعاملات با رگولاتوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارتقا پیدا کند.

وی با نام‌بردن از شرکت مخابرات به عنوان پایه صنعت ارتباطات کشور، تصریح کرد: شرکت مخابرات و وزارت ارتباطات حتی از لحاظ نام‌گذاری و مفهومی درهم‌تنیده هستند و این تعامل در لفظ و اسم، باید به یک اتحاد عملی و به دور از تعارف برای عملی‌سازی طرح‌های اولویت دارصنعت ارتباطات کشور برای پیشرفت تبدیل شود.

مهندس حمید فتاحی، با اشاره به روند سریع انقلاب‌های صنعتی با محوریت ارتباطات و انقلاب‌های صنعتی مداوم بر مبنای صنعت ICT، گفت: امروزه حوزه ارتباطات پیشران سایر بخش‌ها اعم از فرهنگ، اقتصاد، سیاست و شده و در همه شئون زندگی روزمره مردم ورود کرده و تأثیرش قابل انکار نیست بنابراین هرگونه عقب‌افتادگی در این بخش موجب عقب‌افتادگی چندبرابری در حوزه‌های دیگر و بخصوص با جامعه جهانی می‌شود.

اهتمام رویکرد اتصال رویکرد‌های اصلی وزارت ارتباطات است

رئیس رگولاتوری با اشاره به پوشش و اتصال فیبر نوری در کشور و ایجاد زیرساخت‌های قانونی و مقرراتی و عزم جدی در این زمینه بر اتصال پوشش فیبرنوری تأکید کرد و گفت: اهتمام رویکرد اتصال، یکی از رویکرد‌های اصلی وزارت ارتباطات است و نقش مخابرات نیز در این موضوع از اهمیت به سزایی برخوردار است

وی با اشاره به اینکه اسناد بالادستی و برنامه هفتم نیز این اتصال را از وزارت ارتباطات و کارور‌ها خواسته است، گفت: از تمام کارکنان مدیران و فعالان حوزه مخابرات و صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جای‌جای کشور به‌صورت ویژه قدردانی می‌کنم که با تلاش شبانه‌روزی خود، چراغ ارتباطات کشور را همواره روشن و پرنور نگاه داشته‌اند.

مهندس فتاحی با تأکید بر بسیج استفاده از همه ظرفیت‌های حوزه ارتباطات کشور برای پیشرفت فیبر نوری به دور از تعارضات گفت: وظیفه شما همراه‌کردن سایر کارور‌ها و سایر سازمان‌هاست تا یک ارتباط خوب و باکیفیت در اختیار مردم و جامعه قرار گیرد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو پرسپولیس ـ اوسمار؛ شروعی نو
مذاکرات باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویه‌را، سرمربی برزیلی سابق این تیم، وارد مراحل پایانی شده و انتظار می‌رود ظرف ۴۸ ساعت آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام شود.
حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است! حق با درخشان بود؛ فوتبال ما غریب پرست است!
با مطرح شدن نام اوسمار به‌عنوان گزینه جانشینی هاشمیان در پرسپولیس، حمید درخشان گفت: ما غریب‌پرستیم؛ برای مربی خارجی فداکاری می‌کنیم، اما مربی داخلی را دلسرد می‌کنیم.
حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید حراج شمش طلا به ایستگاه ۱۳۱ رسید
یکصد و سی و یکمین جلسه حراج شمش طلا روز یکشنبه چهارم آبان برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند با واریز یک میلیارد تومان به ازای هر قطعه، در این حراج حضوری شرکت کنند.
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
مدیریت راه‌های کشور از ازدحام شدید در مسیر‌های منتهی به استان‌های شمالی خبر داد؛ محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران-شمال در وضعیت مسدود و پرترافیک قرار دارند.
اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر اردوغان به دنبال خرید جنگنده از قطر
رئیس‌جمهور ترکیه در سفر به قطر مذاکراتی برای خرید ۲۴ فروند جنگنده دست‌دوم یوروفایتر تایفون و ۱۶ فروند نو انجام داد؛ بریتانیا نقش میانجی این قرارداد چند میلیارد دلاری را دارد.
یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟ یارانه کدام دهک‌ها در مهرماه قطع شد؟
وزارت کار اعلام کرد که در مهرماه ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۲۸ هزار نفر از دهک‌های چهارم تا نهم از فهرست یارانه‌بگیران حذف شدند.
سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود سپرده‌های بانک آینده به بانک ملی منتقل می‌شود
رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد که بانک آینده از امروز اول آبان ۱۴۰۴ وارد فرآیند «گزیر» شد و سپرده‌گذاران آن به بانک ملی ایران منتقل می‌شوند؛ تمام دارایی‌ها نیز به تملک صندوق ضمانت سپرده‌ها درمی‌آید.
برگزیده
یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد
با انتخاب شیرین احمدنیا برای نخستین بار یک زن رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران شد. با برگزاری مجمع عمومی و انتخابات دوره دوازدهم انجمن جامعه‌شناسی ایران، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان این انجمن انتخاب شدند. همچنین در نخستین جلسه رسمی هیأت مدیره، شیرین احمدنیا به عنوان رئیس انجمن انتخاب شد.
ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی ببینید| تکنولوژی جدید برای توانبخشی به افراد، پس از سکته مغزی
ربات اسکلت‌ بیرونی واندرکرفت Atalante ساختهٔ شرکت فرانسوی Wandercraft یک سامانهٔ پیشرفته برای کمک به افراد دارای اختلالات حرکتی مانند سکته مغزی، آسیب نخاعی یا بیماری‌های نورولوژیک است. این ربات با حدود قیمت ۱۷۶ هزار دلار در آمریکا و اروپا عرضه شده است
سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی سالمندی در عصر دیجیتال: از خرد کهن تا مبارزه با تنهایی
به مناسبت روز جهانی سالمندان، بررسی می شود: خرد کهن سالمندان در عصر دیجیتال چگونه با تنهایی مبارزه می‌کند؟ بررسی نیازهای عاطفی، نقش دولت‌ها، فناوری و راه‌حل‌های جهانی برای جامعه دوستدار سالمند
صفحه خبر بالای تصاویر